Inace pun mi qrac ovih laznih moralista

Tema je edukativnog karaktera i deca mogu da vide sta moze da im se desi ukoliko preteruju sa alkoholom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
jesi i ti budalaMonolog je napisao/la:Ne treba mi 100 maraka. Klikni na svoj profil i pregledaj svoje postove, možda se iznenadiš. Ja sad vidjeh da si 2x postavio Merlinovu pjesmu "Love in rewind". Ih, dugo ne bih dobio lakšu opkladu.skyisthelimit je napisao/la:
sta je pisac htio reci pod stavkom 3 bas me zanima...prvo nemoj sad da citavu temu Muzika zatrolam s njim iako ga ne slusam niti sam postavljao ikakve pjesme od njega /( nadji ijednu dajem ti 100 maraka ), i ne znam otkud ti to najednom ., koliko znam ljudi na podforumu Muzika postavljaju Sabane i slicne kafanske pjesme od kojih covjek nista ne moze dobrog nauciti, kao ni od onih metalaca,..
ja o jednom ti se hvatas zajebancije, fino![]()
Ako admin ovu temu ne zatvori ili ne izbrise sve je otislo u neku stvar
uzmi mu 100km taman da sponzorisemo ovu pijanku kad je budemo pravili dobro ce nam dociMonolog je napisao/la:Ne treba mi 100 maraka. Klikni na svoj profil i pregledaj svoje postove, možda se iznenadiš. Ja sad vidjeh da si 2x postavio Merlinovu pjesmu "Love in rewind". Ih, dugo ne bih dobio lakšu opkladu.skyisthelimit je napisao/la:
sta je pisac htio reci pod stavkom 3 bas me zanima...prvo nemoj sad da citavu temu Muzika zatrolam s njim iako ga ne slusam niti sam postavljao ikakve pjesme od njega /( nadji ijednu dajem ti 100 maraka ), i ne znam otkud ti to najednom ., koliko znam ljudi na podforumu Muzika postavljaju Sabane i slicne kafanske pjesme od kojih covjek nista ne moze dobrog nauciti, kao ni od onih metalaca,..
Monolog je napisao/la:Ne treba mi 100 maraka. Klikni na svoj profil i pregledaj svoje postove, možda se iznenadiš. Ja sad vidjeh da si 2x postavio Merlinovu pjesmu "Love in rewind". Ih, dugo ne bih dobio lakšu opkladu.skyisthelimit je napisao/la:
Sulejman-paša je napisao/la:najgora stvar....kad sam imo oprostajno vecer, pa se napio do 10 h i legoa svi bili budni cijelu noc
![]()
jbg, mijeso
![]()
![]()
Postao/la harry_90 dana 30 jun 2011, 00:30
Ja ne pocinjem bez litar bijelog vina i kisele,a poslije daj sta das
skolahodža je napisao/la:Sulejman-paša je napisao/la:najgora stvar....kad sam imo oprostajno vecer, pa se napio do 10 h i legoa svi bili budni cijelu noc
![]()
jbg, mijeso
![]()
![]()
od čeg' si se oprašt'o nesrećo ??![]()
Postao/la harry_90 dana 30 jun 2011, 00:30
Ja ne pocinjem bez litar bijelog vina i kisele,a poslije daj sta das
gdje si Rade Šerbedžija![]()
Objasnio je čovjek i ja donedavno nisam htio da probam iz nekih principa kada sam probao onda sam skontao ebo principeharry_90 je napisao/la:Ko ne pije ne treba da zivi !
Sta ces tako nam grah pao da se rodimo na Balkanu.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ebote niko normalan na ovom forumu,sve pijandure,pedofili,narkomani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.