FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babilonTM » 30 jun 2011, 12:52

amarpustahija je napisao/la:Ovaj osim bi pustio Zebu i Višću da odu , samo da dodje ponuda :twisted:

Šta fali ako ode Zeba, nekima je on najlošiji igrač u Želji!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 jun 2011, 12:56

A gdje su pare od tih tolikih transfera iz Zelje? Samo od Sehica i Dzeke je leglo da se moze kupiti pola premijerke. A oni nisu kupili nikoga do sada. Sve nekakve probe za slobodne igrace?

Gdje je lova? :idea:

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 30 jun 2011, 12:59

Edo_77 je napisao/la:A gdje su pare od tih tolikih transfera iz Zelje? Samo od Sehica i Dzeke je leglo da se moze kupiti pola premijerke. A oni nisu kupili nikoga do sada. Sve nekakve probe za slobodne igrace?

Amar vratio kredite , Zujo jos jednu firmu osnovao , Cviko kupio motor ... 8-)
Željezničar za život cijeli !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 jun 2011, 13:02

boccaccio je napisao/la:
amarpustahija je napisao/la:Ovaj osim bi pustio Zebu i Višću da odu , samo da dodje ponuda :twisted:
Mislim da nece biti vise pustanja,sad ako bude,bice samo pojacanja :mrgreen:
Skupili smo pare sad idemo u napad :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 30 jun 2011, 13:04

rusina_jr je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:A gdje su pare od tih tolikih transfera iz Zelje? Samo od Sehica i Dzeke je leglo da se moze kupiti pola premijerke. A oni nisu kupili nikoga do sada. Sve nekakve probe za slobodne igrace?

Amar vratio kredite , Zujo jos jednu firmu osnovao , Cviko kupio motor ... 8-)
Ima se, moze se. Haja. 8-)

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 30 jun 2011, 13:06

Prvo, ovdje nekima ocigledno nije jasno da se novac od Dzeke, kao i Sehin transfer, isplacuje na rate. Mi milione na gomili nemamo. Drugo, cak i da imamo, zar mislite da ce igrac kojeg platite milion pristat da igra za platu od par hiljada KM ?!?! Razmisljajte ljudi...dugorocno razmisljajte.

Lepinja
Kontakt:

Post Postao/la Lepinja » 30 jun 2011, 13:09

Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu :?:

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 30 jun 2011, 13:13

Lepinja je napisao/la:Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu :?:
1000-1500 ;)
:)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 jun 2011, 13:15

Lepinja je napisao/la:Zna li se koliko bi Manijaka otprilike trebalo biti u Tiraspolu :?:
Cirka petnest.. :lol:

Ma vala nek' nikog ne dovedemo, nek' kazu sve te pare cemo dati u povrat duga, i ja sam sretan.. Sa ovim timom mozemo u Premier ligi se ravnopravno boriti, jos samo nekog prosjecnog stopera, i eto..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 30 jun 2011, 13:21

kakva su to pitanja drug :o :o
G R B A V I C A 2

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 30 jun 2011, 13:26

Decko s tribine je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:nevjerovatan forum. svaki forumaš zna svakog igrača lično na ovoj planeti, svako ima izvore bliske svakom klubu i provjerene informacije (koje naravno nikad nisu tačne) i svako vidi svakoga u gradu i odma znači došo u želju. :D hajmo još nešto za smajića novo imamo one koji su pričali sa ljudima iz kluba (dmajić dolazi) ima onih koji ga imaju na fejsu (nedolazi) ima i onih koji ga znaju lično pa čak i pričaju s njim ccc :roll: dajte ba još nešto nikad dosta ovog :lol:
Misli ti kralju sta hoces, imas pravo, al ja sam napisao za smajica 100 % tacnu informaciju... ako on mene laze, ja lazem sve vas... i izvinjavam se svima.. niko sretniji od mene da dodze i on i smajic i jese il mozda i toni na posudbu :lol:
ma vidi ovo sam napisao više onako zajeb**cije radi. možda svi ovi koji su pisali nisu lagali možda je stvarno tako ali mi nije logično da svko svakog zna. zbog pojedinih koji se podje*avaju sa lažnim informacijama kao zajeb**ciju shvatamo i one koji imaju tačne informacije. :)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 30 jun 2011, 13:35

Baja_Zvjerka je napisao/la:

Ma vala nek' nikog ne dovedemo, nek' kazu sve te pare cemo dati u povrat duga, i ja sam sretan.. Sa ovim timom mozemo u Premier ligi se ravnopravno boriti, jos samo nekog prosjecnog stopera, i eto..
možemo, baš kao što smo se prošle sezone ravnopravno borili pa pitari na hrenovkama ispred nas završe :roll:

da se razumijemo, ja sam optimista i još uvijek se nadam da će neko doći ako ne prije šerifa onda prije početka augusta

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 30 jun 2011, 14:04

arbitar je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:

možemo, baš kao što smo se prošle sezone ravnopravno borili pa pitari na hrenovkama ispred nas završe :roll:

da se razumijemo, ja sam optimista i još uvijek se nadam da će neko doći ako ne prije šerifa onda prije početka augusta
Pusti ti njih, oni grcaju u dugovima zbog toga svega, a i sta su dobili tim drugim mjestom, da smo zapeli ne bi bilo tako.. Mi smo jaci za ne igranje Lazara, dosao Adilovic, Vernes Selimovic, Nyema je tu.. Bolji smo svakako..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 30 jun 2011, 14:31

Nebojte se nece OSIM pustit Zebu za Viscu nezz al Zebu sigurno ne smije pustiti jer vidjeli smo na derbiju... nista bez njega...vasilic otiso sad smo u potrazi za stoperom...a mozda se Osimu svidi neko iz Maribora.. ;)
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 30 jun 2011, 16:57

Na bet-at-home :
Maribor-Željo 1.60 - 3.70 - 4.00

Dobvra dvica pravo 8-)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 jun 2011, 17:08

evo ljudi ovde pise da ce biti tekma

http://www.foci-eredmenyek.com/jatekok/ ... -streaming
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 30 jun 2011, 17:09

Prosto ne razumijem ove jedače viršli... umjesto da se posvete sebi i svom klubu, za koji se ne zna ni ko ga vodi, ni ko navija za njega i ko ce sutra igrati, dolaze ovdje i prosipaju neke "fore,fazone i provale" ... E Boze Boze....kako je to jadno. A sta i ocekivati od onih koji podrzavaju 100 % rezimski klub ciji dugogodisnji clan uprave i ljekar lezi u Hagu i ceka izricanje kazne za najteze ratne zlocine...

kerrrr
Kontakt:

Post Postao/la kerrrr » 30 jun 2011, 17:16

znali ko imal prenos utakmice na netu!?!?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 jun 2011, 17:18

Zadnja provjera pred Evropu sa Krajišnikom u Velikoj Kladuši 9. Jula
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 30 jun 2011, 17:27

kerrrr je napisao/la:znali ko imal prenos utakmice na netu!?!?
da malo pratite forum eno postavio sam stream na kojem ce mozda biti, makar pise da ce biti...a ne tu se raspravljate oko gluposti

http://www.foci-eredmenyek.com/jatekok/ ... -streaming
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Cwirek, drzgemboadislic, Pablo11 i 56 gostiju.