Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
De ba vas dvojica dosadni ste vise idite nadjite se negdje drugo pa filozofirajte, udjem na temu omiljenog klupa da slusam vase prezentacije dosta ba vise! 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Sir Matt
- Kontakt:
Ljudi na ovom forumu nemaju afinitete ka konstruktivnoj raspravi . Bolje bi bilo da ste ostavili kakav vic , bacili kosku ili recimo u maniru Paje prokomentarisali transfer novine . Svašta . Momci nisu žalili truda ni vremena u nastojanju da otkriju nadjelotvronije načine kako bi osvojili naklonost ljudi i utjecali na oblikovanje njihovog mišljenja pri tom izbacivši ironiju a ubacivši suhe argumente što takav slučaj u većini dosadašnjih diskusija nije bio . Velika je razlika između onoga što jesmo i što bismo trebali biti , samo to ću reć' . Možda generaliziram ali u biti to je to .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
I sad ja kao trebam doci na ovu temu i pisati romane u jednom postuSir Matt je napisao/la:Ljudi na ovom forumu nemaju afinitete ka konstruktivnoj raspravi . Bolje bi bilo da ste ostavili kakav vic , bacili kosku ili recimo u maniru Paje prokomentarisali transfer novine . Svašta . Momci nisu žalili truda ni vremena u nastojanju da otkriju nadjelotvronije načine kako bi osvojili naklonost ljudi i utjecali na oblikovanje njihovog mišljenja pri tom izbacivši ironiju a ubacivši suhe argumente što takav slučaj u većini dosadašnjih diskusija nije bio . Velika je razlika između onoga što jesmo i što bismo trebali biti , samo to ću reć' . Možda generaliziram ali u biti to je to .

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Pa nesluzi forum samo da se procita koja informacija,onda se nebi ni rego na njega(govorim u svoje ime) citao bi vjesti sa raznoranih portala(tamo ih i nefali),nego forum sluzi da nesto naucis ili razmjenis misljenje sa drugima,@Valencia i @Winston Smith svaka vam cast na ovih par postova,milina citati uostalom ako se pojedinima nesvida samo neka preskoce i kraj price koda vas ko tjera da citate.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly
Ides na profil/postavke, pa odaberes opciju gnjavatori. To ti je puno bolje rjesenje nego nekome govoriti da je dosadan, da filozofira i da ga je dosta.Martex je napisao/la:De ba vas dvojica dosadni ste vise idite nadjite se negdje drugo pa filozofirajte, udjem na temu omiljenog klupa da slusam vase prezentacije dosta ba vise!
A sad nastavite sa temom 'trac & hvalospjevi'

Winston Smith
Lijepo smo razmjenili misljenja. Otprilike sam rek'o sto sam im'o, da ne granam bez potrebe. Vidjet cemo kako ce se stvari odvijati u narednoj sezoni, pa cemo prokomentarisati,...
Pozdrav!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sreca pa i ta opcija postojiValencia je napisao/la:Ides na profil/postavke, pa odaberes opciju gnjavatori. To ti je puno bolje rjesenje nego nekome govoriti da je dosadan, da filozofira i da ga je dosta.Martex je napisao/la:De ba vas dvojica dosadni ste vise idite nadjite se negdje drugo pa filozofirajte, udjem na temu omiljenog klupa da slusam vase prezentacije dosta ba vise!
A sad nastavite sa temom 'trac & hvalospjevi'.
Winston Smith
Lijepo smo razmjenili misljenja. Otprilike sam rek'o sto sam im'o, da ne granam bez potrebe. Vidjet cemo kako ce se stvari odvijati u narednoj sezoni, pa cemo prokomentarisati,...
Pozdrav!!

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Pa naravno, nema potrebe za nerviranje, postoji opcija koja ce sve rjesitiMartex je napisao/la:Sreca pa i ta opcija postoji

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ma nemoj misliti da imam nesto protiv tebe ili ovog drugog naprotiv,razumite i mene ovo oko transfera ubi, cekanje objave neke ili barem neke naznakeValencia je napisao/la:Pa naravno, nema potrebe za nerviranje, postoji opcija koja ce sve rjesitiMartex je napisao/la:Sreca pa i ta opcija postoji. Tebi je puno lakse, oznacis 3-4 lika kao gnjavatore, a ja moram makar 90% likova na ovoj temi svrstati u tu grupu
.

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Valencia i @Winston Smith,
Ako vas ne cijene ovdje, rado ću vas ugostiti na temi drugog Uniteda - Newcastle Uniteda. Nisu mi jasne osobe kojima smeta ova vrsta diskusije; da su svi poput vas dvojice, kafu bih pio prilikom čitanja postova na ovom forumu.
Ako vas ne cijene ovdje, rado ću vas ugostiti na temi drugog Uniteda - Newcastle Uniteda. Nisu mi jasne osobe kojima smeta ova vrsta diskusije; da su svi poput vas dvojice, kafu bih pio prilikom čitanja postova na ovom forumu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Upravo tako, citam njihova obrazlozenja tako ih mogu nazvati i sa nekim argumentima se slazem, a sa nekim ne pa se nekada i ja ukljucim u diskusiju.Monolog je napisao/la:@Valencia i @Winston Smith,

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Ma nek nastave ako hoce nije problem, da ne ispadne sad zbog mene sve 

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Valencia i Smith doprinose temi na jedan potpuno drugi nivo.
Malo je i meni dosadno citati jedno te isto tako da je ovakva argumentirana rasprava izuzetna naslada za procitati.

Malo je i meni dosadno citati jedno te isto tako da je ovakva argumentirana rasprava izuzetna naslada za procitati.

