FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

enobarca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la enobarca » 29 jun 2011, 15:04

harry_90 je napisao/la:Jel istina da je Barca spreman pustit Alkantaru za 90 miliona eura ? Navodno ima ugovor do 2015 godine sa katalonskim timom.
Nije... ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 29 jun 2011, 15:05

harry_90 je napisao/la:Jel istina da je Barca spreman pustit Alkantaru za 90 miliona eura ? Navodno ima ugovor do 2015 godine sa katalonskim timom.
Pa kakve to ima veze,kao da bi ionako neko dao 90m za njega,iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da ne vidis nista cudno tu :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 29 jun 2011, 15:06

thiago produzio ugovor do 2015
Za zivot cijeli!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 jun 2011, 15:17

Dylan Dog je napisao/la:
Pa kakve to ima veze,kao da bi ionako neko dao 90m za njega,iz tvog posta bi se dalo zakljuciti da ne vidis nista cudno tu :lol:
Man.City :mrgreen:

Otkupna klauzula za ovog igraca kosta 90 miliona eura,mada i ja ne vjerujem da ce neko tolike pare dati,ali ovi iz Manchestera su ludi,tako da me ne bi nista iznenadilo.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 jun 2011, 15:20

thiago je produžil do 2015. i odštetna klauzula je 90 milja ojrića
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 jun 2011, 15:24

Konacno evo rijesene su sve dileme oko buducnosti Tiaga, potpisao je novi ugovor do juna 2015 godine, buyout kluzula iznosi 90 miliona eura, tako hvala bogu klub je pametno postupio i iskljucio bilo kakvu mogucnost da ga neko vrbuje i odvede za male pare. sad samo ostaje da vidimo koliko ce mu povjerenja na terenu dati Pep, a i to akobogda ne sumnjam da ce Pep uraditi sve sto treba da od njega i definitivno napravi igracinu

brazilski novinari donijeli su pricu o tome kako barca ipak opasno radi na dovodjenju Neymara i to sa nekom astronomskom ponudom (izmedju 40 i 50 miliona). volio bi neymara vidjeti kod nas, al to mi je nekako vjerovatno kao i da nam dodje rooney

sto se tice pojacanja u odbrani o kojem ste pricali, pominju se i tu opcije, jos angel iz sporting gijona se vec duze spominje, govorilo se i da je roma zainteresovana za njega, medjutim angel je izjavio da nema pojma o tom interesu rome i da jedva ceka da se rijese stvari i da predje u barcu. pominje se cifra od 2 miliona koja bi bila placena za njega. kao druga neka opcija pominje se i kiko iz herculesa

pojacanje u odbrani i jeste nas najveci priritet sigurno, sad cemo vidjeti samo dal se s ovim angelom odmah planira u prvi tim, ili ce se dovesti neki poznatiji bek, ili mozda stoper, to su neke opcije, mada sad nekako logicnije djeluje da abidal definitivno predje na stopera, i on je u tridesetim kad je lakse igrati stopera jer se manje tu trci nego na beku

moguce da klub tako konta da dovede ovog angela, da on i adriano igraju lijevog beka i ponekad mozda abidal, to je onako najjeftinije rjesene. ja sam uvijek bio za to da se dovede mocan bek cak iako je skuplji jer bi taj poboljsao nasu igru, to je valja bolje nego dovoditit tako skupe igrace koji ne bi imali mjesto u prvom timu npr. cesc

jedino sto je sigurno od svih ovih transfera je dakle da tiago ostaje i to nam je i najljepsa informacija, a za ovo ostalo ko dolazi i odlazi malo cemo pricekati i vidjet cemo na sta ce sve ovo izaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 jun 2011, 15:27

juan angel je navodno romin

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 jun 2011, 15:49

maminho je napisao/la:juan angel je navodno romin
ma nije, citao sam intervju s njim i kaze momak da nema pojma nista o romi i da su to valjda samo spekulacije, i kaze nesto u smislu kako je nestrplji ijedva ceka da dodje u barcu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 jun 2011, 20:45

Barcelona za Fabregasa i Nasrija zajedno nudi 60 milijuna eura

Prema pisanju engleskih medija, Barcelona je spremna ponuditi 60 milijuna eura za Fabregasa i Nasrija zajedno

Nakon što je Arsenal nedavno odbio ponudu od 34 milijuna eura za Cesca, Katalonci su povisili ponudu na 38, a isto tako žele Samira Nasrija, za kojeg nude 22 milijuna eura.

