Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

RamoLFC_93
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la RamoLFC_93 » 30 jun 2011, 17:16

Han!$;Lfc je napisao/la:
lfc.tz je napisao/la:Nema Jovanovic 120k,bilo je o tome price al istina da je za ovu sezonu primio od kluba skoro pa i najvise para jer su ga nagradili velikom lovom(stvarno velika zaboravio sam o kolikom iznosu je rjec) zato sto je potpisao za nas,a tim stimulansom smo izbacili druge konkurente.Nema 120k,al opet je medu placenijima u klubu,sto je opet zalosno,zar ne?
Nije to ništa čudno, on je igračina, on zaslužuje tu platu :lol:

jest jarane igracina je bio u belgijskoj ligi al kod nass nije nista pokazao..prije bi dao raulu platu ko u jovanovica... :D
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

Decko s tribine
Kontakt:

Post Postao/la Decko s tribine » 30 jun 2011, 17:38

RamoLFC_93 je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:
lfc.tz je napisao/la:Nema Jovanovic 120k,bilo je o tome price al istina da je za ovu sezonu primio od kluba skoro pa i najvise para jer su ga nagradili velikom lovom(stvarno velika zaboravio sam o kolikom iznosu je rjec) zato sto je potpisao za nas,a tim stimulansom smo izbacili druge konkurente.Nema 120k,al opet je medu placenijima u klubu,sto je opet zalosno,zar ne?
Nije to ništa čudno, on je igračina, on zaslužuje tu platu :lol:

jest jarane igracina je bio u belgijskoj ligi al kod nass nije nista pokazao..prije bi dao raulu platu ko u jovanovica... :D
Jovanovic je rupa samo takva... nijedan igrac nece da dodje u liverpool jer ne igra u ligi prvaka, svima jasno ko dan..

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 30 jun 2011, 17:57

hmm Liverpool neigra Ligu Prvaka i to je otežavajuća okolnost za dovođenje igrača, Kenny i uprava su složni da nedovode pohlepne igrače tipa Aguero, Young... ;)
što znači da nam ostaje izbor na one igrače koji žele doći bez obzira na natjecanja u kojima nastupamo, visinu plate itd... ti igrači žele doći u Liverpool zbog tradicije kluba i/ili zato što navijaju za Liverpool i mahom su sa ostrva...
Eh takvi igrači su npr. Baines, Adam, Dann, možda Downing, spominjao se i Wickham (koji je prešao u Sunderland)itd.
Po meni je ovo trenutno najispravnija taktika za dovođenje igrača ;)
YNWA !!!
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 30 jun 2011, 18:09

hary_ynwa je napisao/la:hmm Liverpool neigra Ligu Prvaka i to je otežavajuća okolnost za dovođenje igrača, Kenny i uprava su složni da nedovode pohlepne igrače tipa Aguero, Young... ;)
što znači da nam ostaje izbor na one igrače koji žele doći bez obzira na natjecanja u kojima nastupamo, visinu plate itd... ti igrači žele doći u Liverpool zbog tradicije kluba i/ili zato što navijaju za Liverpool i mahom su sa ostrva...
Eh takvi igrači su npr. Baines, Adam, Dann, možda Downing, spominjao se i Wickham (koji je prešao u Sunderland)itd.
Po meni je ovo trenutno najispravnija taktika za dovođenje igrača ;)
YNWA !!!

bar dok ne udjemo u LP treba da koristimo takvu politiku dovodjenja igraca..
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 jun 2011, 18:22

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jun 2011, 18:39

Nemojte me zezat, cuj da Jovanovic ima platu od 120 000 funti sedmicno, pa toliko iznosi Gerrardova plata :lol: :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 jun 2011, 18:50

http://www.google.com/url?sa=t&****=w ... pg&cad=rja

Da ne spominjem i ostale stranice Liverpoola koje su prenijele ovu informaciju.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

red socks
Kontakt:

