hudnjak...sutra mu zena cistila..nikad nisu saznali da sam ja..

onda..
na moru,svaku noc uzimao stolice i stolove i trcao s njima do kontenjera...gdje sam ih ostavljao..

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Devil je napisao/la:@Trib da li si cuo pricu da je nekada neko "overio" setaliste na Adi.E to sam bio ja.![]()
![]()
Hahahaha, dobar, dobar...Tribalian je napisao/la:Da malo temu "spakujemo" po kategorijama![]()
Evo neka iskustva od raznih pica :
Vinjak-to zlo ne pijte ukoliko na stolu ima bilo sta drugo.Auto sam nasao posle dva dana,jer sam od tog zla imao totalni prekid filma.Takodje sam se posle jednog "veselja" probudio na igralistu jedne muzicke skole,a deca se k'o u komediji nekoj domundjavaju i sapucu nesto dok ja izgubljeno pokusavam da provalim na kojoj sam lokaciji.
![]()
Vodka-sem Smirnofa,veliko zlo od pica.Soba se okrece ,nemam snage da odem do toaleta pa obicno povratim pored kreveta ili u fijoku.
Pivo-"akcijanje" gabora sirokih razmera.To je onaj stadijum kad bi hebao sve sto ide na dve noge
Nekoliko puta sam zbog toga iz grada kuci dovodio razne "sumo-rvacice" i "bacacice kugle".Inace pivo takodje moze biti veliko zlo,primer je moj drug,koji se toliko napio i zaspao ispred sedista jedne banke u Beogradu,pokrio se onim otiracem za noge
![]()
i bio tu,sve dok ga cistacica nije oterala ujutru.
Vino-dok sedim i pijem ,nema problema,a kad izadjem napolje,par puta mi se desavalo da mi se oduzmu i ruke i noge.
Nezeljeno dejstvo ovog pica u mom slucaju uz navedene stvari su i startovi riba uz obavezna pitanja "Hocemo do WC-a da ti pokazem koliku kitu imam ","Izvini devojcice,hoces da te kresnem ,ne treba nista da platis"..i ostalo.
Ma pisi jarane. Ovaj gore post ti je beton, suze su me oblile...Tribalian je napisao/la:@ Madafaka,ukoliko se tema bude prosirila na "tu temu"bice show,tu imam prica za 3 zivota
Moram priznati da je ovaj strašanJednom otisli na neki kamp, cca. 6-7 hiljada ljudi. Kamp beton, svaku noc bruka party-ja, plus cuga jeftina. I tako jednu noc nakupovali jaran i ja logistike i krenuli lagano, od party-ja do party-ja, dok nismo dosli do jednog koji nam se bas svidio. Kako je to bilo vec poprlicno kasno, i mi smo bili onako, momacki ucugani. Uglavnom, skontamo mi da nam se muzika svidja i da cemo tu da ostanemo. Party bio na plazi, i tu bio onaj toranj za osmatranje. Kazem ja jaranu, hajd da se popnemo gore. Popnemo se mi, skinemo majice, ostanemo samo u sorcevima i pocnemo da plesemo uz muziku i da pijemo svaki iz svoje flase Jack Daniel'sa. U neka doba, skontamo da se dole oko tog tornja skupilo dosta ljudi koji nam pljescu i kao navijaju za nas. I nama bude drago i mi jos kao pocnemo da izvodimo neke plesove, nesto. Nakon 10-tak minuta plesa, skontam ja da medju tim ljudima oko tornja nema ni jedna jedina zenska osoba. Pogledam okolo i primjetim bruku rainbow zastava. I skontam da smo na gay party-ju. Belaj, sad ne smijes sici, a ovi dole isto pijani, jos valjda nesto ocekuju. Kazem ja jaranu (koji nista nije skontao, i dalje plese), da prestane i da smo najebali k'o zuti. Prestane i on plesati i sada cekamo da se masa razidje. Nakon 15-tak minuta ovi skontali da je show gotov i poceli se razilaziti.
Na svu srecu, prosli smo i jaran i ja bez gubitaka.
Ali, toj noci jos nije bio kraj. Nakon sto smo uspjeli spasiti nasu analnu cast, odlucili smo da je ipak vrijeme da idemo u sator, dok se jos neko sranje nije dogodilo. Kao sto rekoh, kamp 7000 ljudi, satora bar 2000. Nadjemo mi nekako dio gdje je nasa delegacija bila smjestena (radlio se o podmladcima politickih partija), i uz malo diskusije nadjemo i nas sator. Udjemo unutra, legnemo, i kako sam legao, tako sam skontao da je pored mene neka zenska koju do tada nikada nisam vidio. Drmnem je ja (jos se ponadao da cu to score), otvori ona oci i pocne da vristi iz sveg glasa. Naravno, fulili smo red satora za jednu ulicu i legli u sator omladine palestinskog Fataha. Ovu zensku bez marame od muskaraca vidio brat, otac i vidjece je jednog dana muz. I ja je vidio tu noc. Vristi ona, dosli palestinci da nas biju. Ja se otrijeznio odmah, objasnjavam palestincima da su njihove zenske zadnje kojima bi se upucavali, dosli organizatori kampa, hoce da nas izbace, ma frka cijela.
