Ma zazelio se narod nogometa!um vuk je napisao/la:a šta reć poslije ove tekme..zrinjski odličan željo![]()
ganci solidni,šušić novi đurić ako ne i bolji,zadro u formi,ančić vidi se da je čovjek napredovo..
žuržinov odličan i po meni nije nikakvo iznedađenje..
šarac bori se ko lav,brz,prodoran..fali još malo konstrukcije( mnogo me podsjeća na modrića kad je stigao u mostar)
dragičević nekoliko šansi..ali prva tekma solidno odrađena..ovo ostalo sve očekivano
fina brojka na stajanju navijanje cijelu tekmu,baklje,strobovi fino
zapad dosta aktivan
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- Komunikacija
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- Komunikacija
- Kontakt:
Sastav idealan za slovan:
...............Melher...........
Princ...Sunjic...Ivankovic...Zurzinov
......Anicic..Afedize....Zadro...
Vukovic.......................Strojanovic
.............Sokre..............
Zamjene:Sarac
...........Musa
...........Susic P
...........Susic M
..........SASVIM OK !
...............Melher...........
Princ...Sunjic...Ivankovic...Zurzinov
......Anicic..Afedize....Zadro...
Vukovic.......................Strojanovic
.............Sokre..............
Zamjene:Sarac
...........Musa
...........Susic P
...........Susic M
..........SASVIM OK !
prvo da ti kažem mala je šansa da će ganci igrat protiv slovana..papiri nisu sređeni..
tako da izbacuješ ovog iz sredine stavljaš sušića,i ovog iz obrane i opet stavljaš sušića
tako da izbacuješ ovog iz sredine stavljaš sušića,i ovog iz obrane i opet stavljaš sušića

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Šta reć nakon ovog večeras,PERVERZIJA!!!
Nije bilo slabe karike u igri,naši bjeli su se zaigrali ( doduše,mislim da je Željo u ovom trenutku neadekvatan protivnik ),ali to ne umanjuje uspijeh,5 golova danas nije lako ni trećeligašu utrpat,a koliko je još bilo prilika,Željovci mogu bit sretni.
Posjeta je večeras bila rekordna,kada su u pitanju prijateljske utakmice i najbolji dokaz da vjerujemo.
Ovo je najbolja uvertira pred Slovan,i ko god izađe,nek ostavi srce na terenu i neće bit problema,mi na tribinama ionako nikad nismo razočarali.
Eo malo slika:

Eo jedan video:
Nije bilo slabe karike u igri,naši bjeli su se zaigrali ( doduše,mislim da je Željo u ovom trenutku neadekvatan protivnik ),ali to ne umanjuje uspijeh,5 golova danas nije lako ni trećeligašu utrpat,a koliko je još bilo prilika,Željovci mogu bit sretni.
Posjeta je večeras bila rekordna,kada su u pitanju prijateljske utakmice i najbolji dokaz da vjerujemo.
Ovo je najbolja uvertira pred Slovan,i ko god izađe,nek ostavi srce na terenu i neće bit problema,mi na tribinama ionako nikad nismo razočarali.
Eo malo slika:

