PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Jasko,samo cu reci da sam bio jedan od pet igraca koji je odigrao svih 10 (ja mislim) kola,znaci ni jedno nisam propustio,ali su dosle neke privatne obaveze(kojih nema vise) i morao sam napustiti..Apsolutno sam aktivan,ali eto prijavicu se,pa sta Bog da
Igra mi se svakako..

-
- Kontakt:
ljudi nemojte me odma na paljbu
listu sam tek tako napravio..jbg..oni bas najaktivniji..zaboravio sam bio na dr.van i onog schweinija.. al kako hocete..
moj prijedlog je liga..sad koja,nije bitno..mozemo napravit i francusku,ne oskacu puno ekipe kao u ostalim ligama..kako hocete..ako ce to opet biti ko i dosad, nije frka...a sto se tice pobjednika i nagrade to nek bude primarni cilj,jbg. da sad imam radi cega igrat..nije zanimljivoooo

moj prijedlog je liga..sad koja,nije bitno..mozemo napravit i francusku,ne oskacu puno ekipe kao u ostalim ligama..kako hocete..ako ce to opet biti ko i dosad, nije frka...a sto se tice pobjednika i nagrade to nek bude primarni cilj,jbg. da sad imam radi cega igrat..nije zanimljivoooo

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bice ti ba zanimljivo, ne mozes 2 put zaredom dobit najjacu ekipu 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
dziza_23 je napisao/la:bice ti ba zanimljivo, ne mozes 2 put zaredom dobit najjacu ekipu
Ne igra to kod Jaska veliku ulogu..Moze mu malo s*ebati prodore ako dobije neke trome gadove,ali to je u 5 deka sve..
I ja sam mislio na francusku,ali koliko znam nema je na patchu ovom ??Mozda bude na slijedecemjasko_juve je napisao/la:ljudi nemojte me odma na paljbu![]()
![]()
![]()
listu sam tek tako napravio..jbg..oni bas najaktivniji..zaboravio sam bio na dr.van i onog schweinija.. al kako hocete..
moj prijedlog je liga..sad koja,nije bitno..mozemo napravit i francusku,ne oskacu puno ekipe kao u ostalim ligama..kako hocete..ako ce to opet biti ko i dosad, nije frka...a sto se tice pobjednika i nagrade to nek bude primarni cilj,jbg. da sad imam radi cega igrat..nije zanimljivoooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
..u pravu je Jasko,ako bi vec po ligama isli Francuzi bi bili idealni
..steta sto ima samo 18 timova
..ali bi mogli recimo,eto to shvatite kao moj prijedlog,da uzmemo Francuze i Holandjane (Nigdjezemce) i da to budu timovi u opticaju za draft !

To ja nisam aktivan ebem li vam pes
2 sezone već odigrao cijele

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
zaboravite na ovaj spisakLBJ MVP je napisao/la:To ja nisam aktivan ebem li vam pes![]()
![]()

-
- Kontakt:
e jbg sad da sam imao najjacu ekipu..uzmi jarane Villareal i probaj nekog ubacit iz rezervi..nemas koga ubacit.. HSV i Fiorentina su jace ekipe od Villarealadziza_23 je napisao/la:bice ti ba zanimljivo, ne mozes 2 put zaredom dobit najjacu ekipu
Nije bgm istina da je HSV bolji od Villareal-a, bio bi bolji kad bi se igralo da mnogo znači klupa, ali pes je nešto drugo, pa tako da ta klupa mnogo ne znači, jer Villareal ima mnogo bolji prvi 11 igračajasko_juve je napisao/la:e jbg sad da sam imao najjacu ekipu..uzmi jarane Villareal i probaj nekog ubacit iz rezervi..nemas koga ubacit.. HSV i Fiorentina su jace ekipe od Villarealadziza_23 je napisao/la:bice ti ba zanimljivo, ne mozes 2 put zaredom dobit najjacu ekipu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
prosli put kad sam igrao s Aston Villom i kad je zavrsila sezona,izbacili ste tu ekipu,nije se mogla ona vise dobit..sad igrao s Villarealom,pretpostavljam da cete i njeg izbacit..zar ne vidite da nije do tog?????

..hahahjasko_juve je napisao/la:prosli put kad sam igrao s Aston Villom i kad je zavrsila sezona,izbacili ste tu ekipu,nije se mogla ona vise dobit..sad igrao s Villarealom,pretpostavljam da cete i njeg izbacit..zar ne vidite da nije do tog?????![]()
![]()
![]()

P.S. ..meni dajte Stoke,ja zadovoljan

ajd jasko trpit cemo te jos malo sa samohvalom
posto si prvak, moram samo reagovat na ovu Francusku ligu, to je prvi prijedlog sto mi se ne svidja, pa dje cemo ljudi s francuzima igrat 

Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Ma do ekipe jeste najmanje 30 %..Evo sta cu ja sa galatasary protiv villarreala,jos bolje igras od mene,jos ti je ekipa 3 puta jaca od moje.jasko_juve je napisao/la:prosli put kad sam igrao s Aston Villom i kad je zavrsila sezona,izbacili ste tu ekipu,nije se mogla ona vise dobit..sad igrao s Villarealom,pretpostavljam da cete i njeg izbacit..zar ne vidite da nije do tog?????![]()
![]()
![]()
Edit:Ma kakva enlgeska liga i ta sranja.Pa ja bi se prvi budio kad bi neko dobio Manchester,a ja wulerhempton (neznam im ni ime napisati)
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ja sam malo prijateljske igrao s Villarealom i baš su premoćni, ona 2 napadača ubijaju, cazorla predobar, senna.. Ali što kaže jasko doslovno nemaju igrača s klupe da uđe, sreća jaskova pa se igralo s normal conditionom pa nije bilo potrebe toliko klupu koristit 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
A Valencia nije izbacena ?jasko_juve je napisao/la:prosli put kad sam igrao s Aston Villom i kad je zavrsila sezona,izbacili ste tu ekipu,nije se mogla ona vise dobit..sad igrao s Villarealom,pretpostavljam da cete i njeg izbacit..zar ne vidite da nije do tog?????![]()
![]()
![]()

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
malo prijatelju,,,dziza_23 je napisao/la:ajd jasko trpit cemo te jos malo sa samohvalomposto si prvak, moram samo reagovat na ovu Francusku ligu, to je prvi prijedlog sto mi se ne svidja, pa dje cemo ljudi s francuzima igrat

-
- Kontakt:
malo se zezam..ebo te pes..juventus 0244 je napisao/la:A Valencia nije izbacena ?jasko_juve je napisao/la:prosli put kad sam igrao s Aston Villom i kad je zavrsila sezona,izbacili ste tu ekipu,nije se mogla ona vise dobit..sad igrao s Villarealom,pretpostavljam da cete i njeg izbacit..zar ne vidite da nije do tog?????![]()
![]()
![]()
Samo polako moras se dokazati i sa slabijim ekipama
![]()
! Spusti malo loptu, ne valja to

momci moze pomoc tek sam se prijavio na forum a zelim da igram ovog sokera on line ako moze pomoc sta mi treba imam inace snimljen taj soker na racunaru
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.