I tu smo na svu srecu prosli bez gubitaka.
Prejak, nema dalje...Begov_unuk je napisao/la:Moram priznati da je ovaj strašanJednom otisli na neki kamp, cca. 6-7 hiljada ljudi. Kamp beton, svaku noc bruka party-ja, plus cuga jeftina. I tako jednu noc nakupovali jaran i ja logistike i krenuli lagano, od party-ja do party-ja, dok nismo dosli do jednog koji nam se bas svidio. Kako je to bilo vec poprlicno kasno, i mi smo bili onako, momacki ucugani. Uglavnom, skontamo mi da nam se muzika svidja i da cemo tu da ostanemo. Party bio na plazi, i tu bio onaj toranj za osmatranje. Kazem ja jaranu, hajd da se popnemo gore. Popnemo se mi, skinemo majice, ostanemo samo u sorcevima i pocnemo da plesemo uz muziku i da pijemo svaki iz svoje flase Jack Daniel'sa. U neka doba, skontamo da se dole oko tog tornja skupilo dosta ljudi koji nam pljescu i kao navijaju za nas. I nama bude drago i mi jos kao pocnemo da izvodimo neke plesove, nesto. Nakon 10-tak minuta plesa, skontam ja da medju tim ljudima oko tornja nema ni jedna jedina zenska osoba. Pogledam okolo i primjetim bruku rainbow zastava. I skontam da smo na gay party-ju. Belaj, sad ne smijes sici, a ovi dole isto pijani, jos valjda nesto ocekuju. Kazem ja jaranu (koji nista nije skontao, i dalje plese), da prestane i da smo najebali k'o zuti. Prestane i on plesati i sada cekamo da se masa razidje. Nakon 15-tak minuta ovi skontali da je show gotov i poceli se razilaziti.
Ali, toj noci jos nije bio kraj. Nakon sto smo uspjeli spasiti nasu analnu cast, odlucili smo da je ipak vrijeme da idemo u sator, dok se jos neko sranje nije dogodilo. Kao sto rekoh, kamp 7000 ljudi, satora bar 2000. Nadjemo mi nekako dio gdje je nasa delegacija bila smjestena (radlio se o podmladcima politickih partija), i uz malo diskusije nadjemo i nas sator. Udjemo unutra, legnemo, i kako sam legao, tako sam skontao da je pored mene neka zenska koju do tada nikada nisam vidio. Drmnem je ja (jos se ponadao da cu to score), otvori ona oci i pocne da vristi iz sveg glasa. Naravno, fulili smo red satora za jednu ulicu i legli u sator omladine palestinskog Fataha. Ovu zensku bez marame od muskaraca vidio brat, otac i vidjece je jednog dana muz. I ja je vidio tu noc. Vristi ona, dosli palestinci da nas biju. Ja se otrijeznio odmah, objasnjavam palestincima da su njihove zenske zadnje kojima bi se upucavali, dosli organizatori kampa, hoce da nas izbace, ma frka cijela.
Aj jarane kad kazes takoMadafaka je napisao/la:Ma pisi jarane. Ovaj gore post ti je beton, suze su me oblile...Tribalian je napisao/la:@ Madafaka,ukoliko se tema bude prosirila na "tu temu"bice show,tu imam prica za 3 zivota
fulili smo red satora za jednu ulicu i legli u sator omladine palestinskog Fataha
Begov_unuk je napisao/la:Moram priznati da je ovaj strašanJednom otisli na neki kamp, cca. 6-7 hiljada ljudi. Kamp beton, svaku noc bruka party-ja, plus cuga jeftina. I tako jednu noc nakupovali jaran i ja logistike i krenuli lagano, od party-ja do party-ja, dok nismo dosli do jednog koji nam se bas svidio. Kako je to bilo vec poprlicno kasno, i mi smo bili onako, momacki ucugani. Uglavnom, skontamo mi da nam se muzika svidja i da cemo tu da ostanemo. Party bio na plazi, i tu bio onaj toranj za osmatranje. Kazem ja jaranu, hajd da se popnemo gore. Popnemo se mi, skinemo majice, ostanemo samo u sorcevima i pocnemo da plesemo uz muziku i da pijemo svaki iz svoje flase Jack Daniel'sa. U neka doba, skontamo da se dole oko tog tornja skupilo dosta ljudi koji nam pljescu i kao navijaju za nas. I nama bude drago i mi jos kao pocnemo da izvodimo neke plesove, nesto. Nakon 10-tak minuta plesa, skontam ja da medju tim ljudima oko tornja nema ni jedna jedina zenska osoba. Pogledam okolo i primjetim bruku rainbow zastava. I skontam da smo na gay party-ju. Belaj, sad ne smijes sici, a ovi dole isto pijani, jos valjda nesto ocekuju. Kazem ja jaranu (koji nista nije skontao, i dalje plese), da prestane i da smo najebali k'o zuti. Prestane i on plesati i sada cekamo da se masa razidje. Nakon 15-tak minuta ovi skontali da je show gotov i poceli se razilaziti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.