Eo jedan video:
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nece Ganci igrati gotovo sigurno, certifikati za te igrace se duze vrijeme cekaju, ista je stvar nama bila sa Argentincima, nece to na vrijeme proci za UEFA-u, al svejedno s obzirom na igru Susica, Zadre, Vukovica, te mladica u obrani, moze se proci Slovan, nije slovacka liga toliki bauk, a dalje ce se moci registrirati valjda. Jako dobra predstava, al nije ovakav Zeljeznicar neko mjerilo, bezveze odigrali, treba proci neko vrijeme da se klub stabilizira i ima realne sanse za napredak ili iskorak.
...Život za Široki...
Željo je ostalo samo ime i može sucu Buljanu zahvaliti što nije prošao još gore. Jedanaesterac koji im je sudio ne bi ni Osim dosudio, sa druga strane Zrinjskom je trebao svirati očiti prekršaj nad Kordićem. Evo ima dosta slika na
http://www.zrinjski.info/news/fotovideo ... 51/3518/2/
http://www.zrinjski.info/news/fotovideo ... 51/3518/2/
Čudesno, ubitačna utakmica. Ono je bila razvaljotka i to žestoka. Čestitam Zrinjskome što prave respektabilnu ekipu i što se ne prodavaju za male pare. To je potrebno ovoj ligi, i samo nastavite ovako.
Mate je strašan, jel ono istina da je Hadžić prešao u vas.
- Komunikacija
- Kontakt:
Za Hadzica se nista jos ne zna a njegov dolazak bi vec bio gomilanje napadaca.Rz88 je napisao/la:Čudesno, ubitačna utakmica. Ono je bila razvaljotka i to žestoka. Čestitam Zrinjskome što prave respektabilnu ekipu i što se ne prodavaju za male pare. To je potrebno ovoj ligi, i samo nastavite ovako.
Pročitao sam na sportsport.ba da je prešao, ali čini se da je to samo lažna informacija bila. Šunjić dobar pravo, i opet politika vodi do toga da se ne zove u repku.
A ovo za prenos je najveća srmota državne televizije u BiH. Kakva je to država koja ne prenosi utakmice našega prvaka na tv. Samo pokazuje da po njima živimo u zemlji koja je puna tolerancije i bez politike kada oni to hoće. Pročitao sam neki tekst nekoga korisnika foruma da Hercegovina ne plaća preplatu. To je najveća glupost. Smiješno i žalosno u isto vrijeme. Ako ne bude prenosa, a vjerovatno neće ga biti preostaje mi samo da dođem pod bijeli brijeg i da gledam Europske utakmice kada već to Čelik nije uspio ostvariti da gledam Zrinjskoga i da uživam u utakmicama visokoga kvaliteta.
A ovo za prenos je najveća srmota državne televizije u BiH. Kakva je to država koja ne prenosi utakmice našega prvaka na tv. Samo pokazuje da po njima živimo u zemlji koja je puna tolerancije i bez politike kada oni to hoće. Pročitao sam neki tekst nekoga korisnika foruma da Hercegovina ne plaća preplatu. To je najveća glupost. Smiješno i žalosno u isto vrijeme. Ako ne bude prenosa, a vjerovatno neće ga biti preostaje mi samo da dođem pod bijeli brijeg i da gledam Europske utakmice kada već to Čelik nije uspio ostvariti da gledam Zrinjskoga i da uživam u utakmicama visokoga kvaliteta.
- Komunikacija
- Kontakt:
A sta ces,meni osobno ne treba tv prijenos al mozda ima netko tko bi to i pogledao,zato ako se prođe kojim slucajem Slovan i zapadne netko jaci opet ne treba prodat njima tv prava.Rz88 je napisao/la:Pročitao sam na sportsport.ba da je prešao, ali čini se da je to samo lažna informacija bila. Šunjić dobar pravo, i opet politika vodi do toga da se ne zove u repku.
Upravo tako i treba. Jašta nego bih volio da gledam tu utakmicu. Šta češ sve prodane duše.
- Komunikacija
- Kontakt:
Sta ima u vezi Celika kolega?Evo citam izgubise danas i od Olimpika,nije da se i vi okrecete mlađim igracima,nista od pojacanja?
Nema ništa, toga Olimpika smo razvalili na pripremama prije početka proljetnog djela ove predhodne sezone. Toga Olimpika ste vi razvalili 3:1 ako se dobbro sjećam. Čelik je postao klub za pranje novca, i za prljava posla ljudi koje vode taj klub. Sramotno ali istinito.
5:1, i opet da se nadovežem tom rezultatu. Jel to i Sesar igrao pa je trice davao

5:1, i opet da se nadovežem tom rezultatu. Jel to i Sesar igrao pa je trice davao

- Komunikacija
- Kontakt:
Sesar...
Ma Zeljo los bio do bola,imali ljudi jednu sansu na citavoj utakmici i poklonjen penal,zapeo im napadac preko lopte
a sudac nije mogo od sramote da ga nesvira bilo 5:0 60 min,i kad cujem idu na titulu ovo ono...sarajevski mediji bi i od Djerzeleza napravili kandidata za osvajanje prvenstva...a ne mogu obezbijedit evropske utakmice ljudima u BiH,mislim mogu .prenose oni Fulhama,Dortmunda i ostale koji s bih nemaju nikakve veze.

Ma Zeljo los bio do bola,imali ljudi jednu sansu na citavoj utakmici i poklonjen penal,zapeo im napadac preko lopte