Post Postao/la red socks » 30 jun 2011, 18:59

reds_forever je napisao/la:Nemojte me zezat, cuj da Jovanovic ima platu od 120 000 funti sedmicno, pa toliko iznosi Gerrardova plata :lol: :lol:
Plaćen je 120,000 funti nedjeljno u ovoj prvoj sezoni, jer mu se isplaćuje signing-on fee kroz mjesecne rate. Poslije po ugovoru plata pada na 60k.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 jun 2011, 19:02

red socks je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:Nemojte me zezat, cuj da Jovanovic ima platu od 120 000 funti sedmicno, pa toliko iznosi Gerrardova plata :lol: :lol:
Plaćen je 120,000 funti nedjeljno u ovoj prvoj sezoni, jer mu se isplaćuje signing-on fee kroz mjesecne rate. Poslije po ugovoru plata pada na 60k.
Toko su objasnili i ovi englezi u postu koji sam postavio iznad, a nalazi se na Liverpoolovoj oficijalnoj stranici.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 jun 2011, 19:03

:o :o :o :o :shock: :shock: :shock: :shock: Ne mogu da vjerujem :!: : Pa bolje bacit pare u smece nego ih dati njemu.... :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 jun 2011, 21:05

red socks je napisao/la:
tako je
You are someone else I am still right here

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 30 jun 2011, 21:39

Pustite Jovanovica njemu je noga ovo ljeto:d nego sta ima za Adama je li gotov potpisao:d
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 jun 2011, 21:44

anfield je napisao/la:Pustite Jovanovica njemu je noga ovo ljeto:d nego sta ima za Adama je li gotov potpisao:d
hocete vi dzaba dovodit igrace :mrgreen: ( jel on dosao dzaba, il ste ipak izdvojili koju konvertibilnu marku za njega :mrgreen: )

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jun 2011, 21:52

Zašto je Sammy Lee napustio klub?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 jun 2011, 21:55

Thunderstruck je napisao/la:Zašto je Sammy Lee napustio klub?
Jer je Clarke u januaru postao pomoćni trener, dok je Lee ostao 'samo' član stručnog stožera, što očigledno nije želio, tako da je mutual consent službena priča. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 30 jun 2011, 21:59

Bertrand je napisao/la:
Jer je Clarke u januaru postao pomoćni trener, tako da bi Lee bio 'samo' član stožera, što očigledno nije želio, tako da je mutual consent službena priča. ;)
Ah da, logično :D
Možda se Lee opet baci na neko menadžersko mjesto nekog slabijeg kluba. Posljednje mu je bilo ono u Boltonu, samo se neslavno završilo :D
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 jun 2011, 22:40

Ma treba Sterlinga u prvih 11 gurnut j..ebo pojacanja 8-) 8-) 8-) 8-)

Evo pogodio za Engleze..... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 30 jun 2011, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 30 jun 2011, 22:40

Sammy Lee hvala ti za sve dobro sto si ucinio za nas klub i zelim ti srecu u buducnosti cime god se budes bavio YNWA

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 30 jun 2011, 22:46

Ponos Torina je napisao/la:Ma treba Sterlinga u prvih 11 gurnut j..ebo pojacanja 8-) 8-) 8-) 8-)
Svaka cast na tehnici i svemu tome al on jos nije spreman iz fizickog razloga(nemislim ciljano na kondiciju,cvrstinu-naravno da mu i tog) ni za PL,a bogme ni za neke druge lige(nek prode kako treba U18 i rezerve),pa cak i da ga se gura po 10-15 minuta zato sto njemu sa njegovih 16 godina nisu jos kosti razvile(na ovo sam ciljao) kako treba i u slucaju nedaj Boze kakvog loma(igra protiv daleko jacih i stoga je i rizik puno veci) dovesti mu karijeru u pitanje.

[youtube][/youtube]

Tek tek tek tek mu je 16 godina(ovo se izgleda zaboravlja)...a vi bi njeg u prvi tim,tek tek.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 01 jul 2011, 00:34

Kad se vec castimo pjesmama evo jedna sa posvetom za transfer C.Adama u nas klub : P

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.