amarpustahija je napisao/la:Ovaj osim bi pustio Zebu i Višću da odu , samo da dodje ponuda
Šta fali ako ode Zeba, nekima je on najlošiji igrač u Želji!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
amarpustahija je napisao/la:Ovaj osim bi pustio Zebu i Višću da odu , samo da dodje ponuda
Amar vratio kredite , Zujo jos jednu firmu osnovao , Cviko kupio motor ...Edo_77 je napisao/la:A gdje su pare od tih tolikih transfera iz Zelje? Samo od Sehica i Dzeke je leglo da se moze kupiti pola premijerke. A oni nisu kupili nikoga do sada. Sve nekakve probe za slobodne igrace?
Gdje je lova?
Skupili smo pare sad idemo u napadboccaccio je napisao/la:Mislim da nece biti vise pustanja,sad ako bude,bice samo pojacanjaamarpustahija je napisao/la:Ovaj osim bi pustio Zebu i Višću da odu , samo da dodje ponuda
Ima se, moze se. Haja.rusina_jr je napisao/la:Amar vratio kredite , Zujo jos jednu firmu osnovao , Cviko kupio motor ...Edo_77 je napisao/la:A gdje su pare od tih tolikih transfera iz Zelje? Samo od Sehica i Dzeke je leglo da se moze kupiti pola premijerke. A oni nisu kupili nikoga do sada. Sve nekakve probe za slobodne igrace?
Gdje je lova?
1000-1500Lepinja je napisao/la:Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu
Cirka petnest..Lepinja je napisao/la:Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu
kakva su to pitanja drugLepinja je napisao/la:Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu
ma vidi ovo sam napisao više onako zajeb**cije radi. možda svi ovi koji su pisali nisu lagali možda je stvarno tako ali mi nije logično da svko svakog zna. zbog pojedinih koji se podje*avaju sa lažnim informacijama kao zajeb**ciju shvatamo i one koji imaju tačne informacije.Decko s tribine je napisao/la:Misli ti kralju sta hoces, imas pravo, al ja sam napisao za smajica 100 % tacnu informaciju... ako on mene laze, ja lazem sve vas... i izvinjavam se svima.. niko sretniji od mene da dodze i on i smajic i jese il mozda i toni na posudbudiego_TM je napisao/la:nevjerovatan forum. svaki forumaš zna svakog igrača lično na ovoj planeti, svako ima izvore bliske svakom klubu i provjerene informacije (koje naravno nikad nisu tačne) i svako vidi svakoga u gradu i odma znači došo u želju.hajmo još nešto za smajića novo imamo one koji su pričali sa ljudima iz kluba (dmajić dolazi) ima onih koji ga imaju na fejsu (nedolazi) ima i onih koji ga znaju lično pa čak i pričaju s njim ccc
dajte ba još nešto nikad dosta ovog
možemo, baš kao što smo se prošle sezone ravnopravno borili pa pitari na hrenovkama ispred nas završeBaja_Zvjerka je napisao/la:Cirka petnest..Lepinja je napisao/la:Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu
Ma vala nek' nikog ne dovedemo, nek' kazu sve te pare cemo dati u povrat duga, i ja sam sretan.. Sa ovim timom mozemo u Premier ligi se ravnopravno boriti, jos samo nekog prosjecnog stopera, i eto..
Pusti ti njih, oni grcaju u dugovima zbog toga svega, a i sta su dobili tim drugim mjestom, da smo zapeli ne bi bilo tako.. Mi smo jaci za ne igranje Lazara, dosao Adilovic, Vernes Selimovic, Nyema je tu.. Bolji smo svakako..arbitar je napisao/la:možemo, baš kao što smo se prošle sezone ravnopravno borili pa pitari na hrenovkama ispred nas završeBaja_Zvjerka je napisao/la:Cirka petnest..Lepinja je napisao/la:Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu
Ma vala nek' nikog ne dovedemo, nek' kazu sve te pare cemo dati u povrat duga, i ja sam sretan.. Sa ovim timom mozemo u Premier ligi se ravnopravno boriti, jos samo nekog prosjecnog stopera, i eto..![]()
da se razumijemo, ja sam optimista i još uvijek se nadam da će neko doći ako ne prije šerifa onda prije početka augusta
da malo pratite forum eno postavio sam stream na kojem ce mozda biti, makar pise da ce biti...a ne tu se raspravljate oko glupostikerrrr je napisao/la:znali ko imal prenos utakmice na netu!?!?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Levin, Paromlinac i 73 gosta.