FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uslovi u Moravskim Toplicama su prema rijećima menadžera Plavih, Amara Osima, idealni, a već sutra osvajač Kupa BiH odigrat će i prvu prijateljsku utakmicu.
"Evo nas upravo na večeri. Mi u stručnom stožeru ne držimo do linije, a hrana je izvanredna, pa smo se baš onako istinski bacili na jelo", govori Osim za *********.ba, pa nastavlja u ozbiljnijem tonu.
"Vasilić nas je napustio. Otišao je u Iran, a da li će tamo i ostati ne znam. Sigurno je da ćemo, ukoliko ostane, morati dovesti stopera i to što prije."
Plavi će već sutra odmjeriti snage sa slovenskim prvakom Mariborom.
"Rezultat u ovom utakmicama nije u prvom planu, no svakako ćemo nastojati napraviti što bolji. Odmah ćemo isprobati neke varijante. Uslovi u Sloveniji su doista idealni i mislim da smo dolaskom vamo, napravili pravi potez", zaključio je Osim.
"Evo nas upravo na večeri. Mi u stručnom stožeru ne držimo do linije, a hrana je izvanredna, pa smo se baš onako istinski bacili na jelo", govori Osim za *********.ba, pa nastavlja u ozbiljnijem tonu.
"Vasilić nas je napustio. Otišao je u Iran, a da li će tamo i ostati ne znam. Sigurno je da ćemo, ukoliko ostane, morati dovesti stopera i to što prije."
Plavi će već sutra odmjeriti snage sa slovenskim prvakom Mariborom.
"Rezultat u ovom utakmicama nije u prvom planu, no svakako ćemo nastojati napraviti što bolji. Odmah ćemo isprobati neke varijante. Uslovi u Sloveniji su doista idealni i mislim da smo dolaskom vamo, napravili pravi potez", zaključio je Osim.
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Možemo mi pričati šta hoćemo o njemu,al bi nam on bio najbolje rješenje.Pod uslovom da potpiše na što duži period.Begov_unuk je napisao/la:Kerla bi mogao potpisati do petka.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
nevjerovatan forum. svaki forumaš zna svakog igrača lično na ovoj planeti, svako ima izvore bliske svakom klubu i provjerene informacije (koje naravno nikad nisu tačne) i svako vidi svakoga u gradu i odma znači došo u želju.
hajmo još nešto za smajića novo imamo one koji su pričali sa ljudima iz kluba (dmajić dolazi) ima onih koji ga imaju na fejsu (nedolazi) ima i onih koji ga znaju lično pa čak i pričaju s njim ccc
dajte ba još nešto nikad dosta ovog 

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- mitraforza
- Kontakt:
Nisam došao na temu da bih pobrao simpatije.
Već realno mislim da Željo nije lošija ekipa od Šerifa. Šerif je za 20% slabiji nego prošle godine u ovo vrijeme,msm da Željo nije slabiji nego prošle godine,dakle ne znam što bi svi bili skeptici i odmah bez obzira navijali ili ne navijali za klub iz bih potcjenjivački se odnosili prema klubovima sa prostora BiH.Dakle ne mogu ja nikako više volit Želju od ijednog sarajlije,ali kao razumno biće želim sreću i Želji i Sarajevu i Borcu.
Već realno mislim da Željo nije lošija ekipa od Šerifa. Šerif je za 20% slabiji nego prošle godine u ovo vrijeme,msm da Željo nije slabiji nego prošle godine,dakle ne znam što bi svi bili skeptici i odmah bez obzira navijali ili ne navijali za klub iz bih potcjenjivački se odnosili prema klubovima sa prostora BiH.Dakle ne mogu ja nikako više volit Želju od ijednog sarajlije,ali kao razumno biće želim sreću i Želji i Sarajevu i Borcu.
Ljudi, kakav nam je otprilike igracki kadar, posto sam bio na moru ne znam ko nas je napustio, znam za ovu dvojicu levata sto smo doveli... Jel Nyema otiso? Vasilic otiso, Sehic, Lazar, Radovanovic, Spahic... Nastavak? 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Jos je otisao Mesic,Culum.Nijema je ostao potpisao je novi ugovor,a dosli su jos pored Drakula i golmana Bukvica,Adilovic i celika i SelimovicEdin TM87 je napisao/la:Ljudi, kakav nam je otprilike igracki kadar, posto sam bio na moru ne znam ko nas je napustio, znam za ovu dvojicu levata sto smo doveli... Jel Nyema otiso? Vasilic otiso, Sehic, Lazar, Radovanovic, Spahic... Nastavak?

