Ma lose je to sto nasi rade ,il mariga il viviano svejedno ,neko dobar odlazi ,a ovaj Palacio on nije secunde los ,stvarno je dobar lik nije kao Sanchez il Rossi al vrlo solidan ,u slucaju da dode do transfera ja bi voliio da Milito bude sredstvo koje ce da vodi do ostvarnjea ovog cilja ,rizicno je sa njim u uci u novu sezonu ,ipak godine i sklon je povredama ,tako da... A mnogo se spominje odlazak LUcia u Chelsea pogotovo nakon sto je Lucio odbijo produzit ugovor na jednu godinu (hoce 2_3 godine,ultimatum da ostane ) u slucaju da on dode Stize nam Slivsetre iz Catania (26 ) god i bilo bi super podmladili bi jos i stopera a i Palacio je 3_4 god mladi tako da bi i ovdje smanjili prosjek nasi "staraca " .Risse odlazi najvejrovatnije u Southampton ,tako da bi Roma mogla otkuit SAntona il ga uzet na posudbu jer sigurno nije u planovima za nadolazecu sezonu ,Evo ovaj glavonja iz Napolija de Laurentis izjavio da mu se svida Pandev i da sve zavisi od nas (Intera) .Za Mottu su zainterisirana 3 strana tima (pored Rome ):Zenit ,Galatasaray i Besikatas .To je orptilike to sto se vrti ovi dana ,jos jedina CAsemiro i Alvarez stare price od kojih moze nesto da bude a opet vidjet cemo .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!