Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Bilal
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Bilal » 01 jul 2011, 23:19

zvornicki klan je napisao/la:" југа & " ¥," " оно % " ? за & ",$ % " " " " '," се на &?! " " " па - " $,& " не ',јер " је све $ са ' &,а ' / ? се готов ?. $ " је $ &,па " ' ? пута ? "," " просту ствар - " аватара је ? ?,$ $ се о ? & " - ",а % " ? " заправо " $ $ ?......- $ " у ? ? " ?,? то $ " & све & оне " су " супротна. Јаран $ & " је " $ вас $,? " $ се & ја ",& ' о $ не " ? %. :evil:
O cemu ti pricas?
Bilo je puno ovakvih situacija. Neko postavi sliku, kod koje se promijeni adresa ili se izbrise i desi se ovakava situacija kao kod titove-juge. Ali vidi se da si se samo javio da bi kukao o vasoj ugrozenosti. Mozda da pocnes normalno pisati, pa te mozda neko i shvati? :?

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 jul 2011, 23:22

Bilal je napisao/la:
zvornicki klan je napisao/la:" југа & " ¥," " оно % " ? за & ",$ % " " " " '," се на &?! " " " па - " $,& " не ',јер " је све $ са ' &,а ' / ? се готов ?. $ " је $ &,па " ' ? пута ? "," " просту ствар - " аватара је ? ?,$ $ се о ? & " - ",а % " ? " заправо " $ $ ?......- $ " у ? ? " ?,? то $ " & све & оне " су " супротна. Јаран $ & " је " $ вас $,? " $ се & ја ",& ' о $ не " ? %. :evil:
O cemu ti pricas?
Bilo je puno ovakvih situacija. Neko postavi sliku, kod koje se promijeni adresa ili se izbrise i desi se ovakava situacija kao kod titove-juge. Ali vidi se da si se samo javio da bi kukao o vasoj ugrozenosti. Mozda da pocnes normalno pisati, pa te mozda neko i shvati? :?
$ " " ' са $ за ?, се %.
" југа " ' ново " ?,$ & на ? " све - " " јасно.$ ова ? на ' аватару " " $ то је та ?,заправо " се " ¥ је " " " $.Е $ % је ' пун $ " расте - па вјерују $ " црну ",а $ % " ' " " % " ја '. Поносан $ $ на ' ' се " ? - " & "!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 23:22

Bilal je napisao/la:
O cemu ti pricas?

Nije ovaj sav svoj... osto sam paf, vjerovatno prvi put u zivotu... :lol: :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 jul 2011, 23:24

Titova-Juga je napisao/la: Nije ovaj sav svoj... osto sam paf, vjerovatno prvi put u zivotu... :lol: :roll:
Sta tek reci na ovaj drugi post? :roll: :lol:

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 jul 2011, 23:27

zvornicki klan je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
O cemu ti pricas?
$ " " ' са $ за ?, се %.
" југа " ' ново " ?,$ & на ? " све - " " јасно.$ ова ? на ' аватару " " $ то је та ?,заправо " се " ¥ је " " " $.Е $ % је ' пун $ " расте - па вјерују $ " црну ",а $ % " ' " " % " ја '. Поносан $ $ на ' ' се " ? - " & "!
Znas li koristiti desni klik na misu?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 23:28

zvornicki klan je napisao/la: $ " " ' са $ за ?, се %.

slika
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 jul 2011, 23:30

? твоје " ' " $,& постова постаје ",а ' $ % - $. " ' " & " ' " " у " аватара %. " се " свега за ? & %.
$ аватар у овог % " " новост,$ " аватара ' се $ на пуно $ ',$ ово је ? ?,' ? то $ ?,а % се " $ ?,? " $ је он твој " ?,? " се $ " је & пуно гора ствар тренутно.$ % " ? ? то је & врста ? & % $ " на $ " $ " " на аватару,$ % $ " & оно " - " ',$ ? ове ?,- " % $.$ " $,не ' " пораст " '.....