Željezničar za život cijeli.
To legendo, napis'o si mi od rijeci, hvala, dok je Nyema tu, miran samMaJaBa je napisao/la:Jos je otisao Mesic,Culum.Nijema je ostao potpisao je novi ugovor,a dosli su jos pored Drakula i golmana Bukvica,Adilovic i celika i SelimovicEdin TM87 je napisao/la:Ljudi, kakav nam je otprilike igracki kadar, posto sam bio na moru ne znam ko nas je napustio, znam za ovu dvojicu levata sto smo doveli... Jel Nyema otiso? Vasilic otiso, Sehic, Lazar, Radovanovic, Spahic... Nastavak?i danas je Vasilic otputovao u Iran,mozda ostane tamo,ali za njega bi trebali dobiti odstetu posto jos uvijek vazi ugovor

Roger Federer the greatest of all time!
-
- Kontakt:
Misli ti kralju sta hoces, imas pravo, al ja sam napisao za smajica 100 % tacnu informaciju... ako on mene laze, ja lazem sve vas... i izvinjavam se svima.. niko sretniji od mene da dodze i on i smajic i jese il mozda i toni na posudbudiego_TM je napisao/la:nevjerovatan forum. svaki forumaš zna svakog igrača lično na ovoj planeti, svako ima izvore bliske svakom klubu i provjerene informacije (koje naravno nikad nisu tačne) i svako vidi svakoga u gradu i odma znači došo u želju.hajmo još nešto za smajića novo imamo one koji su pričali sa ljudima iz kluba (dmajić dolazi) ima onih koji ga imaju na fejsu (nedolazi) ima i onih koji ga znaju lično pa čak i pričaju s njim ccc
dajte ba još nešto nikad dosta ovog

Moje zapažanje je da vam dolaze samo igrači koji imaju nekog jakog iza sebe ,jer pratio sam njihove igre(zadnjih godinu dana) i brate ruku na srce nigdje ih nije bilo,a neki od njih su i godinu dana bili povrijeđeni.Želji želim sve najbolje ali zbog njihovih igrača za koje sam čuo samo sve najbolje.Ako krene po zlu Amara i Cviku treba koriti ,a ne igrače jer su oni najmanje krivi.
-
- Kontakt:
Prvo ćemo tebe kriviti jer nam baksuziraš.deset je napisao/la:Moje zapažanje je da vam dolaze samo igrači koji imaju nekog jakog iza sebe ,jer pratio sam njihove igre(zadnjih godinu dana) i brate ruku na srce nigdje ih nije bilo,a neki od njih su i godinu dana bili povrijeđeni.Želji želim sve najbolje ali zbog njihovih igrača za koje sam čuo samo sve najbolje.Ako krene po zlu Amara i Cviku treba koriti ,a ne igrače jer su oni najmanje krivi.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Da se hoće vratiti Kerla
Nek Nyema igra lijevog beka, kako znam u karijeri je igrao na toj poziciji
Joj kad će više Želju napraviti na socceru, uvijek moram sam praviti

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Posto vidim da si ti kompetentan da kazes ko vise voli,ja se predajem,on vise voli!A ja cu opet ponoviti ono sto sam napisao o njemu i ostalim pametnjakovicima ako je potrebno!molotovljev je napisao/la:Prozivka aaa...Gazi je napisao/la:Jeli to @ molotovljev umjesto tebe![]()
hoces da kazes da @otpravnik priča(piše)gluposti? Lik je upravu..
@csh moderator,uzimas za pravo da nekoga nazivas pogrdnim imenom,lik sigurno vise od tebe voli VAŠ klub.
AMAR OSIM!!!
Jese ili Kerla,Smajic,lijevi bek i jedan golman ,onda napadamo duplu krunu u domacem prvenstvu!
-
- Kontakt:
sta je to sad Kerla postao omiljen igrac,cccccccccccBianconeri1988 je napisao/la:Da se hoće vratiti Kerla![]()

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Nije, Hilmo Gutic nam je omiljen igrac, i Adis Jahovicpadobranac1978 je napisao/la:sta je to sad Kerla postao omiljen igrac,cccccccccccBianconeri1988 je napisao/la:Da se hoće vratiti Kerla![]()
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Izgleda da ce vam ove godine jedina dva konkurenta biti Olimpic i Siroki za naslov.
Sretno u evropi!
U Selimovicu ste dobili odlicnog igraca brz ko munja ,malo smotan ali za nase lige idealan igrac medju top 10!
Sretno u evropi!
U Selimovicu ste dobili odlicnog igraca brz ko munja ,malo smotan ali za nase lige idealan igrac medju top 10!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovi što provaljuju su mi uvijek bili simpatičnipadobranac1978 je napisao/la:sta je to sad Kerla postao omiljen igrac,cccccccccccBianconeri1988 je napisao/la:Da se hoće vratiti Kerla![]()

Ž '21!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Ljudi ja sam novi ovdje
nadam se da cemo se dobro slagati!

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Levin, Lokomotifa i 41 gost.