Mislim da je "u tajnosti, tajno, nepoznato"... nisam siguranQUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi neko reci sta znaci " inkognito "

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mislim da je "u tajnosti, tajno, nepoznato"... nisam siguranQUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi neko reci sta znaci " inkognito "
tako je...spielführer_21 je napisao/la:Mislim da je "u tajnosti, tajno, nepoznato"... nisam siguranQUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi neko reci sta znaci " inkognito "
ma dobro to mozda nije on obrisao me ali bas me zanima zbog cega je neko od modova obrisao moj predhodni naloglegenda reala je napisao/la:jedan je geronimo![]()
http://www.sportsport.ba/forum/memberli ... ile&u=1673
Nesto sam siguran da ce ti i taj bit obrisangeronimmo je napisao/la:ma dobro to mozda nije on obrisao me ali bas me zanima zbog cega je neko od modova obrisao moj predhodni naloglegenda reala je napisao/la:jedan je geronimo![]()
http://www.sportsport.ba/forum/memberli ... ile&u=1673
Promijeni i ovako i onako jer je gotovo identičan kao i od "geronima" i mene je prvog zbunio.. Pretpostavljam da ti je i zbog toga obrisan.geronimmo je napisao/la:al zbog cega sto neka mi kazu ako nick nekoga vrijedja promjenicu to je najmanji problem
ok, hvala ti, pomogao si mispielführer_21 je napisao/la:Mislim da je "u tajnosti, tajno, nepoznato"... nisam siguranQUARESMA 18<<< je napisao/la:moze li mi neko reci sta znaci " inkognito "
ma ko zna što ti je obrisan ,ja sam siguran da Gero to nije uradio pitanje je i može li on to ,nego ti fino da ne bi dolazilo do zabune nik napiši velikim slovima i neće biti nikaki problemageronimmo je napisao/la:sto nije napisao pp i promjenio bih nisam ni znao da je to razlog
pa ovde gore nego u doba tite bez ikakvog pitanja salju na goli otok
Zamalo da me stignes, 8 rekord.asylum je napisao/la:Koliko ste najvise palacinaka pojeli? Ja veceras pojeo 6 i zamalo u komu nisam pao.
Ma ja to pokajmacim.Donnie Darko je napisao/la:Ja sam ih znao i po 10 pojest, ali sa cokoladom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.