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta ovo citam da bi O'Shea mogao u Arsenal.. Joj kako bi to valjalo, i jos plus doplata za Nasrija.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ne vjerujem, prije da ce otici u Celtic ili u Sunderland.
Iako se dosta ta prica oko prodavanja igraca iz Uniteda smirila
Iako se dosta ta prica oko prodavanja igraca iz Uniteda smirila

Nemogu da shvatim fkt ljude kojima su opsirni a kvalitetni postovi smarajne. Pa imate mis uz tastaturu i samo preskocite post, nigdje nije napisano pravilo kako se svi postovi moraju citati tako da nemorate! Meni je licno drago vidjeti da na ovoj temi ima ljudi koji se razumiju dovoljno u nogomet da se s njima moze ozbiljna diskusija voditi bez svadja kod prvog razilazenja u misljenju. Dakle ako neki nece da citaju i ne moraju. Sa @Valenciom se slazem oko dosta stvari tako da mi je drago sto je on na forumu, samo mi se previse opustio oko pokera pa je poceo malo zaobilaziti forum.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Thunderstruck
- Kontakt:
7. augusta (nedjelja) na Wembleyu igramo Community Shield protiv Cityja.
Sudit će Phil Dowd.
Sudit će Phil Dowd.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Dowd zadnja tekma Unitedova koju je on sudio je bila protiv Blackbourna, 1-1.Thunderstruck je napisao/la:7. augusta (nedjelja) na Wembleyu igramo Community Shield protiv Cityja.
Sudit će Phil Dowd.
- Thunderstruck
- Kontakt:
A naštimo je i onu Newcastle-Arsenal (4-4)

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- gloryhunter
- Kontakt:
Jedan od mojih najsretnijih trenutaka otkad pratim Newcastle..i prije nego se lopta odbila Tioteu imo sam 100postotni osjecaj evo sad ce gol...Thunderstruck je napisao/la:A naštimo je i onu Newcastle-Arsenal (4-4)![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_Xx01ZBQ ... re=related
a za Gibsona platite pa cemo ga uzet, nismo mi humantarna organizacija da uzimamo igrace dzaba...

Samir Nasri is flying to London for crisis talks on his Arsenal future - and is ready to quit the club.
Nasri will return to the capital this weekend from a holiday in Las Vegas and is due to meet Arsene Wenger on Monday.
The midfielder will make it clear he will not sign a new £90,000-a-week contract without also receiving some guarantees.
France star Nasri fancies a move to Manchester United after becoming frustrated by Arsenal's failure to challenge for the Premier League title.
Wenger will have a tough job to persuade Nasri to stay, what with Cesc Fabregas set to join Barcelona and Gael Clichy heading to Manchester City -who also want Nasri.
The 24-year-old wanted assurances that Arsenal will challenge for the title next season and sign top-class replacements, but has been left devastated by Fabregas and Clichy leaving the Emirates this summer.
It leaves Arsenal facing a major dilemma as to whether to sell now and cut their losses or risk allowing Nasri to go into the final year of his contract and perhaps lose the £20m-rated star for nothing next summer.
United boss Sir Alex Ferguson believes they are in pole position to land Nasri and the player is believed to favour Old Trafford ahead of Eastlands. AC Milan are also watching developments.
Arsenal are still hopeful of persuading Nasri to sign a new deal, but United will make a formal bid as soon as they are told he has informed Wenger he wants out - and that could happen after their talks on Monday.
Wenger is confident that his reinforcements will ensure Arsenal can be major title contenders next season with Lille striker Gervinho set to be the first major signing - as reported by the Mirror in May.
Arsenal are also in for Bolton's England defender Gary Cahill, Valencia's Spanish prospect Juan Mata and Argentine midfielder Ricky Alvarez, but must replace established stars such as Fabregas and Clich
Read more: http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... z1QtmKofpR
Sign up for MirrorFootball's Morning Spy newsletter Register here
Nasri will return to the capital this weekend from a holiday in Las Vegas and is due to meet Arsene Wenger on Monday.
The midfielder will make it clear he will not sign a new £90,000-a-week contract without also receiving some guarantees.
France star Nasri fancies a move to Manchester United after becoming frustrated by Arsenal's failure to challenge for the Premier League title.
Wenger will have a tough job to persuade Nasri to stay, what with Cesc Fabregas set to join Barcelona and Gael Clichy heading to Manchester City -who also want Nasri.
The 24-year-old wanted assurances that Arsenal will challenge for the title next season and sign top-class replacements, but has been left devastated by Fabregas and Clichy leaving the Emirates this summer.
It leaves Arsenal facing a major dilemma as to whether to sell now and cut their losses or risk allowing Nasri to go into the final year of his contract and perhaps lose the £20m-rated star for nothing next summer.
United boss Sir Alex Ferguson believes they are in pole position to land Nasri and the player is believed to favour Old Trafford ahead of Eastlands. AC Milan are also watching developments.
Arsenal are still hopeful of persuading Nasri to sign a new deal, but United will make a formal bid as soon as they are told he has informed Wenger he wants out - and that could happen after their talks on Monday.
Wenger is confident that his reinforcements will ensure Arsenal can be major title contenders next season with Lille striker Gervinho set to be the first major signing - as reported by the Mirror in May.
Arsenal are also in for Bolton's England defender Gary Cahill, Valencia's Spanish prospect Juan Mata and Argentine midfielder Ricky Alvarez, but must replace established stars such as Fabregas and Clich
Read more: http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... z1QtmKofpR
Sign up for MirrorFootball's Morning Spy newsletter Register here
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 1 gost.