Zabravio si Shefield Utd. haha. Upravo o tome ti pričam. U pravi su u potpunosti, to se vodi kampanja protiv vas, a da npr dođe Sanader na tekmu kao što je onda u Širokom odmah bi počeli pisati o nekoj politici. Ovo je sramota velika, neka se odnose prema prvaku kako mu i priliči a ne da se spuste na jedan takav sramotni nivo.
- Komunikacija
- Kontakt:
Ma opcenito sta je god,sve se gleda kroz politiku,boze moj pa to je samo nogomet i igra gdje 11 momaka zeli obradovat navijace a sebe promovirat kao i zemlju,klub ,grad i sl.jes netko misli na sanadera dok gleda utakmicu Lige prvaka...ma jebb.. ima mamu.
Danas Celik nije pogledao na gol.Olimpik je trebao dati jos minimum tri gola.Bice bolje.Rz88 je napisao/la:Nema ništa, toga Olimpika smo razvalili na pripremama prije početka proljetnog djela ove predhodne sezone. Toga Olimpika ste vi razvalili 3:1 ako se dobbro sjećam. Čelik je postao klub za pranje novca, i za prljava posla ljudi koje vode taj klub. Sramotno ali istinito.
5:1, i opet da se nadovežem tom rezultatu. Jel to i Sesar igrao pa je trice davao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Upravo tako, e tako drug, sretno vam bilo u LP, i obradujte i nas koji smo uz naš klub da što više bodova donese BiH.
@Herbion
I, ovo su pripreme.
@Herbion
I, ovo su pripreme.

- MostarskiSipak
- Kontakt:
Ma mnogo je isplativije i dugorocnije rjesenje sa Hadzicem sklopiti ugovor na vise godina (kad bi u nas to moglo) nego tog Dragicevica dovesti. Hadzic ce napraviti mnogo bolju karijeru od njega. Bar po meni.Komunikacija je napisao/la:Za Hadzica se nista jos ne zna a njegov dolazak bi vec bio gomilanje napadaca.Rz88 je napisao/la:Čudesno, ubitačna utakmica. Ono je bila razvaljotka i to žestoka. Čestitam Zrinjskome što prave respektabilnu ekipu i što se ne prodavaju za male pare. To je potrebno ovoj ligi, i samo nastavite ovako.
A sto se tice drzavne tv i pretplate mislim da je to vlastiti izbor pojedinca a ne stvar hercegovca i bosanca. Prije svega duznost svakog građanina je placati tv pretplatu, ali... Ali me mnogo puta naljute i nazivicraju svojim glupavim i nekvalitetnim programom tako da iz revolta necu taj mjesec da placam za neke emisije o generalima i slicne stvari gdje se daje pravo glasa samo jednoj strani. Kad vidim da su u pregledu kola BHT Spot cenzurirali Ultrase, koreografije, prikazu praznine i golove samo, nece opet taj mjesec nista dobiti. Kad vidim kike tike tacke uf uf pa nema sanse da to moji klinci gledaju i nazadaju onim glupostima. I tako to svak' ima svoje.
Od kako prenose derby kola svaki put sam platio pretplatu.
Na terenu budi ko Neretva plah,
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
nek' ti bude bura u grudima dah!
ZRINJSKI-1905-MOSTAR
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako je kvalitet programa razlog za ne placanje onda to podrzavam...MostarskiSipak je napisao/la:Ma mnogo je isplativije i dugorocnije rjesenje sa Hadzicem sklopiti ugovor na vise godina (kad bi u nas to moglo) nego tog Dragicevica dovesti. Hadzic ce napraviti mnogo bolju karijeru od njega. Bar po meni.Komunikacija je napisao/la:Za Hadzica se nista jos ne zna a njegov dolazak bi vec bio gomilanje napadaca.Rz88 je napisao/la:Čudesno, ubitačna utakmica. Ono je bila razvaljotka i to žestoka. Čestitam Zrinjskome što prave respektabilnu ekipu i što se ne prodavaju za male pare. To je potrebno ovoj ligi, i samo nastavite ovako.
A sto se tice drzavne tv i pretplate mislim da je to vlastiti izbor pojedinca a ne stvar hercegovca i bosanca. Prije svega duznost svakog građanina je placati tv pretplatu, ali... Ali me mnogo puta naljute i nazivicraju svojim glupavim i nekvalitetnim programom tako da iz revolta necu taj mjesec da placam za neke emisije o generalima i slicne stvari gdje se daje pravo glasa samo jednoj strani. Kad vidim da su u pregledu kola BHT Spot cenzurirali Ultrase, koreografije, prikazu praznine i golove samo, nece opet taj mjesec nista dobiti. Kad vidim kike tike tacke uf uf pa nema sanse da to moji klinci gledaju i nazadaju onim glupostima. I tako to svak' ima svoje.
Od kako prenose derby kola svaki put sam platio pretplatu.

Kad vec spomenu te Đenerale,cilj emisije je bio demistificirati Aliju,i hvala Bogu uspjeli su,nije bio cilj nekog predstaviti u losem a nekog u dobrom svjetlu,to se moze zakljuciti ako si gledao taj serijal...

sorry za offtopic,slobodno brisite...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.