FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Curva_SUD
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dal neko zna koliko su karte na kosevu protiv Serifa??
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
[quote="Curva_SUD"]Dal neko zna koliko su karte na kosevu protiv Serifa??[/quote]
8 i 15 KM
8 i 15 KM
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Curva_SUD
- Kontakt:
gavran je napisao/la:8 i 15 KMCurva_SUD je napisao/la:Dal neko zna koliko su karte na kosevu protiv Serifa??
jug je 8 jel tako???

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Jeste se ufatili golmana, ne znam šta vam je. Koga bi to vi doveli, Hadjidjulbica ili Mujkića ? Garantujem da je Karić od oba bolja. Zato treba odbranu pojačati 

Kvesic bi bio idealan, mlad igrao i finu ligu perspektivan i sve!Golmana necemo dovoditi!bosnas_ je napisao/la:Ovaj Kvesic ej dobar mladi igrac,kod Osima bi sigurno jos napredovao...igrao ja za Zilinu u LP,ima fino iskustvo iako mu je tek 21 godina.. Kvesic,Jese,Smajic i jedan golman..u tom slucaju bi dupla kruna u domacem prvenstvu bila maltene zagarantovana...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Na Kvesićevom profilu http://www.transfermarkt.co.uk/en/josip ... 01042.html piše da Kvesiću ugovor ističe 30.06.20101. godine, znači, on bi trebalo da je od danas slobodan igrač. Jedino ako u međuvremenu nije produžio ugovor.
Moglo bi se pokušati dovesti i ovog Halilovića iz Slobode. Solidan lijevi bek, trenutno bez angažmana.
Kvesić ne bi mogao igrati protiv Šerifa, već ubilježio nastup za Varaždin. Ali, sigurno bi bio pojačanje, ne bi bezveze igrao u Žilini, a i mlad je, perspektivan.
gdje ce ga produziti duguju mu 9 plata !mavi je napisao/la:Na Kvesićevom profilu http://www.transfermarkt.co.uk/en/josip ... 01042.html piše da Kvesiću ugovor ističe 30.06.20101. godine, znači, on bi trebalo da je od danas slobodan igrač. Jedino ako u međuvremenu nije produžio ugovor.
nije bolji od Mujkića 100 %Omar500 je napisao/la:Jeste se ufatili golmana, ne znam šta vam je. Koga bi to vi doveli, Hadjidjulbica ili Mujkića ? Garantujem da je Karić od oba bolja. Zato treba odbranu pojačati
G R B A V I C A 2
Baš sam sada pogledao sažetak prijateljske utakmice protiv Maribora i mogu reći da sma nezadovoljan u odbrambenom pogledu, jer smo primili 3 smiješna pogotka. Napad nam je funkcionirao i mladi Ramić još jednom pokazao da mu se treba iskazati prilika.
A što se tiće Kvesića, u Varaždinu je dosta dobro igrao, ali problem su im stvarale plate pa zato mnogi žele otići iz tog kluba. Ja bih bio ZA ovaj transfer.
A što se tiće Kvesića, u Varaždinu je dosta dobro igrao, ali problem su im stvarale plate pa zato mnogi žele otići iz tog kluba. Ja bih bio ZA ovaj transfer.

Ž '21!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
sta ste odmah nakon prve pripremne utakmice poceli pricati protiv pojedinih igraca!?
ne moze se odma vidjeti nakon prve utakmice! karic - sta moze se desiti dobio sansu kao prvi golman nije dugo branio zato ga nemojjte odmah napadati! ovo je prva utakmica i ne moze se odmah uvidjeti sve! ekipa se treba ugirati dobro i to a stoper ce doci tj jese ce doci! zato sada tisina!
ne moze se odma vidjeti nakon prve utakmice! karic - sta moze se desiti dobio sansu kao prvi golman nije dugo branio zato ga nemojjte odmah napadati! ovo je prva utakmica i ne moze se odmah uvidjeti sve! ekipa se treba ugirati dobro i to a stoper ce doci tj jese ce doci! zato sada tisina!
Hajd sto mu duguju 9 plata vec sam ja prije jedno 3 4 sedmice cuo od jednog lika za tog Kvesica , da frajer ima tolika primanja u Varazdinu da nemoze kraj sa krajem sastaviti. Ono da jede , pije i to je to nista izlasci vako nako.... On je zafrko dialibu

