PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
S-Y-L-A-R je novi vlasnik Liverpoola, dok je ever preuzeo Arsenal !
Mogu igrati vec od sljedeceg kola, koje pocinje od 00:00 h .
Mogu igrati vec od sljedeceg kola, koje pocinje od 00:00 h .
Ne znam jesi dobro pročitao, igrač koji ulazi u prvu ligu ima prava da izabere hoce li ili nece uci u prvu ligu, tako da je na njemu da procjeni situacijuS-Y-L-A-R je napisao/la:drugi bold - To je već odlučeno, tako da će biti kako je napisano!
A sta bude u slucaju da igrac koji je prvi na tabeli druge lige udje u prvu pred sami kraj sezone(neko napusti ili dobije 3 minusa) i recimo nema dovoljno kola da bi se "izvukao" iz te zone ispadanja,da li se on vraca u drugu na kraju ili sta vec

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Pa skontao sam ja i da se nudi onda slijedecem na listi,ali sta ako niko nece kad vec znaju da ce ispasti(a pri tome nema novih na listi cekanjajuventus 0244 je napisao/la:Ne znam jesi dobro pročitao, igrač koji ulazi u prvu ligu ima prava da izabere hoce li ili nece uci u prvu ligu, tako da je na njemu da procjeni situacijuS-Y-L-A-R je napisao/la:drugi bold - To je već odlučeno, tako da će biti kako je napisano!
A sta bude u slucaju da igrac koji je prvi na tabeli druge lige udje u prvu pred sami kraj sezone(neko napusti ili dobije 3 minusa) i recimo nema dovoljno kola da bi se "izvukao" iz te zone ispadanja,da li se on vraca u drugu na kraju ili sta vec! Znači da bi se vratio u drugu ligu, ako bi bio u zoni ispadanja!

0.000001% sanse da se ovo desi ali postoji

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma vidjet cemo mi to da malo bolje regulišemo, mora sve biti precizno, ako ništa ostavljamo kao tim bez vlasnika i naredne sezone nudimo mjestoS-Y-L-A-R je napisao/la:Pa skontao sam ja i da se nudi onda slijedecem na listi,ali sta ako niko nece kad vec znaju da ce ispasti(a pri tome nema novih na listi cekanjajuventus 0244 je napisao/la:Ne znam jesi dobro pročitao, igrač koji ulazi u prvu ligu ima prava da izabere hoce li ili nece uci u prvu ligu, tako da je na njemu da procjeni situacijuS-Y-L-A-R je napisao/la:drugi bold - To je već odlučeno, tako da će biti kako je napisano!
A sta bude u slucaju da igrac koji je prvi na tabeli druge lige udje u prvu pred sami kraj sezone(neko napusti ili dobije 3 minusa) i recimo nema dovoljno kola da bi se "izvukao" iz te zone ispadanja,da li se on vraca u drugu na kraju ili sta vec! Znači da bi se vratio u drugu ligu, ako bi bio u zoni ispadanja!
![]()
![]()
)
osta prazno mjesto a prva liga =)
0.000001% sanse da se ovo desi ali postoji![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Goalgetter
- Kontakt:
Neka se javi igrac koji hoce preuzeti Bayern na ovom turniru. Bavarac_33 mi je javio da nemoze vise igrati 

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Koliko još kola ima????? Ako ja budem išao negdje možda propustim dva kola.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos 5 .. Odigraj vec prije ta dva kola, i posalji meni SS-ove.Unica_Liverpool_ je napisao/la:Koliko još kola ima????? Ako ja budem išao negdje možda propustim dva kola.....
mogu li ja preuzet MinkenGoalgetter je napisao/la:Neka se javi igrac koji hoce preuzeti Bayern na ovom turniru. Bavarac_33 mi je javio da nemoze vise igrati
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozes .. Ovo kolo vec mozes nastupitidziza_23 je napisao/la:mogu li ja preuzet MinkenGoalgetter je napisao/la:Neka se javi igrac koji hoce preuzeti Bayern na ovom turniru. Bavarac_33 mi je javio da nemoze vise igrati

Super, nisam odavno, da vidim jesam li zaboravioGoalgetter je napisao/la:Mozes .. Ovo kolo vec mozes nastupitidziza_23 je napisao/la:mogu li ja preuzet MinkenGoalgetter je napisao/la:Neka se javi igrac koji hoce preuzeti Bayern na ovom turniru. Bavarac_33 mi je javio da nemoze vise igrati.. Pogledaj s kim igras 7. kolo, i dogovori se oko odigravanja

Evere, stari druze, prva s tobom u 7. kolu. Javi se kad ti odgovara da odigramo
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sta mislite da za sledecu sezonu liga ostane ista,ovi isti timovi i random se dodijele korisnicima,a da u playoff-u se igra sa dobrim klubovima?
Mozemo se dogovorit koja grupa tih "dobrih klubova" ce bit' da se niko ne bi ljutio,pa onda kad bude playoff da se random dodijele ili da prvi prvo izabere klub iz te grupe,pa drugi,treci,itd.
Mozemo se dogovorit koja grupa tih "dobrih klubova" ce bit' da se niko ne bi ljutio,pa onda kad bude playoff da se random dodijele ili da prvi prvo izabere klub iz te grupe,pa drugi,treci,itd.
#miasanmia
-
- Kontakt:
ja bi prije napravio ligu s npr jednom ekipom..nebitno da li bi to bila drzava il klub..npr svi dobijemo Brazil i igramo..
)) condition random i tad ce bit ono 100% ko je najbolji.. 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
..heh,dobro sto jest jest tu bi se vidio kvalitet,ali jbg opet glupo gledat npr. Brazil-Braziljasko_juve je napisao/la:ja bi prije napravio ligu s npr jednom ekipom..nebitno da li bi to bila drzava il klub..npr svi dobijemo Brazil i igramo..)) condition random i tad ce bit ono 100% ko je najbolji..

-
- Kontakt:
odlicna ideja
P.S Mozel Mesina ?

P.S Mozel Mesina ?
-
- Kontakt:
jbg..ebes i ovo,pobijedis na kraju i govore kako imam najjacu ekipu..muhovic je napisao/la:..heh,dobro sto jest jest tu bi se vidio kvalitet,ali jbg opet glupo gledat npr. Brazil-Braziljasko_juve je napisao/la:ja bi prije napravio ligu s npr jednom ekipom..nebitno da li bi to bila drzava il klub..npr svi dobijemo Brazil i igramo..)) condition random i tad ce bit ono 100% ko je najbolji..

..nije do ekipejasko_juve je napisao/la:jbg..ebes i ovo,pobijedis na kraju i govore kako imam najjacu ekipu..muhovic je napisao/la:..heh,dobro sto jest jest tu bi se vidio kvalitet,ali jbg opet glupo gledat npr. Brazil-Braziljasko_juve je napisao/la:ja bi prije napravio ligu s npr jednom ekipom..nebitno da li bi to bila drzava il klub..npr svi dobijemo Brazil i igramo..)) condition random i tad ce bit ono 100% ko je najbolji..
![]()
![]()

-
- Kontakt:
do igraca jemuhovic je napisao/la: ..nije do ekipe

-
- Kontakt:
to'j tacno !!!Bečki Kongres je napisao/la:do igraca jemuhovic je napisao/la: ..nije do ekipe

-
- Kontakt:
S tobom kad igram posjed lopte je uvijek na mojoj strani 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.