Drugo ime objektivnosti!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 23:36

Liku...

Sta nije u redu s tobom ?

Prvo sam imao avatar YU zastave sa Brozovim likom a onda odlucih malo promijenuti i stavio Michael Jordana kojeg sada jednostavno ne mogu da vidim, dok ga vecina vidi i pitam se je li nesto do mene, flasha, ili nesto deseto.
A to sto ti je "drug" baniran, nemoj mene kriviti vec njegove nacionalisticke komentare i stajaliste. Adios bola.

Smrt nacionalizmu !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 jul 2011, 23:39

zvornicki klan je napisao/la:? твоје " ' " $,& постова постаје ",а ' $ % - $. " ' " & " ' " " у " аватара %. " се " свега за ? & %.
$ аватар у овог % " " новост,$ " аватара ' се $ на пуно $ ',$ ово је ? ?,' ? то $ ?,а % се " $ ?,? " $ је он твој " ?,? " се $ " је & пуно гора ствар тренутно.$ % " ? ? то је & врста ? & % $ " на $ " $ " " на аватару,$ % $ " & оно " - " ',$ ? ове ?,- " % $.$ " $,не ' " пораст " '.....
slika
Kakve bolan cinjenice? Kolko ti imas staza u radu na racunaru? Ova slika je izbrisana ili joj je promjenjena adresa na stranici na kojoj je bila i zato je sada ne prikazuje. Ali ti i dalje misli da se radi o nekoj zavjerislika

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 jul 2011, 23:43

' ја % ?,ја '.$ ? је на " & $ ове ? " " $ на ' $ " $ пажњу $ за " ?. $ $ & " " ? " ' $ је овај % ? ? $," " $ ? & ја $ & $ " ?,не ' % % % на ' " " $ праву ствар везану за ?. $ & " % у / & вјеруј % " ',& % $ " аватара " на $ " " " ' $ знају о ' се $ " & твоја ствар. $ " се " " " овај % је " ? $,' се " па " ? " $,? " ? ? је " важан,& " " " важан $ ' ' " ' се " " " - ? & " $ & ? ". " " право $ %,? $ је " " аватара " на & - ',? $ " ? & фазоне не знају,- ето $ $ ' " ? ? $?

Drugo ime objektivnosti!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 jul 2011, 23:47

slika

eto ti avatar i Jordan ;)
15.10 - 15.06 ...

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 01 jul 2011, 23:47

zvornicki klan je napisao/la:' ја % ?,ја '.$ ? је на " & $ ове ? " " $ на ' $ " $ пажњу $ за " ?. $ $ & " " ? " ' $ је овај % ? ? $," " $ ? & ја $ & $ " ?,не ' % % % на ' " " $ праву ствар везану за ?. $ & " % у / & вјеруј % " ',& % $ " аватара " на $ " " " ' $ знају о ' се $ " & твоја ствар. $ " се " " " овај % је " ? $,' се " па " ? " $,? " ? ? је " важан,& " " " важан $ ' ' " ' се " " " - ? & " $ & ? ". " " право $ %,? $ је " " аватара " на & - ',? $ " ? & фазоне не знају,- ето $ $ ' " ? ? $?
Reci im, brate.. Ti bi trebao biti i moderator bar, jer se znaš nositi sa ovakvim situacijama.. Hoće li se @drinin vuk vraćati kad mu ban istekne? Nedostaje na forumu :cry:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 23:49

skyisthelimit je napisao/la:slika

eto ti avatar i Jordan ;)

Hvala druze, nije taj, ovaj je bio prije ovog zadnjeg sto sam imao kada je odjednom nestao.
Ma postavit cu vec nesto drugo, nego mi krivo sto ne znam sta je problem, je li do adrese, sto su ga pomakli ili nesto do mene i mog pc-a. Hvala sve u svemu.

