why?majestic24 je napisao/la:s ovom politikom,Lyon bi mogao zavrsiti poput Nantesa....od prvaka do druge ligeChelsea_CBH je napisao/la:Moje mišljenje je da on ne treba da ide iz Lyona u Wolfsburg, a razlozi su jasni, što s konja na magarca, kad nema potrebe. Lyon je puno veći klub od Wolfsburga koji svake godine igra Ligu prvaka, te kroz godinu ili dvije, adekvatnu priliku na terenu uz novog trenera, Pjanić može izrasti u velikog veznjaka i onda preći u Englesku.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Izgleda da niko od velikih klubova nece Pjanica, sto nije ni cudo posle katastrofalne sezone u Lyonu.
Bolje je i da ostane u Lyonu nego da se bori za opstanak u Bundesligi sa Wolfsburgom, ako mu je to druga alternativa.
Samo ja da sam Pjanic NEBIH produzio ugovor na jos ekstra dvije godine, to bi bila velika glupost i mozda mu to i unisti karijeru.
Vec je tri godine u Lyonu, a samo druga sezona je bila dobra, dok je prva i treca sezona opsta katastrofa.
Bolje je i da ostane u Lyonu nego da se bori za opstanak u Bundesligi sa Wolfsburgom, ako mu je to druga alternativa.
Samo ja da sam Pjanic NEBIH produzio ugovor na jos ekstra dvije godine, to bi bila velika glupost i mozda mu to i unisti karijeru.
Vec je tri godine u Lyonu, a samo druga sezona je bila dobra, dok je prva i treca sezona opsta katastrofa.

-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Neka ostane jos sezonu al bez produzivanja ugovora.
Tako bi mu na kraju sledece sezone ostala samo jedna godina do kraja kontrakta. Sto bi znacilo da Lion nebi mogao zahtjevati veliku transfer sumu.
Tako bi mu na kraju sledece sezone ostala samo jedna godina do kraja kontrakta. Sto bi znacilo da Lion nebi mogao zahtjevati veliku transfer sumu.
- Principatus
- Kontakt:
Igrati i trenirati pod palicom Felix Magatha u (jacoj) Bundesligi ili biti na klupi u jacem klubu u francuskoj ligi, neznam bas... Pametnije bi mu bilo preci u Wolfsburg, a interes izgleda postoji. Pod Magathom tamo nece biti zezancija i mislim da ce ici ponovo na prva mjesta. Ali izgleda da Pjanic generalno ne zeli rado iz Francuske i Lyona.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- The Prodigy
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Igrati i trenirati pod palicom Felix Magatha u (jacoj) Bundesligi ili biti na klupi u jacem klubu u francuskoj ligi, neznam bas... Pametnije bi mu bilo preci u Wolfsburg, a interes izgleda postoji. Pod Magathom tamo nece biti zezancija i mislim da ce ici ponovo na prva mjesta. Ali izgleda da Pjanic generalno ne zeli rado iz Francuske i Lyona.
Upravo tako...
Miralem je i doveden pod budnim okom sadasnjeg trenera uz blagoslov predsjednika..
Medjutim ima jedna yebena stvar.Ederson zeli da ostane,Gourcuff suti znaci ostaje,plus jos i Pjanic.nastala bi uzasna guzva na skoro jednoj te istoj poziciji.I jedan bi,a mozda i dva bila donja.Jedan sa stembiljom Brazila,drugi original Francuz a treci Bosnjo.Ne treba biti puno pametan,ko bi opet bio najdonji.
Mada su to nagadjanja,ali i veliki rizik.
Medjutim ima jedna yebena stvar.Ederson zeli da ostane,Gourcuff suti znaci ostaje,plus jos i Pjanic.nastala bi uzasna guzva na skoro jednoj te istoj poziciji.I jedan bi,a mozda i dva bila donja.Jedan sa stembiljom Brazila,drugi original Francuz a treci Bosnjo.Ne treba biti puno pametan,ko bi opet bio najdonji.
Mada su to nagadjanja,ali i veliki rizik.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Lazar Popović
- Kontakt:
Pjana dođi u Želju da se razviješ u igračinu. Onda će te Sir Osim utrpati u Chelsea za 50-ak miliona.
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Najbolje bi bilo da ode u wolfsburg.mlad je on halo ba njemu je tek 21 godina ima vremena za velike klubove. U wolfsburgu bi igrao standardno u jacoj ligi od francuske I to puno jacoj sa vjerovatno najboljim trenerom bar kada je razvijanje mladih igraca u pitanju
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Evo sad citam da je Wolfsburg zestoko zagrizao za Pjanica kojega zele da zamijeni Diega. Planiraju u narednim danima da pocnu intenzivne pregovore i da rijese to pitanje "graditelja igre".
InsAllah ce Miralem otici "u ruke" Magathu.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Goalgetter
- Kontakt:
Izvor sigurno goal.comne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo sad citam da je Wolfsburg zestoko zagrizao za Pjanica kojega zele da zamijeni Diega. Planiraju u narednim danima da pocnu intenzivne pregovore i da rijese to pitanje "graditelja igre".