U borbu za Nasrija ponovo se uključio i Manchester United kojem je potreban igrač veznog reda. Francuskom reprezentativcu sljedeće ljeto istječe ugovor, stoga odšteta za njega ne bi smjela biti visoka.
Za Samira 40, i za Cesca 20. Samo ne znam koji ce nam *urac i Nasri sad :D

btw. novinari lupaju znam ;)
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 29 jun 2011, 20:54

xaviesta je napisao/la:
Barcelona za Fabregasa i Nasrija zajedno nudi 60 milijuna eura

Prema pisanju engleskih medija, Barcelona je spremna ponuditi 60 milijuna eura za Fabregasa i Nasrija zajedno

Nakon što je Arsenal nedavno odbio ponudu od 34 milijuna eura za Cesca, Katalonci su povisili ponudu na 38, a isto tako žele Samira Nasrija, za kojeg nude 22 milijuna eura.

U borbu za Nasrija ponovo se uključio i Manchester United kojem je potreban igrač veznog reda. Francuskom reprezentativcu sljedeće ljeto istječe ugovor, stoga odšteta za njega ne bi smjela biti visoka.
Za Samira 40, i za Cesca 20. Samo ne znam koji ce nam *urac i Nasri sad :D

btw. novinari lupaju znam ;)
valjda kontaju novinari cesca za sredu, nasrija za krila, bilo kako bilo, glupost bi bilo dovesti i jednog od njih, a kamoli dvojicu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 29 jun 2011, 21:06

Svaka cas na produzenju ugovora sa thiagom,ovo ce biti veoma vazan igrac za sljedeći sezonu.
slika
slika
Zubizarreta:"Prvo se gleda na igrače iz La Masije" slika
slika
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 jun 2011, 21:16

bit će važan za slijedećih 10+ sezona, ne samo za slijedeću :!: :!: :!: :!:

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 29 jun 2011, 21:18

Romariooo je napisao/la:
maminho je napisao/la:juan angel je navodno romin
ma nije, citao sam intervju s njim i kaze momak da nema pojma nista o romi i da su to valjda samo spekulacije, i kaze nesto u smislu kako je nestrplji ijedva ceka da dodje u barcu
http://www.vocegiallorossa.it/?action=r ... izia=20317

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 29 jun 2011, 21:58

Thiagova reakcija na novi ugovor s Barçom
Nakon potpisivanja novog ugovora s Barcelonom do 2015. godine, Thiago je u izjavama za Barçu TV rekao da se ovim ugovorom ispunio njegov san.

-Uvijek sam želio biti i igrati ovdje. Ovo je jedan od najboljih dana u mom životu i ispunjenje mog sna. Veoma sam sretan. Sada je na redu da to proslavim s svojom porodicom. Nikad nisam razmišljao o odlasku.

-Klub je već uradio sve za mene. Ovdje sam trenirao, prolazio kroz niže kategorije, vjerovali su u mene i pružili mi mogućnost da igram u prvom timu prošle sezone i ponudili mi novi ugovor. - rekao je Thiago, te se na ovaj način zahvalio Barceloni na svemu pruženom do sada.

-Sada je na mene red da pokažem da mogu igrati u Barceloni i da mogu pomoći ekipi da nastavi svoj put ka vrhu.

