jasmin256 je napisao/la:ima li neki program da ja ubacim svoju facu na igraca ?? jer hocu da pravim tim svoj![]()

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
jasmin256 je napisao/la:ima li neki program da ja ubacim svoju facu na igraca ?? jer hocu da pravim tim svoj![]()
Ne treba ti nikakav program. Kad kreneš praviti novog igrača, na ''face'' izabereš ono ''scan''. Tu možeš izabrati svoju sliku i ubaciti je na igrača. Naravno, najbolje je da se uslikaš posebno za to, sa prirodnim osvijetljenjem, jer će izgledati ljepše.jasmin256 je napisao/la:ima li neki program da ja ubacim svoju facu na igraca ?? jer hocu da pravim tim svoj![]()
komplikovano u pm jos moram to u dijelovima downloadovat ,, hebes ga igrat cu ja ovaj stariGoalgetter je napisao/la:Ja sam ga neki dan instalirao, i sve radi. Imas apsolutno sve na ovom Patchu, BiH, Man.City i sve .. Cak i druge lige![]()
Skini sve dijelove Patcha, pa ga otpakuj u jednu posebnu datoteku. I onda ce ti se pojaviti Installer, samo kliknes na to, i instaliras ga tamo gdje ti je PES, i to bi bilo to. Ako imas neki patch koji je prije instaliran, samo izbrises kitserver.
Sad ako hoces jos da igras Master Ligu, da ti ne bi automatski izaslo iz igre, moras kliknuti na PESEDIT (u datoteci gdje ti je instaliran PES), ali vazno je ako imas Windows 7, da kliknes otvori kao administrator, zatim kod Switch izaberes ML 1, i onda startas igricu na Pes edit patch
Sto pola sata??Goalgetter je napisao/la:Ma nije jarane. Jes da potrosis pola dana dok skines (izmedju downloada trebas cekati pola sata da skines sljedeci) ali samo poskidas sva 6 djela, markiras, i otpakujes. To bi bilo to
hvala probat cu ,, ako sta zafrkam proganjat cu te za zivotaGoalgetter je napisao/la:Da, da Winrarom otpakujes.
Sto se tice downloada, imas tamo 3 stranice na download. Ja bih ti preporucio Filesverve (ispod tamo, imas more download links), jer sa njom najbrze skines. Mozes obaviti 2 Downloada, i onda 900 sekundi moras cekati da sljedecu skines.
instalirao sam net. framework al opet nesto izbacuje sta god pocnem igratiGoalgetter je napisao/la:Gdje je problem ?
Ako si tacno instalirao patch mora raditi. Imas li windows 7 ?
Evo do ovoga moze biti da je problem. Skini ovaj Framework, i instaliraj ga. Jedan je za 64 bit a drugi za 32 bit, vidi koji je u tebe operacioni sistem
http://www.chip.de/downloads/Microsoft- ... 95082.html
rodjak, ne seriD€LUX je napisao/la:GOALEGEtter ubit cu te sad me non stop izbacuje kad hocu prijateljsku ili bilo sta.... hebo te patch
QUARESMA 18<<< je napisao/la:rodjak, ne seriD€LUX je napisao/la:GOALEGEtter ubit cu te sad me non stop izbacuje kad hocu prijateljsku ili bilo sta.... hebo te patch
imam, ozlijedio sam nokat od malog prstaD€LUX je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:rodjak, ne seriD€LUX je napisao/la:GOALEGEtter ubit cu te sad me non stop izbacuje kad hocu prijateljsku ili bilo sta.... hebo te patch
Imas neki problem ?? **** liku ... neznam ni koji se **** javljas...
hvala na savjetuD€LUX je napisao/la:majstore ako je to u pitanju razguli odavde i otvori temu zdravlje i moji problemi pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.