Keenan.- je napisao/la:HareTM je napisao/la:Ljudi moze li lajk i ja sam navijac zelje idem sa babom svake sedmice na utakmicu najbolje mi je ono kad pjevamo salalalalallalalalala tad smo najaci pozzz
evoHareTM je napisao/la:ako mi ne vjerujete hocete da vam slikam 3 ulaznice od prosle i ove godine kad sam bio na grbavce jel hocete??
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
- Donnie Darko
- Kontakt:
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHA

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
HareTM je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
HareTM je napisao/la:koje taj jese? odakle je on
Zar ti nisi u Banovicima ?
KO TI JE TO REKO DA SAM IZ BANOVICA
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Bečki Kongres
- Kontakt:
HareTM je napisao/la:jesi ti onaj sto ti se mama zove jasmina pa te svi zezaju ako jesi znmateThe Maniacs '87 je napisao/la:Hare kraljuja sam ti Deni iz VII-3
najjaci si pravi novi video i malo nas spomeni ove sa foruma
Bečki Kongres je napisao/la:HareTM je napisao/la:jesi ti onaj sto ti se mama zove jasmina pa te svi zezaju ako jesi znmateThe Maniacs '87 je napisao/la:Hare kraljuja sam ti Deni iz VII-3
najjaci si pravi novi video i malo nas spomeni ove sa foruma
![]()
![]()
lik mi uljepsa noc
aco **** pusi mi ga
ostavi mi bro jaco da se nadjemo
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
prekuco temu.Josip321 je napisao/la: Zrinjski kao klub koji ima puno više navijača u Mostaru u svakom slučaju ima pravo na taj stadion.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Titova-Juga
- Kontakt:
1921 je napisao/la:prekuco temu.Josip321 je napisao/la: Zrinjski kao klub koji ima puno više navijača u Mostaru u svakom slučaju ima pravo na taj stadion.
Kako sam samo zaboravio staviti ovog momcinu bisera na ovu temu i njegove provale... eee
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ted Mosby je napisao/la:Pa da je Sturm boksao bilo gdje drugo izgubio bi, njegova televizija radila prijenos pa u stankama između rundi samo prikazivala njegove udarce, svi smo vidjeli da je Irac na kraju 12.runde slavio( a ko i ne bi nakon onakvog sjajnog boksa ) i bio je uvjeren u svoju pobjedu. Nadam se revanšu pa ako je Sturm kako vi tvrdite "pravi Šampion" neka to dokaže i nokautira Irca.
Koliko ja znam Kličko je dugo odgađao ovaj meč, sutra ćemo vidjeti pravu sliku ovog dvojca
Ne toliko smjesan,ali jedan od glupljih svakako:
daidza:
bumbe yebo te Zeljo aaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
ma joj neznam sta bi reko za mene je emir budala sa ovom odlukom ja da sam na njegovom mjestu nebi ni za kog igro,igra 10 mjeseci yebe se po turskoj i onda ova dva mjeseca sto je kod kuce neko ce ga handrit na pripremama
jos ako mu nekrene kako treba svaka fukara ce mu mater spominjat
nije da mi je zao nek igra al ja na njegovom mjestu bi i dalje lumpovo i dernecio,uostalom njemu netreba reprezentacija da sebi ime pravi
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Titova-Juga
- Kontakt:
Dylan Dog je napisao/la:Ne toliko smjesan,ali jedan od glupljih svakako:daidza:
bumbe yebo te Zeljo aaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
ma joj neznam sta bi reko za mene je emir budala sa ovom odlukom ja da sam na njegovom mjestu nebi ni za kog igro,igra 10 mjeseci yebe se po turskoj i onda ova dva mjeseca sto je kod kuce neko ce ga handrit na pripremama
jos ako mu nekrene kako treba svaka fukara ce mu mater spominjat
nije da mi je zao nek igra al ja na njegovom mjestu bi i dalje lumpovo i dernecio,uostalom njemu netreba reprezentacija da sebi ime pravi
Definitivno...
Ovolika recenica sa jednim zarezom i bez tacke !?
Genijalno! Bas ono oglupis dok ovo citas...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Nail for Real
- Kontakt:
Madridism je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=25040Zabac je napisao/la:Imal li kakvih novina i vjesti oko transfera u najvecem klubu ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
fakat presmijesno.. najveci klub i real u istom postu.. znaci ne mogu sebi doc'Nail for Real je napisao/la:Madridism je napisao/la:http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=25040Zabac je napisao/la:Imal li kakvih novina i vjesti oko transfera u najvecem klubu ?
ser del barça es el millor que hi ha !
Scof1eld je napisao/la: najveci klub i real u istom postu.. znaci ne mogu sebi doc'![]()
![]()
![]()
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
E djeco ovo je školski primjer kompleksaScof1eld je napisao/la:fakat presmijesno.. najveci klub i real u istom postu.. znaci ne mogu sebi doc'Nail for Real je napisao/la:Madridism je napisao/la:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=25040![]()
![]()
![]()
Portillo je napisao/la:Scof1eld je napisao/la: najveci klub i real u istom postu.. znaci ne mogu sebi doc'![]()
![]()
![]()
Begov_unuk je napisao/la:Pa Jelena bi pristala do kraja života biti još ružnija (a treba puno truda za to jer je to veoma teško), da osvoji jedan GS.
Jao kraljaEdin TM87 je napisao/la:Begov_unuk je napisao/la:Pa Jelena bi pristala do kraja života biti još ružnija (a treba puno truda za to jer je to veoma teško), da osvoji jedan GS.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.