Danas svako moze biti novinar

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Pa gdje je problem ako su prije neki dan rekli da ostaju? To su njih dvojica rekli, a ne Wolfsburg. Tamo sada i pise samo da ce Wolfsburg pokusati da ga dovede, a ne da je i on rekao da hoce da ide.Goalgetter je napisao/la:Izvor sigurno goal.comne_znam_ko_sam je napisao/la:Evo sad citam da je Wolfsburg zestoko zagrizao za Pjanica kojega zele da zamijeni Diega. Planiraju u narednim danima da pocnu intenzivne pregovore i da rijese to pitanje "graditelja igre".
InsAllah ce Miralem otici "u ruke" Magathu.. Jedan dan prije na naslovnoj strani stoji Ederson i Pjanic ostaju, pa dan kasnije da ce napustiti Lyon
.
Danas svako moze biti novinar

P.S. Sjetimo se da je i De Gea prije nekih pola godine govorio da nece nikuda iz Atletica, a gdje je sada?
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
-
- Kontakt:
Potpis!!!Lazar Popović je napisao/la:Pjana dođi u Želju da se razviješ u igračinu. Onda će te Sir Osim utrpati u Chelsea za 50-ak miliona.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- Centre forward
- Kontakt:
Msm da je Mire im'o velike planove sa Lyonom, ruku na srce i ja sam bio ubijedjen da ce on postat nosilac igre i nezamjenjiva karika u redovima Lavova.Na to su vjerovatno racunali i tamosnji navijaci i uprava.Nazalost to se nije desilo i tesko je pitanje sta je sad najbolje za njega.Koliko je sad opcija prelaska negdje, spominje se eto Wolfsburg, realna i dobra i da li bi on izgubio na samopouzdanju.Mlad je igrac, neizgradjen jos uvijek i da li bi se uspio adekvatno uklopit u Njemackoj?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Miralem Pjanic nije opravdao ocekivanja..
Koliko god to grubo zvucalo,sad ce neko reci "hej pa on ima samo 21 godinu" ali dok se pricalo u cudo od djeteta iz Metza mi smo ocekivali velikoga igraca,igraca koji pravi razliku na terenu..a to me ne moze niko uvjeriti da Pjanic cini..ni u Lyonu ni u reprezentaciji..
Prelazak iz Lyona u Wolsburg je ipak prelazak sa konja na magarca,Lyon je Lyon,mada i ja takodje smatram da je za njega bolje u Wolsburgu pod Magathovom palicom i gdje ce valjda igrati standardno..
Da ne bude nesporazuma Pjanic je kvalitetan fudbaler,ali da ce postati jedan od najboljih veznjaka svijeta,sto se najavljivalo i ja sam ocekivao-ne vjerujem.
Koliko god to grubo zvucalo,sad ce neko reci "hej pa on ima samo 21 godinu" ali dok se pricalo u cudo od djeteta iz Metza mi smo ocekivali velikoga igraca,igraca koji pravi razliku na terenu..a to me ne moze niko uvjeriti da Pjanic cini..ni u Lyonu ni u reprezentaciji..
Prelazak iz Lyona u Wolsburg je ipak prelazak sa konja na magarca,Lyon je Lyon,mada i ja takodje smatram da je za njega bolje u Wolsburgu pod Magathovom palicom i gdje ce valjda igrati standardno..
Da ne bude nesporazuma Pjanic je kvalitetan fudbaler,ali da ce postati jedan od najboljih veznjaka svijeta,sto se najavljivalo i ja sam ocekivao-ne vjerujem.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
On je trebao Lyonu dati ultimatum prošle sezone, il' igram il' odlazim, siguran sam da bi mogao otići i u jači klub od Lyona, al' po meni Lyon mu je extra mjesto i mislim da tu on može još dosta napredovat al ga je malo i trener hebo u zdrav mozak. Vidjet ćemo šta će da bude sa ovim novim trenerom al nadam se da će da pokaže šta zna i da se i mi sami uvjerimo da je stvarno dobar igrač sa extra dobom tehnikom.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
