dobro ti si noviThe Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi ja sam novi ovdjenadam se da cemo se dobro slagati!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
dobro ti si noviThe Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi ja sam novi ovdjenadam se da cemo se dobro slagati!
Ako napišeš da će nas pojačati Smajić, administrator će te kritikovati, ukoliko napišeš da smo najjači u državi, pitari će navaliti kao krpelji, a ako napišeš da nam treba lijevi bek svi će se složiti s tobom pod uslovom da ne spomeneš ime tog beka...The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi ja sam novi ovdjenadam se da cemo se dobro slagati!
Ako si mislio na mene, ja ga samo furam i ne shvatam ga ozbiljno ni hiljadinke, logičnoadmirone je napisao/la:Hajd eto mogu razumjeti da admini tolerisu ovog padobranca, al da ga vi konstantno citirate i dozvoljavate da vas provocira, e to mi je malo teze za rauzmjeti.
hahahahahah idol si mi majkemiBianconeri1988 je napisao/la:Ako napišeš da će nas pojačati Smajić, administrator će te kritikovati, ukoliko napišeš da smo najjači u državi, pitari će navaliti kao krpelji, a ako napišeš da nam treba lijevi bek svi će se složiti s tobom pod uslovom da ne spomeneš ime tog beka...The Maniacs '87 je napisao/la:Ljudi ja sam novi ovdjenadam se da cemo se dobro slagati!
![]()
Eto nadam se da ćeš se lijepo uklopiti u ambijent...Dobrodošao, Manijače!
slusam vas i citam tamo i onda se sjetim kako ste pliseka zvali i kako sad u superlativima pricate o njemu i pored svega toga imate obraza ovdje se javit i glumit humoristicare...padobranac1978 je napisao/la:sta je to sad Kerla postao omiljen igrac,cccccccccccBianconeri1988 je napisao/la:Da se hoće vratiti Kerla![]()
Nek Nyema igra lijevog beka, kako znam u karijeri je igrao na toj poziciji
Joj kad će više Želju napraviti na socceru, uvijek moram sam praviti
Nakon Bljakića, euforije, tri kerme i epilogom sa Ovako proizvodima ne bi trebalo ništa više da te čudi od pitaranick je napisao/la:slusam vas i citam tamo i onda se sjetim kako ste pliseka zvali i kako sad u superlativima pricate o njemu i pored svega toga imate obraza ovdje se javit i glumit humoristicare...padobranac1978 je napisao/la:sta je to sad Kerla postao omiljen igrac,cccccccccccBianconeri1988 je napisao/la:Da se hoće vratiti Kerla![]()
Nek Nyema igra lijevog beka, kako znam u karijeri je igrao na toj poziciji
Joj kad će više Želju napraviti na socceru, uvijek moram sam praviti
Imacemo onda lika za spominjanje najblizih,jbg nema vise Laze...mnogima ce nedostajati,jednim sto su ga zavoljeli,a drugim za lijecenje kompleksabanovan je napisao/la:Jednom pićić, uvijek pićić al ako ga Amar dovede možemo mahati ušima![]()
Još jednom da ponovim, ja sam PROTIV. To što bi nam valjo je druga stvar.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Proximic, Strumfinho i 73 gosta.