Nije...harry_90 je napisao/la:Jel istina da je Barca spreman pustit Alkantaru za 90 miliona eura ? Navodno ima ugovor do 2015 godine sa katalonskim timom.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nije...harry_90 je napisao/la:Jel istina da je Barca spreman pustit Alkantaru za 90 miliona eura ? Navodno ima ugovor do 2015 godine sa katalonskim timom.
Pa kakve to ima veze,kao da bi ionako neko dao 90m za njega,iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da ne vidis nista cudno tuharry_90 je napisao/la:Jel istina da je Barca spreman pustit Alkantaru za 90 miliona eura ? Navodno ima ugovor do 2015 godine sa katalonskim timom.
Man.CityDylan Dog je napisao/la:Pa kakve to ima veze,kao da bi ionako neko dao 90m za njega,iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da ne vidis nista cudno tuharry_90 je napisao/la:Jel istina da je Barca spreman pustit Alkantaru za 90 miliona eura ? Navodno ima ugovor do 2015 godine sa katalonskim timom.
ma nije, citao sam intervju s njim i kaze momak da nema pojma nista o romi i da su to valjda samo spekulacije, i kaze nesto u smislu kako je nestrplji ijedva ceka da dodje u barcumaminho je napisao/la:juan angel je navodno romin
Za Samira 40, i za Cesca 20. Samo ne znam koji ce nam *urac i Nasri sadBarcelona za Fabregasa i Nasrija zajedno nudi 60 milijuna eura
Prema pisanju engleskih medija, Barcelona je spremna ponuditi 60 milijuna eura za Fabregasa i Nasrija zajedno
Nakon što je Arsenal nedavno odbio ponudu od 34 milijuna eura za Cesca, Katalonci su povisili ponudu na 38, a isto tako žele Samira Nasrija, za kojeg nude 22 milijuna eura.
U borbu za Nasrija ponovo se uključio i Manchester United kojem je potreban igrač veznog reda. Francuskom reprezentativcu sljedeće ljeto istječe ugovor, stoga odšteta za njega ne bi smjela biti visoka.
valjda kontaju novinari cesca za sredu, nasrija za krila, bilo kako bilo, glupost bi bilo dovesti i jednog od njih, a kamoli dvojicuxaviesta je napisao/la:Za Samira 40, i za Cesca 20. Samo ne znam koji ce nam *urac i Nasri sadBarcelona za Fabregasa i Nasrija zajedno nudi 60 milijuna eura
Prema pisanju engleskih medija, Barcelona je spremna ponuditi 60 milijuna eura za Fabregasa i Nasrija zajedno
Nakon što je Arsenal nedavno odbio ponudu od 34 milijuna eura za Cesca, Katalonci su povisili ponudu na 38, a isto tako žele Samira Nasrija, za kojeg nude 22 milijuna eura.
U borbu za Nasrija ponovo se uključio i Manchester United kojem je potreban igrač veznog reda. Francuskom reprezentativcu sljedeće ljeto istječe ugovor, stoga odšteta za njega ne bi smjela biti visoka.![]()
btw. novinari lupaju znam
http://www.vocegiallorossa.it/?action=r ... izia=20317Romariooo je napisao/la:ma nije, citao sam intervju s njim i kaze momak da nema pojma nista o romi i da su to valjda samo spekulacije, i kaze nesto u smislu kako je nestrplji ijedva ceka da dodje u barcumaminho je napisao/la:juan angel je navodno romin
Nakon potpisivanja novog ugovora s Barcelonom do 2015. godine, Thiago je u izjavama za Barçu TV rekao da se ovim ugovorom ispunio njegov san.
-Uvijek sam želio biti i igrati ovdje. Ovo je jedan od najboljih dana u mom životu i ispunjenje mog sna. Veoma sam sretan. Sada je na redu da to proslavim s svojom porodicom. Nikad nisam razmišljao o odlasku.
-Klub je već uradio sve za mene. Ovdje sam trenirao, prolazio kroz niže kategorije, vjerovali su u mene i pružili mi mogućnost da igram u prvom timu prošle sezone i ponudili mi novi ugovor. - rekao je Thiago, te se na ovaj način zahvalio Barceloni na svemu pruženom do sada.
-Sada je na mene red da pokažem da mogu igrati u Barceloni i da mogu pomoći ekipi da nastavi svoj put ka vrhu.
Potpisivanju novog ugovora za Thiaga do 2015. godine prisustvovali su Sandro Rosell, predsjednik Barcelone, Andoni Zubizarreta,sportski direktor , Raul Sanllehi, jedan od direktora u klubu, Thiago i njegov otac i predstavnici.
Vec tri godine evo.Saurman je napisao/la:Barca je napravila prvi dobar posao ovog ljeta a to je produženje ugovora sa Tiagom i tako otjerala hijene od svog dragulja...izgleda da su pregovori sa Cescom u završnoj fazi.
Cini se da je ovaj put ozbiljno:xaviesta je napisao/la:Vec tri godine evo.Saurman je napisao/la:Barca je napravila prvi dobar posao ovog ljeta a to je produženje ugovora sa Tiagom i tako otjerala hijene od svog dragulja...izgleda da su pregovori sa Cescom u završnoj fazi.
Mnogi od nas se nadaju da nije ozbiljno.Portillo je napisao/la:Cini se da je ovaj put ozbiljno:xaviesta je napisao/la:Vec tri godine evo.Saurman je napisao/la:Barca je napravila prvi dobar posao ovog ljeta a to je produženje ugovora sa Tiagom i tako otjerala hijene od svog dragulja...izgleda da su pregovori sa Cescom u završnoj fazi.
Cesc, sobre el Barça: "Estoy tranquilo y soy optimista"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.