FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kada bi doveli Mujkica iz Slobode, Kuduzovica iz Celika, Kerlu ili Jesea prosetali bi se nasom ligom...
1-1
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
1:1
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 30 jun 2011, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- KB-TM87
- Kontakt:
Čuj Kuduzović, grohotom se smijemDecko s tribine je napisao/la:Kada bi doveli Mujkica iz Slobode, Kuduzovica iz Celika, Kerlu ili Jesea prosetali bi se nasom ligom...

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- eliminator
- Kontakt:
ne znam sto ce ti tu kuduzovicDecko s tribine je napisao/la:Kada bi doveli Mujkica iz Slobode, Kuduzovica iz Celika, Kerlu ili Jesea prosetali bi se nasom ligom...
- AmanijakzO
- Kontakt:
22. min.: Maribor je izjednačio.
Amare odlazi, Amare odlazi ...AmanijakzO je napisao/la:22. min.: Maribor je izjednačio.

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 30 jun 2011, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
mozemo se mi smijati kuduz je za stanica izmislio fudbal, ima prenos na ****KB-TM87 je napisao/la:Čuj Kuduzović, grohotom se smijemDecko s tribine je napisao/la:Kada bi doveli Mujkica iz Slobode, Kuduzovica iz Celika, Kerlu ili Jesea prosetali bi se nasom ligom...
2-1 za maribor :S
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- eliminator
- Kontakt:
jes al u qrcu stanic je za njeg maradonaDecko s tribine je napisao/la:mozemo se mi smijati kuduz je za stanica izmislio fudbal, ima prenos na ****KB-TM87 je napisao/la:Čuj Kuduzović, grohotom se smijemDecko s tribine je napisao/la:Kada bi doveli Mujkica iz Slobode, Kuduzovica iz Celika, Kerlu ili Jesea prosetali bi se nasom ligom...
Maribor - Zeljo 2:1 22'
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
- eliminator
- Kontakt:
sta ti dodje kuduzovic ?Decko s tribine je napisao/la:treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
-
- Kontakt:
Reko je Gospodar familije " Rezultat nije u prvom planu " 

-
- Kontakt:
hahahha meni nista, gledam realno, za dva minuta dva gola, ovo ne valjaeliminator je napisao/la:sta ti dodje kuduzovic ?Decko s tribine je napisao/la:treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoce nazor preko foruma da ga tivra u zeljueliminator je napisao/la:sta ti dodje kuduzovic ?Decko s tribine je napisao/la:treba biti realan, najbolje je rjesenje za lijevog bekaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:kuduzovic je vec imao šansu

Za zivot cijeli!
2-1 ****
-
- Kontakt:
zamalo 2 2 i da opet bude adilovic hihihinime_tm87 je napisao/la:2-1 ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.