A klanu... Mogu li ti preporuciti da me blokiras ?!
Vidim da si isfrustriran i iskompleksiran radi druga nacionaliste, pa najbolje da i ne citas moje upise.
Ili jednostavno, zigu nesto drugo osim neta ;)

Smrt nacionalizmu !!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 jul 2011, 23:50

$ & се - -,& је " & & ? су га &. ' ја " % су," ' су ? у ",& " ' ",? " " $ $ нас створе "/ " ","". & " је & $ је & " ? % је ? ? ". Све " је јасно,$ & је & % је " $ је " " $ /. $ " тужно ? " %,- ' % је са &," " $,$ ' " ",$ " " " & тога % су ? $ је $ / $ $?! :lol:

Drugo ime objektivnosti!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 jul 2011, 23:50

zvornicki klan je napisao/la:' ја % ?,ја '.$ ? је на " & $ ове ? " " $ на ' $ " $ пажњу $ за " ?. $ $ & " " ? " ' $ је овај % ? ? $," " $ ? & ја $ & $ " ?,не ' % % % на ' " " $ праву ствар везану за ?. $ & " % у / & вјеруј % " ',& % $ " аватара " на $ " " " ' $ знају о ' се $ " & твоја ствар. $ " се " " " овај % је " ? $,' се " па " ? " $,? " ? ? је " важан,& " " " важан $ ' ' " ' се " " " - ? & " $ & ? ". " " право $ %,? $ је " " аватара " на & - ',? $ " ? & фазоне не знају,- ето $ $ ' " ? ? $?
Nisu tebi sve na broju.
Fino desni klik na mjesto gdje bi trebala biti slika (ako vec znas koristiti desni klik) i uvjeri se da tu slike nema, jer je slika vjerovatno izbrisana, tj. link na kojem je bila slika sada je pogresan. Nema u informatici nikakve zavjere. Sve je jasno.
A ne znam kome i ja pokusavam objasniti. Kako se ovakvi uopste znaju registrovati na forum? :roll:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 23:52

Bilal je napisao/la: Nisu tebi sve na broju.
Fino desni klik na mjesto gdje bi trebala biti slika (ako vec znas koristiti desni klik) i uvjeri se da tu slike nema, jer je slika vjerovatno izbrisana, tj. link na kojem je bila slika sada je pogresan. Nema u informatici nikakve zavjere. Sve je jasno.
A ne znam kome i ja pokusavam objasniti. Kako se ovakvi uopste znaju registrovati na forum? :roll:

Ovaj je izmislio temu "Najsmijesniji postovi" oca mi... :lol:

Smrt nacionalizmu !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 jul 2011, 23:53

Meni bre sliku normalno pokazuje citavo vreme nikakvih problema,ne znam sto je tolika polemika. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 01 jul 2011, 23:54

zvornicki klan je napisao/la:$ & се - -,& је " & & ? су га &. ' ја " % су," ' су ? у ",& " ' ",? " " $ $ нас створе "/ " ","". & " је & $ је & " ? % је ? ? ". Све " је јасно,$ & је & % је " $ је " " $ /. $ " тужно ? " %,- ' % је са &," " $,$ ' " ",$ " " " & тога % су ? $ је $ / $ $?! :lol:

sve ima svoj razlog sto je banovan, ne bi se mjesao u rad admisnistracije ali zasigurno nije zbog toga sto je hvalio pojedine timove, tu suplju pricu ne mozes prosipati, nije niko budala ;)
15.10 - 15.06 ...

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 01 jul 2011, 23:55

? " ($ се " ",не ? у ? за & &) $ $ % у ' &,% ? " &." је ? % $ за ? ' на ? за " &,? $ % је $ " " " попут & вјерујете у ? $ " & %.
$ % ? " % " ?," $,% " ввв?
¥ $ ' се ? " са ",? ? је ? " $ 24 сата она ' " $ на ? у " " & ". $ - се / $ се о ? " нерава $ " овај на & " " & " ?! & ' " & % " на " ¥ $ у ",за & ? " " &,$ те ' са ? " ? " " за софтвер " $.

Drugo ime objektivnosti!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 jul 2011, 23:57

Da mi je njegov mozak da se odmorim u životu...

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.