80 miliona funti

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Spanci i te njihove klauzule, rekao sam i prije Thiago ne hvala, kao i Fabregas na kraju ce u Barcu traziti da se vrati. Za sezonu ili dvije ce Pogba biti spreman tek 18 godina napunio, novi Zidane.ja.neron je napisao/la:iako ga nisam očekivao u MAN UTD Thiago Alcantara produžio ugovor do 2015 sa odštetnom klauzulom od 80 miliona funti
80 miliona funti![]()
![]()
znači mi možemo za Chícharita dobiti barem 160 miliona funti
Yebo im ja mater svima ako je istina.drH je napisao/la:Sve novine jutros u Britaniji objavile da je Arsenal prihvatio ponudu Uniteda za Nasrija...pa da vidimo jeli istina
Ja ipak mislim da nije stvar oko sedmicne place,ima tu jos nesto. Vjerovatno trazi Nasri da se tim pojaca i da bude konkurentan za naslov i u LP,a s ovom politikom Wenger mu to nemoze ponuditi.Bosco je napisao/la:Yebo im ja mater svima ako je istina.drH je napisao/la:Sve novine jutros u Britaniji objavile da je Arsenal prihvatio ponudu Uniteda za Nasrija...pa da vidimo jeli istina
Valencija poslala ponudu od 14 mill eura za Berbatova. To cak nije ni lose.ever je napisao/la:Uh,kad bi dosli Cavanni i Nasri,pa to bi bilo predobro..Hajde Fergie, stisniiiiiiii![]()
i to kakvi klincidrH je napisao/la:Ovo je bas ljeto promjena, cijela jedna generacija polako odlazi...Dolaze neki novi klinci
Pa normalna stvar, mislim da si me previse bukvalno shvatio. Na sta bi licilo da se cijela ekipa grupise u centralnom dijelu terena, tako ne igraju ni djeca u Zeljinim pjetlicimaGrijesis kad kazes da se dominacija ostvaruje kroz sredinu. Jedan od osnovnih principa zonske igre je rasiri teren u fazi napada i suzi ga u fazi odbrane. Bez sirine ni Barca ne bi bila onakva ekipa.
Treba ga odmah utrpati dok se nisu predomislilimajestic24 je napisao/la:Valencija poslala ponudu od 14 mill eura za Berbatova. To cak nije ni lose.ever je napisao/la:Uh,kad bi dosli Cavanni i Nasri,pa to bi bilo predobro..Hajde Fergie, stisniiiiiiii![]()
ja ostajem pri tome da Fergie planira staviti Valenciju na poziciju desnog beka i u tom slucaju nani nije visakValencia je napisao/la:Treba ga odmah utrpati dok se nisu predomislilimajestic24 je napisao/la:Valencija poslala ponudu od 14 mill eura za Berbatova. To cak nije ni lose.ever je napisao/la:Uh,kad bi dosli Cavanni i Nasri,pa to bi bilo predobro..Hajde Fergie, stisniiiiiiii![]()
. Valensia mi je draga kao i MU, tako da ne bih bio toliko sretan sto ga moram ponovo gledati
. Najbolje da ode u MIlan ili Juve i onda je sigurno da ga vise nikada ne bi vidio
.
Al' mog'o bi on valjati u Valensii, spanska liga bi mu sigurno bolje odgovarala od EPL.
Ne vidim neki rezon da se dovede Nasri, osim ako Fergi nema namjeru prodati Nanija. Ako bi ga prodali, onda bi to bila nestvarno radosna vijest (Berbatova sam vec otpis'o)
. Nasri za razliku od Janga moze odigrati na vrhunskom nivou sve napadacke role sem isturenog spica. Ako bi dos'o, to bi bio prvi igrac koji bi Mancesteru donjeo vecu 'top snagu'.
Sve su to spekulacije, nista ne vjerujem dok ne vidim.
Pa dobro, nije Nani visak ni u ovoj formaciji,...majestic24 je napisao/la:
ja ostajem pri tome da Fergie planira staviti Valenciju na poziciju desnog beka i u tom slucaju nani nije visak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.