P.S Inace malo dotjerati podforum diskusije i PLBiH u red

Onda vjerovatno taj link s kojeg sam ga postavio vise nije aktivan ili . . . Sta ti mislis admine ?admin je napisao/la:ne vidim ga ni ja.
Jao, moze li u tebe ijedan normala odgovor. Nije to do slicice, tako mi moze biti i za neku drugu sa slicnih web adresa, niti iko ikoga ukljucuje u ovaj razgovor samo sam pitao da vidim da li drugi vide, tj. da li je do mene nesto ili ... Jer cudno je da ja vidim sve osim svoje, tu je sva mudrolija. Ne treba reply, jer ocekujem opet nekakav sarkazamadmin je napisao/la:mislim da je mnogo lakše staviti drugi avatar, nego uključiti deset ljudi da raspravljaju i bar 100 da čitaju o sličici koju nisu nikad ni vidjeli, a koja ih ionako ne interesuje.
spielführer_21 je napisao/la:I mene živo zanima.. Jer sam fakat vidio @jugin avatar ali sad više ne.. Vidio sam svega mi, bio je crven.. ustvari zelen.. žut je bio.. povremeno je mijenjao boje.
Titova-Juga je napisao/la:
Gdje to ?
skyisthelimit je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:
Gdje to ?
desni klik na svoj avatar, i idi otvori sliku u novoj kartici
Ma jbo sliku, nego mi nije jasno što je ja ne vidim a ostali da, da mi nije nešto do flasha...admin je napisao/la:daj zalijepi ovdje sliku ili link ka njoj i staviću ti je ja kao avatar, da riješimo stvar.
Ne yebe lijep, nego uporanTitova-Juga je napisao/la:Ma jbo sliku, nego mi nije jasno što je ja ne vidim a ostali da, da mi nije nešto do flasha...admin je napisao/la:daj zalijepi ovdje sliku ili link ka njoj i staviću ti je ja kao avatar, da riješimo stvar.
Ne mogu je sada pronaci ne'a sanse, nema veze stavit cu drugu, nego mi interesuje srz ovog problema ali eto.
članci koje piše Marjan Mijajlović su na ekavici već više od trideset godina... od kad je čovjek naučio da piše, pa do danas.HZ_ilidzaa je napisao/la:Zasto su clanci na ekavici , koliko znam prije su bili na ijekavici ?
Neznam sad koje clanke tacno mislis, ali clanci od Marijana su na ekaviciHZ_ilidzaa je napisao/la:Zasto su clanci na ekavici , koliko znam prije su bili na ijekavici ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.