Vidim po postovima da ti redovno pratis LP, sve znas svaka cast!
Ljudi koji vode FK ZELJEZNICAR nisu ZELJO i nemoj mi ubacivati nesto sto je nespojivo!
Ohladi malo, kakav crni zeba i zujo...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A pile kad je fikne odma cetvero mrtvi i 7 tesko ranjeni..bore im se za zivot..kosewsko hill je napisao/la:ma kad je još pile bacao bombe?? možda u ratu zadnji putlegenda79 je napisao/la:PILE87 ne narausavaj svoj kredibilitet,kako ne vidis da si upravo ti veliki Guru ovoj maloj raji sa foruma,nemoj ih izdat u ovim ternutcima i izigrat njihovo povjerenje..!!pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu![]()
uzivajte![]()
Mogu mislit kad je zvekno onolikom glavom, mora da se zatreso čitav sektorKB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
TM87visnjik je napisao/la:Ja ne kontam ove nezadovoljne..zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup,sta vam fali?da uzmemo Ligu prvaka,jel?pa opet bi se naso neki pametni forumas i rekao ,eebes ligu prvaka malo je to nama
haj ti lezi, odmori, previše si se uzbudiootpravnik_vozova je napisao/la:TM87visnjik je napisao/la:Ja ne kontam ove nezadovoljne..zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup,sta vam fali?da uzmemo Ligu prvaka,jel?pa opet bi se naso neki pametni forumas i rekao ,eebes ligu prvaka malo je to nama
Ja ne kontam vas nikako???
Hocu da operu stolice na tribinama da mogu ko covjek bar na poluvremenu sjesti!
Hocu da kupim kartu i na djecijem ulazu a ne da prodjem kilometar po istu. Hocu da otvore i normalan ulaz na Jug na koji se citav vijek ulazilo! Da pokazu bar malo postovanja prema svima nama a ne da nas tretiraju ko ovce!
Hocu borbu i prolivanje znoja na terenu od prve do zadnje minute a ne da se vuku ko mrtvaci!
Eto to hocu, necu ni titulu ni kup!
Baby je napisao/la:haj ti lezi, odmori, previše si se uzbudiootpravnik_vozova je napisao/la:TM87visnjik je napisao/la:Ja ne kontam ove nezadovoljne..zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup,sta vam fali?da uzmemo Ligu prvaka,jel?pa opet bi se naso neki pametni forumas i rekao ,eebes ligu prvaka malo je to nama
Ja ne kontam vas nikako???
Hocu da operu stolice na tribinama da mogu ko covjek bar na poluvremenu sjesti!
Hocu da kupim kartu i na djecijem ulazu a ne da prodjem kilometar po istu. Hocu da otvore i normalan ulaz na Jug na koji se citav vijek ulazilo! Da pokazu bar malo postovanja prema svima nama a ne da nas tretiraju ko ovce!
Hocu borbu i prolivanje znoja na terenu od prve do zadnje minute a ne da se vuku ko mrtvaci!
Eto to hocu, necu ni titulu ni kup!
Koje od malenih izjavio da je najveci uspjeh Sarajeva poraz Zeljeznicara od Videotona.Hawking je napisao/la:Mogu mislit kad je zvekno onolikom glavom, mora da se zatreso čitav sektorKB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
pa broj gledalaca se prepolovio zbog majmuna kao sto si ti koji i bi i kuravu da im neko namjesti kada dodju na sjever ,jer nije vam dovoljno sto **** majke,mrtve sestre i ostale srodnike po 90 minuta u 15 utakmica po sezoni i onda se nadjete ovjde da kenjate kako ste najpametniji i najvise volite.trujete djecu bagro nezahvalna,drkajte ako vec ne guzite picke jedne!rexxxoNa_ je napisao/la:otpravnik_vozova je napisao/la:rexxxoNa_ je napisao/la:Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !
Dalje otpratnice, treba tebe otpratiti u laktase, pa da vidis kako BOLI , ALI BUKVALNO SRCE PARA, kada tvoja SVETINJA GUBI 2:0, kako boli kada KRUNIC, HOTIC i ostala raja, APLAUDIRAJU, kada utakmica zavrsi sa 3:0 u gostima protiv Laktasa, i jos kazu "Nemam sta zamjeriti svojim momcima" ! Dakle otpratnice, daj da tebe lagano , ali sigurno OTPRATIMO SA OVOG FORUMA ! ! !
CISTO ISKRENO ! ! ! H8ERI DIE ! ! !
1921 Ljubav prema tebi GRANICE NEMA !
Reci mi sta se to pozitivno desilo i desava zadnju godinu...Izuzev nekim pojedincima koji mlate pare?
Yebes titulu kad se broj gledalaca prepolovio a zasto li boze dragi?
Ja bi prije krunicaKB-TM87 je napisao/la:Ma raspadamo se, nema para sve se rastalilo, Amare, odlazi, želimo Telibećirevića i Hotića
Sa Hotićem u Europu ( na pripreme u NjemačkuKB-TM87 je napisao/la:Ma raspadamo se, nema para sve se rastalilo, Amare, odlazi, želimo Telibećirevića i Hotića
Zasto se raspadamo? zato sto smo u evropI? i zato sto smo prosle godine osvojili titulu a ove kup*? Niste mi jasni navijate za zelju a govorite da se raspadamo i nesta amare odlazi a on je najbolji !MaJaBa je napisao/la:Ja bi prije krunicaKB-TM87 je napisao/la:Ma raspadamo se, nema para sve se rastalilo, Amare, odlazi, želimo Telibećirevića i Hotića![]()
Igraćemo prijateljske sa Duizburgom i Kajzeslauternom, i potpisaćemo višegodišnji ugovor sa pumomOmar500 je napisao/la:Sa Hotićem u Europu ( na pripreme u NjemačkuKB-TM87 je napisao/la:Ma raspadamo se, nema para sve se rastalilo, Amare, odlazi, želimo Telibećirevića i Hotića![]()
)