>>No body likes us but we dont care<<
KB-TM87 i ovaj The Maniacs 87 su veliki poznavaoci fudbala, i svi su budale samo su njih dvojica pametni, i ako oni kazu da je Karic los, onda ga treba otjerati !!!
Ljudi mi smo kriza i gotovi smo, raspali smo se, i nema nista od nas !!!
Javlja nam se veliki poznavaoc fudbala pod nickom DESET i kaze da on ne smatra Amara nekim strucnjakom, jer nije zadrzao Borogovca, tog nekog, iskreno cuo sam za njega kad je dosao na pripreme u Medjugorje.
Takvu smo gresku napravili sa tim igracem da je to nevjerovatno, i Amar je tu pokazao kakav je IDIOT, i njega DESET vise ne smatra strucnjak, ja ne znam evo sta cemo sad, ja predlazem da otjeramo Amara !!!
Poruka za DESET:
Nek su u tvom klubu sve sami strucnjaci, Alex i Murinjo u jednom, zato samo i vrtite 2 trenera vec 10 godina...
sad ozbiljno:
Prva je utakmmica, ne mora nista da znaci, mozda je Karic los fakat, mozda ce uci u formu pa biti nas najbolji igrac, mozda adilovic nece zabiti vise nijedan gol, mozda ce se nyema povrijediti pa ce propustiti polusezonu, sve je to mozda...zato polako, sacekajmo EL i nasu Premier ligu, ovo su pripremne utakmice u kojima jedan igrac promjeni 3 pozicije, tako je juce Amar rotirao citavu odbranu, pa su u jednom momentu stoperski par cinili markovic i stanic a na bokovima su bili Bogi i Nyema, a zadnjeg veznog je igrao Zeba dok je iza napadaca igrao Svraka, probalo se sve i svasta, budite strpljivi i sacekajmo da vidimo ih u jednoj ozbiljnoj utakmici u EL ili premier ligi tek onda mozemo dati svoj sud o njima, a dusmani koji ovo citaju i bacaju kosti medju nas nek nam se malo sagnu dole
JEDAN JE BRKO IZ DRUGE GALAXIJE !!!
imajte povjerenja...
Ljudi mi smo kriza i gotovi smo, raspali smo se, i nema nista od nas !!!
Javlja nam se veliki poznavaoc fudbala pod nickom DESET i kaze da on ne smatra Amara nekim strucnjakom, jer nije zadrzao Borogovca, tog nekog, iskreno cuo sam za njega kad je dosao na pripreme u Medjugorje.
Takvu smo gresku napravili sa tim igracem da je to nevjerovatno, i Amar je tu pokazao kakav je IDIOT, i njega DESET vise ne smatra strucnjak, ja ne znam evo sta cemo sad, ja predlazem da otjeramo Amara !!!
Poruka za DESET:
Nek su u tvom klubu sve sami strucnjaci, Alex i Murinjo u jednom, zato samo i vrtite 2 trenera vec 10 godina...
sad ozbiljno:
Prva je utakmmica, ne mora nista da znaci, mozda je Karic los fakat, mozda ce uci u formu pa biti nas najbolji igrac, mozda adilovic nece zabiti vise nijedan gol, mozda ce se nyema povrijediti pa ce propustiti polusezonu, sve je to mozda...zato polako, sacekajmo EL i nasu Premier ligu, ovo su pripremne utakmice u kojima jedan igrac promjeni 3 pozicije, tako je juce Amar rotirao citavu odbranu, pa su u jednom momentu stoperski par cinili markovic i stanic a na bokovima su bili Bogi i Nyema, a zadnjeg veznog je igrao Zeba dok je iza napadaca igrao Svraka, probalo se sve i svasta, budite strpljivi i sacekajmo da vidimo ih u jednoj ozbiljnoj utakmici u EL ili premier ligi tek onda mozemo dati svoj sud o njima, a dusmani koji ovo citaju i bacaju kosti medju nas nek nam se malo sagnu dole

JEDAN JE BRKO IZ DRUGE GALAXIJE !!!
imajte povjerenja...
-
- Kontakt:
Eh , sutra protiv Šturma ! 

Baby je napisao/la:Jese dolazi 90 % ...

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- KB-TM87
- Kontakt:
Imal sutra link za Šturm 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
ma neću da pišem sa tim postotcima, i ono provjereno, ali eto nama Ješe dođemirzza je napisao/la:Izgleda da je 100%

Zadnja izmjena: Baby, dana/u 01 jul 2011, 15:58, ukupno mijenjano 2 puta.
G R B A V I C A 2
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.