FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

otpravnik_vozova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la otpravnik_vozova » 29 jun 2011, 00:09

@dezodorans

Vidim po postovima da ti redovno pratis LP, sve znas svaka cast!

Ljudi koji vode FK ZELJEZNICAR nisu ZELJO i nemoj mi ubacivati nesto sto je nespojivo!
Ohladi malo, kakav crni zeba i zujo... :?
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 jun 2011, 00:12

Ja ne kontam ove nezadovoljne..zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup,sta vam fali?da uzmemo Ligu prvaka,jel?pa opet bi se naso neki pametni forumas i rekao ,eebes ligu prvaka malo je to nama ;)

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 29 jun 2011, 00:17

kosewsko hill je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Nove informacije kazu da prava pojacanja tek treba da stignu :mrgreen:
uzivajte
PILE87 ne narausavaj svoj kredibilitet,kako ne vidis da si upravo ti veliki Guru ovoj maloj raji sa foruma,nemoj ih izdat u ovim ternutcima i izigrat njihovo povjerenje..!! :D :D
ma kad je još pile bacao bombe?? možda u ratu zadnji put :D
A pile kad je fikne odma cetvero mrtvi i 7 tesko ranjeni..bore im se za zivot.. :D
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 29 jun 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 29 jun 2011, 00:19

KB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol:
Mogu mislit kad je zvekno onolikom glavom, mora da se zatreso čitav sektor :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jun 2011, 00:20

@Hawking

ja ne znam šta se dešaje :lol: :lol: Zuban ga u crno zavio :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 29 jun 2011, 00:21

TM87visnjik je napisao/la:Ja ne kontam ove nezadovoljne..zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup,sta vam fali?da uzmemo Ligu prvaka,jel?pa opet bi se naso neki pametni forumas i rekao ,eebes ligu prvaka malo je to nama ;)

Ja ne kontam vas nikako???
Hocu da operu stolice na tribinama da mogu ko covjek bar na poluvremenu sjesti!
Hocu da kupim kartu i na djecijem ulazu a ne da prodjem kilometar po istu. Hocu da otvore i normalan ulaz na Jug na koji se citav vijek ulazilo! Da pokazu bar malo postovanja prema svima nama a ne da nas tretiraju ko ovce!
Hocu borbu i prolivanje znoja na terenu od prve do zadnje minute a ne da se vuku ko mrtvaci!

Eto to hocu, necu ni titulu ni kup!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 29 jun 2011, 00:22

otpravnik_vozova je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:Ja ne kontam ove nezadovoljne..zadnje dvije sezone uzeli smo titulu i kup,sta vam fali?da uzmemo Ligu prvaka,jel?pa opet bi se naso neki pametni forumas i rekao ,eebes ligu prvaka malo je to nama ;)

Hocu da kupim kartu i na djecijem ulazu a ne da prodjem kilometar po istu. Hocu da otvore i normalan ulaz na Jug na koji se citav vijek ulazilo! Da pokazu bar malo postovanja prema svima nama a ne da nas tretiraju ko ovce!
Hocu borbu i prolivanje znoja na terenu od prve do zadnje minute a ne da se vuku ko mrtvaci!

haj ti lezi, odmori, previše si se uzbudio
G R B A V I C A 2

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 jun 2011, 00:25

I jesmo li se raspali konacno....
AMAR OSIM!!!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 29 jun 2011, 00:26

ja bih trazio na poluvremenu trebu da me opusti dok cekam drugo poluvrijeme :lol:

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 29 jun 2011, 00:27

Baby je napisao/la:

haj ti lezi, odmori, previše si se uzbudio

Dobro klinci uzivajte, ja sam svoj zadnji post upravo napisao na ovom forumu!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 jun 2011, 00:31

Hawking je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:[youtube][/youtube] :lol: :lol: :lol:
Mogu mislit kad je zvekno onolikom glavom, mora da se zatreso čitav sektor :lol: :lol: :lol:
Koje od malenih izjavio da je najveci uspjeh Sarajeva poraz Zeljeznicara od Videotona. :lol: :lol:
Kompleksi su cudo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 29 jun 2011, 00:33

rexxxoNa_ je napisao/la:
rexxxoNa_ je napisao/la:Drug, ako ti se ne svidja kako radi nasa uprava, kako radi GOSPODAR FAMILIJE, kako nas STATISTICKI NAJBOLJI IGRAC igra, onda nemoj ovdje ni komentarisati ! Niko ovde nije dosao da cita pesimizam, i gluposti, vjeruj mi ovo mi je 71 post na forumu, vjeruj mi prosao sam sa ZELJOM vise nego 90% raje na ovom i na org. forumu, vjeruj mi da mi je pun K***C vas pesimista koji iz godine u godinu, unistaveta vasom pricom sve ono (bar malo) ljepog sto se napravi ! ! ! ! !

