Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Chat
Kakav McDonalds, Spužva Bob roštilja pod vodom!!!!!

E raja imam jedno pitanje...Naime jucer sam u autu od stare nasao papir s nalazima...Na njemu pise da ima cistu,vodenu cini mi se...Zanima me je li to opasno i ima li kakve veze s trudnocom...Trazio sam po netu,ali svagdje pise isto(nigdje ne pise je li opasno,ali se cesto spominje trudnoca pa stoga ono dr pitanje)...Izvinite ako smetam i hvala unaprijed... 

- spielführer_21
- Kontakt:
Možda ima koji doktor na forumu da ti odgovori, ali evo ja ću iz ličnog iskustva..enobarca je napisao/la:E raja imam jedno pitanje...Naime jucer sam u autu od stare nasao papir s nalazima...Na njemu pise da ima cistu,vodenu cini mi se...Zanima me je li to opasno i ima li kakve veze s trudnocom...Trazio sam po netu,ali svagdje pise isto(nigdje ne pise je li opasno,ali se cesto spominje trudnoca pa stoga ono dr pitanje)...Izvinite ako smetam i hvala unaprijed...
Vjerovatno ima više vrsta "cisti" i zavisi gdje su u tijelu.. Ja sam prije nekoliko godina imao gadnu ozljedu koljena i pojavila mi se vodena cista između dvije kosti u koljenu i to poprilično velika.. Srećom uspio sam to izliječiti bez operacije, samo izvlačenjem vode iglom i ubacivanjem nekog lijeka. Prošlo je 4-5 godina nemam nikakvih problema.
Nadam se da će ti kod stare biti sve ok

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Hvala,nadam se i ja...spielführer_21 je napisao/la:Možda ima koji doktor na forumu da ti odgovori, ali evo ja ću iz ličnog iskustva..enobarca je napisao/la:E raja imam jedno pitanje...Naime jucer sam u autu od stare nasao papir s nalazima...Na njemu pise da ima cistu,vodenu cini mi se...Zanima me je li to opasno i ima li kakve veze s trudnocom...Trazio sam po netu,ali svagdje pise isto(nigdje ne pise je li opasno,ali se cesto spominje trudnoca pa stoga ono dr pitanje)...Izvinite ako smetam i hvala unaprijed...
Vjerovatno ima više vrsta "cisti" i zavisi gdje su u tijelu.. Ja sam prije nekoliko godina imao gadnu ozljedu koljena i pojavila mi se vodena cista između dvije kosti u koljenu i to poprilično velika.. Srećom uspio sam to izliječiti bez operacije, samo izvlačenjem vode iglom i ubacivanjem nekog lijeka. Prošlo je 4-5 godina nemam nikakvih problema.
Nadam se da će ti kod stare biti sve okTrebalo bi..

IMAL NEKO 5 IGRAČA I CW SERVER DA ODIGRAMO CW ?
Zna li netko kako se zvala ona emisija o nogometu u Yugi, spominjala se ovde često, ne znam na kojem je kanalu išla.. nedavno se prikazivalo
...što je više lome to je volim jače...
Fudbal, nogomet i još ponešto.jacky09 je napisao/la:Zna li netko kako se zvala ona emisija o nogometu u Yugi, spominjala se ovde često, ne znam na kojem je kanalu išla.. nedavno se prikazivalo
Fudbal, nogomet i jos ponesto.jacky09 je napisao/la:Zna li netko kako se zvala ona emisija o nogometu u Yugi, spominjala se ovde često, ne znam na kojem je kanalu išla.. nedavno se prikazivalo
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Sretan rodjenda @neutralan__ !!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- neutralan__
- Kontakt:
Hvala puno drug.harry_90 je napisao/la:Sretan rodjenda @neutralan__ !!
[youtube][/youtube]

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
@neutralan__ sretan rodjendan,sve najbolje... 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sretan rodjendan, sve najbolje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- L' Imperator
- Kontakt:
enobarca je napisao/la:@neutralan__ sretan rodjendan,sve najbolje...
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- legenda reala
- Kontakt:
Ted Mosby je napisao/la:enobarca je napisao/la:@neutralan__ sretan rodjendan,sve najbolje...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:enobarca je napisao/la:@neutralan__ sretan rodjendan,sve najbolje...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
enobarca je napisao/la:@neutralan__ sretan rodjendan,sve najbolje...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- neutralan__
- Kontakt:
..nek je sretan @neutralan
..sve najbolje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.