Potpisivanju novog ugovora za Thiaga do 2015. godine prisustvovali su Sandro Rosell, predsjednik Barcelone, Andoni Zubizarreta,sportski direktor , Raul Sanllehi, jedan od direktora u klubu, Thiago i njegov otac i predstavnici.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 jun 2011, 22:24

Vec sam se zabrinuo da ce pustiti Thiaga,ali eto,znaci sad je definitivno da ne ide nigdje.Lijepo su to odradili,sad mu treba dati da igra sto je vise moguce,on je rjesenje za sredinu.Dovesti sad jednog napadaca,tj. rijesiti sve sa Sanchezom i onda pojacati odbranu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 jun 2011, 23:12

Barca je napravila prvi dobar posao ovog ljeta a to je produženje ugovora sa Tiagom i tako otjerala hijene od svog dragulja :) ...izgleda da su pregovori sa Cescom u završnoj fazi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 29 jun 2011, 23:56

Saurman je napisao/la:Barca je napravila prvi dobar posao ovog ljeta a to je produženje ugovora sa Tiagom i tako otjerala hijene od svog dragulja :) ...izgleda da su pregovori sa Cescom u završnoj fazi.
Vec tri godine evo.
Don't hate what you don't understand.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 jun 2011, 01:11

xaviesta je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Barca je napravila prvi dobar posao ovog ljeta a to je produženje ugovora sa Tiagom i tako otjerala hijene od svog dragulja :) ...izgleda da su pregovori sa Cescom u završnoj fazi.
Vec tri godine evo.
Cini se da je ovaj put ozbiljno:
Cesc, sobre el Barça: "Estoy tranquilo y soy optimista"
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 30 jun 2011, 10:56

Portillo je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:
Vec tri godine evo.
Cini se da je ovaj put ozbiljno:
Cesc, sobre el Barça: "Estoy tranquilo y soy optimista"
Mnogi od nas se nadaju da nije ozbiljno. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 30 jun 2011, 12:16

Barcelona zatvorila poznatu školu, Guardiola plakao

Za sve fanove i simpatizere Barcelone, i sve Katalone LA Masia je sveto mjesto. U „čarobnoj kući“ odrasli su neki od danas najboljih fudbalsera svijeta koji su danas članovi katalonskog ponosa. Messi, Xavi, Iniesta, Pique i fabregas samo su neka od imena koja su prošla kroz poznatu barcinu školu čija su vrata zatvorena prije 15-ak dana. U budućnosti će klinci iz „blaugrane“ biti u novoj La Masiji, čija je gradnja koštala devet miliona eura. Katalonski klub godišnje za potrebe omladinskog pogona potroši više od pet miliona eura na godinu.

„U toj su kući boravili naši najveći igrači. Tužan sam što u budućnosti nećemo biti na mjestu koje nam je toliko dalo u historiji“, kazao je na oproštaju Sandro Rosell, predsjednik Barcelone, dodavši:

„Ipak, promjena će dobro doći svima. Nova La Masia puno je modernija i funkcionalnija“.

Na oproštaju od stare La Masije osjećaje nije mogao skriti niti jedan od najvećih izdanaka La Masije, a današnji trener Barcelone Pep Guardiola. Kao trener i igrač on je već osvojio 26 trofeja i posebno je vezan za tu kuću.

„Igrači koju prođu kroz ovu školu imaju nešto drukčije i bolje od ostalih. Vežu me sjajne uspomene za ovu kuću i sve oko nje. Sjećam se kad su me roditelji doveli i ostavili da treniram. Bio je to poseban osjećaj“, govorio je kroz suze Guardiola.

Nova „farma“, što je bukvalnam prevod La Masije, iznjedrit će neke nove genijalne igrače. Veznjak Thiago Alcantara (20), Marc Muniesa (19) i Marc Bartra (20) samo su neka od imena budućih zvijezda Nou Campa. Oni su posljednji igrači koji su imali priliku živjeti u staroj La Masiji prije njezinog zatvaranja.
:lol:
HZ87

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 4 gosta.