Dalje otpratnice, treba tebe otpratiti u laktase, pa da vidis kako BOLI , ALI BUKVALNO SRCE PARA, kada tvoja SVETINJA GUBI 2:0, kako boli kada KRUNIC, HOTIC i ostala raja, APLAUDIRAJU, kada utakmica zavrsi sa 3:0 u gostima protiv Laktasa, i jos kazu "Nemam sta zamjeriti svojim momcima" ! Dakle otpratnice, daj da tebe lagano , ali sigurno OTPRATIMO SA OVOG FORUMA ! ! !

CISTO ISKRENO ! ! ! H8ERI DIE ! ! !

1921 Ljubav prema tebi GRANICE NEMA !

Reci mi sta se to pozitivno desilo i desava zadnju godinu...Izuzev nekim pojedincima koji mlate pare?
Yebes titulu kad se broj gledalaca prepolovio a zasto li boze dragi?
pa broj gledalaca se prepolovio zbog majmuna kao sto si ti koji i bi i kuravu da im neko namjesti kada dodju na sjever ,jer nije vam dovoljno sto **** majke,mrtve sestre i ostale srodnike po 90 minuta u 15 utakmica po sezoni i onda se nadjete ovjde da kenjate kako ste najpametniji i najvise volite.trujete djecu bagro nezahvalna,drkajte ako vec ne guzite picke jedne!
AMAR OSIM!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 jun 2011, 00:35

Vala, upravu je otpravnik vozova, stolice su prljave, jug zarastao, reflektori nisu ofarbani od postavljanja istih davne sedamdesete, ograda na kojoj stoje reklame zahrđala. Stadion nam liči ko na svinjac, da prostite. Žao mi što naš hram hajmo reći propada. Ne treba puno para da se malo to sredi, samo dobre volje. Sad će neki tražiti izgovore kako ne treba ništa raditi na stadionu jer kao Žujo pregovara sa Slovencima oko izgradnje novog. Stipu to, prodjose dvije godine i nista.

Što se igračkog kadra tiče, ja ne znam šta kukate. Hoćete pojačanja ? Evo npr. da ste doveli par pojačanja, koja opet ne bi puno podigla nivo igre, tako drastično da bi bili sigurni u prolazak
Maletić - 350 000 KM za dvije sezone
Subašić ( toliko željeno lijevo krilo ) - nek je 500 000 eura obeštećenje + 50 000 eura po sezoni - najmanje
Koliko je to, sračunajte. Vi samo gledate obeštećenja, zaboravljate plate, premije i sl. Da je moglo biti bolje tokom prelaznog roka, vala jeste. Ali, ne treba sada se buniti kada sezona nije ni počela. Ko zna, možda i budemo super igrali, ima tu dosta dobrih igrača. Samo šteta što Amar forsira Stanića na beku, ne znam šta mu je više, ko da je malouman pa da ne vidi da Stanić ne može beka igrati :D
Uglavnom, ja bih sačekao još ovu sezonu, eventualno i onu tamo sljedeću, da vidim kako će se ovo odvijati, pa ću onda hvaliti ili kritikovati. Ja sam za sada zadovoljan, kad uzmem u obzir koje imamo sposobne ljude u upravi :mrgreen:

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 29 jun 2011, 00:36

Ma raspadamo se, nema para sve se rastalilo, Amare, odlazi, želimo Telibećirevića i Hotića :twisted:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

MaJaBa
Kontakt:

Post Postao/la MaJaBa » 29 jun 2011, 00:38

KB-TM87 je napisao/la:Ma raspadamo se, nema para sve se rastalilo, Amare, odlazi, želimo Telibećirevića i Hotića :twisted:
Ja bi prije krunica :lol: :lol:
Željezničar za život cijeli.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 29 jun 2011, 00:39

KB-TM87 je napisao/la:Ma raspadamo se, nema para sve se rastalilo, Amare, odlazi, želimo Telibećirevića i Hotića :twisted:
Sa Hotićem u Europu ( na pripreme u Njemačku :lol: :lol: )

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 29 jun 2011, 00:40

MaJaBa je napisao/la:
Ja bi prije krunica :lol: :lol:
Zasto se raspadamo? zato sto smo u evropI? i zato sto smo prosle godine osvojili titulu a ove kup*? Niste mi jasni navijate za zelju a govorite da se raspadamo i nesta amare odlazi a on je najbolji !
TM87

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 jun 2011, 00:41

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 29 jun 2011, 00:45

Omar500 je napisao/la:
Sa Hotićem u Europu ( na pripreme u Njemačku :lol: :lol: )
Igraćemo prijateljske sa Duizburgom i Kajzeslauternom, i potpisaćemo višegodišnji ugovor sa pumom :lol: :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

Bata_Barata
Kontakt:

Post Postao/la Bata_Barata » 29 jun 2011, 00:49

Ne pisem cesto, ovo mi je 2-3 put :D
Samo da kazem NE ZNATE VI BOLJE OD AMARA !!!

ps. Pile eto molba, evo sad i nikad :D haj nam reci hocel biti pojacanja? bez bombi pls :)
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot] i 37 gostiju.