FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Karić baš extra bio šta sere*e ja bi doživotno s njim potpiso drama lik branio ni za jedan gol nije kriv odbranio čovjek sve (čak 1 šut) pozz i dabogda nam karić protiv šerifa branio pa da se ne obrukamo jer će bit i desetka u mrkvi sa kajmakom
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Prva je utakmica i pripremna je,noge su teske,ali vidjelo se par lijepih akcija nasih.Odlican izvjestaj.Ma neka samo rade i bice dobro.Normalno je da postoje greske u ovoj fazi,odbrana djeluje mrsavo,nespretno,ali popravljace se to.Siguran sam da ce se desiti pojacavanje odbrane u igrackom kadru,a da li ce to biti sada ili poslije Serifa,vidjecemo,jednostavno nam trebaju tu stoper,lijevi bocni,a ja bi vala i golmana doveo.Ali polako,samo neka dobro rade i da ne bude povreda,to je najvaznije.Jako me zanima sta mozemo protiv Sturma i kako cemo tu odigrati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Kontakt:
Karic je jedan od najboljih golmana lige..covjek nije branio proslu sezonu gotovo nikako..onda sad su pripreme,pocetak nove sezone,vam tam..doce to sve na svoje sto se tice njeg..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da li vi uopšte znate šta o fudbalu?Kako će Karić biti kriv ,kad prvo vezni red nula,a ondA KOMPLETNA ODBRANA KATASTROFA.Juče čujem od rođaka, vašeg iskusnog igrača kako im nije jasno zašto nisu ostavili našeg Borogovca ,kad je mali super bio.Izgleda da je Amaru bitno bilo ime kluba ,a ne kvalitet nekog igrača,ili možda što mi ovaj kaže menažeri čine čuda,a Borogovac nema izgleda nekog jakog iza sebe,jer se pokazalo da samo takvi ostaju u našim klubovima.Nebih volio da vas krene loše ,ali sa skoro istim igračima ili igračima koji igraju na pogrešnim mjestima ,Željo neće daleko dogurati.Možda sam previše cijenio Amara ,ali ovaj primjer mi kazuje da i nije neki stručnjak,jer ja na snimku ništa posebno ne viđoh -sem onih istih stvari od prije.Želim vam sve najbolje!
- molotovljev
- bistrikboy
- Kontakt:
Svaka cast svima koji na klipu od 2 minute ocjene kvalitet ekipe,kapa dole!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ZA prvu pripremnu nije lose , njhovi golovi plod neuigranosti zadnje linije tako da tu ocekujem pomak . Ne moze se po jednoj pripremnoj govoriti kako neko nevalja, nije vam to fer nikako ! Opet se vracamo na staro , neki klina c malkice nervozan , dodje i dijeli savjete i kritike pokazujuci koliko zna o fudbalu i kako se voli klub ! FUJ ! 

Željezničar za život cijeli !
PRIJATELJSKA
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Mah ne treba se nervirati zbog tih navedenih.
Po meni "nas najlosiji igrac" barem ovo sto se vidi na klipu ko Iniesta. Preporodio se covjek ocito bez Lazille, vertikalne lopte prema napadacima hmmmmm sminka. I go malog Ramica s obzirom koliko godina ima prejak, djeluje tako rutinski.
Sve u svemu jak protivnik, mi jos neuigrani i teskih nogu. Iz ovo malo se vidi pomak u odnosu na proslu sezonu, a pripreme tek tu negdje na sredini.
Bit ce to sve
Po meni "nas najlosiji igrac" barem ovo sto se vidi na klipu ko Iniesta. Preporodio se covjek ocito bez Lazille, vertikalne lopte prema napadacima hmmmmm sminka. I go malog Ramica s obzirom koliko godina ima prejak, djeluje tako rutinski.
Sve u svemu jak protivnik, mi jos neuigrani i teskih nogu. Iz ovo malo se vidi pomak u odnosu na proslu sezonu, a pripreme tek tu negdje na sredini.
Bit ce to sve

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Pa vidite li vi da je ovo od Maribora pregled tekme, normalno prikazali svoje sanse a nasih nigdje i odma mi lose
gdje stativa i nase akcije iz prvog poluvremena.
Isto ko anam onaj portal sto je samo nase akcije utipkavao
Polako ovo je dobro ako Serifi budu gledali izgledamo mnogo gori nego sto i jesmo

gdje stativa i nase akcije iz prvog poluvremena.
Isto ko anam onaj portal sto je samo nase akcije utipkavao

Polako ovo je dobro ako Serifi budu gledali izgledamo mnogo gori nego sto i jesmo

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- bistrikboy
- Kontakt:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Protiv Sturma ce se vidjeti na cemu su igraci, to nam je najbolja uvertira pred Sherif. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Po ovom klipu zadnja linija ubrajajuci i golmana kriza.Napad me odusevio nisam ocekivao ovako dobro igru ja se nadam da ce Amar bar jednu il dvije utakmcie odigrat sa dva spica.
svoj ti pos'o !
Zanimljivo, stvarno.bistrikboy je napisao/la:Svaka cast svima koji na klipu od 2 minute ocjene kvalitet ekipe,kapa dole!

Dobro bi bilo kad bi i ovi iz "Šerifa" tako zaključivali.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
evo Josip Kvesic bi mogao potpisati.Za Premier ligu dobar...
Ovo opet borovina lupa kao otvoren prozor.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nije ovo Borovina, ovo je korektna info.Colo Colo je napisao/la:Ovo opet borovina lupa kao otvoren prozor.

- Curva_SUD
- Kontakt:
Ma karic nije toliko los koliko pricate sta vam je ba
svi vi koji pricate ispade da ste bolji od karica
odbrana je za sve kriva vidjeli ste golove iz prekida (za maribor)
dvojica igraca sama stoje... pa kakva je to odbrana
znaci hitno nam trebaju dva odbrambrena igraca
do 7 jula
svi vi koji pricate ispade da ste bolji od karica
odbrana je za sve kriva vidjeli ste golove iz prekida (za maribor)
dvojica igraca sama stoje... pa kakva je to odbrana
znaci hitno nam trebaju dva odbrambrena igraca
do 7 jula
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Ovaj Kvesic ej dobar mladi igrac,kod Osima bi sigurno jos napredovao...igrao ja za Zilinu u LP,ima fino iskustvo iako mu je tek 21 godina.. Kvesic,Jese,Smajic i jedan golman..u tom slucaju bi dupla kruna u domacem prvenstvu bila maltene zagarantovana...
Trenutno korisnika/ca: F1921B, NazorUso, WeekendOffender i 18 gostiju.