JuveSissoko je napisao/la:Interista di cuore je napisao/la:Mah broji ti polufinala i izgubljena finala,al brojevi kazu da Inter ima 3 LP,a Juve 2.Isto tako brojevi kazu da Inter ima 3 Kupa Uefa kao i Juve.
A ti gledaj kako hoces...
Sto se tice scudetta tu ste za daleko iznad svih,ne znam da vam to iko spori

pa ja mislio mi ukrali sva skudeta pa disproporcija izmedju kuce i Europe ko sto pametnjakovic izvjesni rece

Taj pametnjakovic te je toliko puta ovde razlokao, da imas obraza sam bi se povukao iz price.
Od svih tema ste ovde, ti i jos neki, napravili revizionisticku hajku, sto vam drug moderator omogucava svojim pateticnim saglasjem.
Cinjenica je da je Moggi bio upleten u sve i svasta. Cinjenica je da je Moggijeva era najuspesnija era u istoriji Juventusa. Cinjenica je da je Juventus (kao i Moggi) osudjen. Cinjenica je da ste se bunili i cinjenica je da ste pofasovali. I sta tebi tu konkretno nije jasno

Ajde da se malo igramo cinjenica, kako ti cesto volis da radis. Da se EPO konzumira u "malim" kolicinama, da se "malo" tehnomenadzerise, da se "malo" zovu sudije, da se "malo" laze i da se "malo" krade...Smesni i pateticni @JuveSissoko, koji nikada nece shvatiti neke stvari - da nije "provokacija" kad za lopova kazes da je lopov i da nije "nepravedna kazna" kad ispastas za nesto sto si ucinio.