Tsongina igra je karakteristična po oscilacijama. Mislim da će Đoković lagano proći u finale. Konačan rezultat bi trebao glasati 3:0 ili 3:1 u korist Novaka.Monolog je napisao/la:Ja sam samo pratio 5. set između Federera i Tsonge. Francuz je odlično odservirao i nije dao Federeru priliku da se vrati u meč (nakon ranog break-a u istom). Mene je ovaj rezultat iznenadio (nebitno što Tsonga ima strahovit servis) i moram priznati da nakon što sam vidio da je Fed vodio sa 2:0 u setovima, nikako mi nije jasno kako se Francuz uspio vratiti.![]()
Đoković mora poprativi igru ukoliko želi osvojiti Wimbledon (i to dobrano), a s obzirom kako Tsonga servira, mogli bismo u ovom polufinalu gledati jedan maratonski meč.
Sad gledam Rafu protiv Fisha. Španac ima break prednosti i mišljenja sam da će ovo uzeti u, gle čuda, 3 seta. Nadam se polufinalu sa Murrayem, pa da ovog Britanca ispraši i odgodi mu wimbledonsko slavlje na još barem jednu godinu (sorry @Virtu4l).
A da, i meni bi bilo drago da Andy osvoji Wimbledon, ili barem da prođe u finale (ponajviše zbog Engleza).