ima i toga, samo jednom sam vidio pjanica da rastura a to je protiv milana inace nije pokazao nesto..Dylan Dog je napisao/la:Miralem Pjanic nije opravdao ocekivanja..
BLUE NATION.
-
- Kontakt:
Magath ce od njeg napraviti najboljeg igracana planeti!Dati mu samopouzdanje,nabiti mu kondiciju do maksimuma,dati mu slobodu na terenu.
Wolfsburg je idealan za Pjanu,nadam se da ce preci. Jer iako je bolji od Gorcouffa duplo,nece igrati zasigurno,jer mu je trener opet Francuz. Gorcouffa je vlastita publika ispacala zvizducima,al je guran samo radi toga sto je Francuz.Petljao se gdje mu nije mjesto,da izvodi slobodnjake (slao po obicaju u publiku) ,da izvodi kornere(po obicaju nije znao ni do prve stative dobaciti) itd. itd. ,Pjana je onome idiotu Puelu vise puta guzi.cu spasio. Bio prvi scorer lige sampiona 4gola 4 asistencije,dovodio ih do polufinala lige sampiona i pored svega toga,je ovaj dobio prednost.Nepravde uvijek ima,a to je dozivio upravo Pjanic u Lyonu,bitno je da je Pjanke jos takoreci djete,ima svega 21 godinu,a iza sebe 4 godine lige petice,o cemu mnogi mogu samo sanjati. U nogama ima mnosto vrhunskih utakmica lige sampiona. Ako ode u Bundesligu,bice vrhunski transfer cijele lige.
Wolfsburg je idealan za Pjanu,nadam se da ce preci. Jer iako je bolji od Gorcouffa duplo,nece igrati zasigurno,jer mu je trener opet Francuz. Gorcouffa je vlastita publika ispacala zvizducima,al je guran samo radi toga sto je Francuz.Petljao se gdje mu nije mjesto,da izvodi slobodnjake (slao po obicaju u publiku) ,da izvodi kornere(po obicaju nije znao ni do prve stative dobaciti) itd. itd. ,Pjana je onome idiotu Puelu vise puta guzi.cu spasio. Bio prvi scorer lige sampiona 4gola 4 asistencije,dovodio ih do polufinala lige sampiona i pored svega toga,je ovaj dobio prednost.Nepravde uvijek ima,a to je dozivio upravo Pjanic u Lyonu,bitno je da je Pjanke jos takoreci djete,ima svega 21 godinu,a iza sebe 4 godine lige petice,o cemu mnogi mogu samo sanjati. U nogama ima mnosto vrhunskih utakmica lige sampiona. Ako ode u Bundesligu,bice vrhunski transfer cijele lige.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ovo je bilo dok Gourcuff jos nije dosao.Jaydoo82 je napisao/la:ima i toga, samo jednom sam vidio pjanica da rastura a to je protiv milana inace nije pokazao nesto..Dylan Dog je napisao/la:Miralem Pjanic nije opravdao ocekivanja..

Cim je dobio konkurenciju, Miralem je unio u svoju igru neku vrstu opreza. Nije davao sebi vise slobode. Ma ja sam siguran da ce on proigrat ove sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ne kontam na osnovu cega baziras taj optimizam.Jedini tracak nade je sto je dosao novi trener.Medjutim,i on je Francuz tako da ce tesko "novi Zidane" zavrsiti na klupiBIHfan je napisao/la:
Ovo je bilo dok Gourcuff jos nije dosao.![]()
Cim je dobio konkurenciju, Miralem je unio u svoju igru neku vrstu opreza. Nije davao sebi vise slobode. Ma ja sam siguran da ce on proigrat ove sezone.
Znam da su ga novine proglašavale takvim al Johann nije ni blizu da bude Zizou, tako bih te molio da ga ne porediš sa najvećim čarobnjakom ikaddelija je napisao/la: "novi Zidane"

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.