harry_90 je napisao/la:Sakib Malkocevic novi selektor kadetske reprezentacije BiH !!
Pomocnici su mu : Admir Adzem,Dusko Petrovic i Goran Brasnic.
Sada ce Sakib doci do finala E.P i onda ce da izgubi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
harry_90 je napisao/la:Sakib Malkocevic novi selektor kadetske reprezentacije BiH !!
Na penaleTaRgEt_ je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Sakib Malkocevic novi selektor kadetske reprezentacije BiH !!
Sada ce Sakib doci do finala E.P i onda ce da izgubi![]()
![]()
![]()
Treba da se dogovore Mamic i uprava Slobode oko 6-mjesecne pozajmice Bekica.deset je napisao/la:Nije loše,a šta bi sa mojim Bekom hoće li nam on doći?
pa on i u Buducnosti bio na klupifukara87 je napisao/la:Vidim pojavljuje se informacija da Slomic se vraca kod nas ponovo , msm nidje veze Slomaa sto dalje od Slobode to boljee koji ces nam racku![]()
A kad se samo sjetim onih naslova "Slomic potpisuje za Dinamo" ahhhSaltCityAttack je napisao/la:pa on i u Buducnosti bio na klupifukara87 je napisao/la:Vidim pojavljuje se informacija da Slomic se vraca kod nas ponovo , msm nidje veze Slomaa sto dalje od Slobode to boljee koji ces nam racku![]()
...pa otisao je od nas i sad bi da se vrati hmmmm
I ja sam nesto o tome razmisljao citajuci vijest da je raskinuo sa Zelembacima.TZ_BoY je napisao/la:Werder se rastao sa Husejnovicem sada je on slobodan igrac! Jos kad bi nam on dosao bili bi prvaci![]()
Bilo bi dobro,ali tesko.Mislim da ce u neku nizu ligu otici tipa: Austrijska,Njemacka 2 ili 3,ko zna mozda ga Mamic dovede u Dinamo,ili dodje u Slobodu na jednu godinu,ali to su vec pusti snovi.TZ_BoY je napisao/la:Werder se rastao sa Husejnovicem sada je on slobodan igrac! Jos kad bi nam on dosao bili bi prvaci![]()
I ja sam cuo za tu opciju za cehajica da su mu sredili poso u TE sto bi skoro svaki nas igrac odma prihvatio, bar ovi stariji sto nemaju vise nade da pronadju inostrani angazmanharry_90 je napisao/la:Mujkic trazi dug od 15 000 km .. Sve ce se znati do veceras u ponoc .
Bekic ce sutra krenuti na Kupres,medjutim njegova situacija nije cista.Njegova plata u Dinamu iznosi oko 4.500 eura.
Ako dodje u Slobodu,primace polovinu te sume,a Sloboda mu treba isplatit 1.500 km.Pod ovakvim uvjetima nastupao i prosle sezone,ali je samo primio jednu platu.
Sada Bekic trazi 5.000 km sto je manje od duga koji prema njemu ima Sloboda,sto znaci da bi se dijela novca odrekao !
Senad Mujic otpao za Kupres,dok ce Cehajic odlucit do ponedjeljka hoce li sa zakasnjenjem doci na pripreme ili ce se pridruzit bukinjskom Rudaru ciji su me predstavnici nasli posao u Termoelektrani Tuzla !?
Ma ipak je on jedan od boljih naših igrača.To što je bio dosta vremena na klupi,zaista niko ne zna,samo trener Rizvić.Tokom sezone sam mu samo to i zamjerio što ga puno drži na klupi,a jedan je od najboljih igrača.SaltCityAttack je napisao/la:pa on i u Buducnosti bio na klupifukara87 je napisao/la:Vidim pojavljuje se informacija da Slomic se vraca kod nas ponovo , msm nidje veze Slomaa sto dalje od Slobode to boljee koji ces nam racku![]()
Sloma ti je brate u Austriji ... prosao na probiSaltCityAttack je napisao/la:pa on i u Buducnosti bio na klupifukara87 je napisao/la:Vidim pojavljuje se informacija da Slomic se vraca kod nas ponovo , msm nidje veze Slomaa sto dalje od Slobode to boljee koji ces nam racku![]()
valja mi to provjerit veceras .. nesto mi se tu usmrdiloharry_90 je napisao/la:Slomic se prikljucio pripremama Slobode i sutra polazi za Kupres sa ostatkom ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.