ACF Fiorentina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

melanholicar
Kontakt:

Re: ACF Fiorentina

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 19:45

Najiskrenije bih volio da Riccardo ostane,mada sam sumnjičav.
Cijela ona pompa oko Mihajlovića i navodnog puta u Inter mi djeluje nekako senzacionalistički nastrojena od strane uvijek totalno antiprofesionalno raspoloženih italijanskih pripadnika sedme sile. Naravno da je Mihajloviću zasigurno s jedne strane i teško,zapravo vjerovatno da i on smatra da sa klubob kakav je Fiorentina mora moći bolje od sredine tabele. Nadam se da ćemo ovaj prelazni rok iskoristiti pametno dovest prava pojačanja i onda abd od kraja avgusta igrati kako treba.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 28 jun 2011, 00:00

"Football press" najavio da ce mozda Giandomenico Mesto preci u Fiorentinu.Celnici kluba iz Firence nisu hteli da komentarisu ovu pretpostavku,a agent ovog igraca je demantovao tu pricu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 28 jun 2011, 22:29

Ma Korvino je odlijepio sto posto, ne mogu da vjerujem sta radi sa ovim prelaznim rokom do sada, koji bukvalno nije ni poceo, posenilnio je pravo. Daj Boze da ista bude od nas ove sezone..

Najzanimljivija prica koja se ovih dana desava u Firenci je nestanak Mihajlovicevih naocala, vjerovali ili da :lol: Neko mu ih maznuo na pressici, pa se digla tolika frka da su sve transfer price pale u drugi plan :D
Support Velez, It's logical! ★

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 28 jun 2011, 23:14

Ja idem na odmor u Firenzu za dvije 2 hefte..

Je li neko ovdje ikad bio u Firenzu?? How is it there?
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 28 jun 2011, 23:19

U vezi ovog Santane, jel on potpisao za Napoli ili su pregovori prekinuti, jer se pise nešto za Juve, a znam da je bio u pregovorima sa Napolijem! Jer bi bio dobra zamjena za krila u Juventusu :), a još free!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 jun 2011, 01:35

D1n0 je napisao/la:Ja idem na odmor u Firenzu za dvije 2 hefte..

Je li neko ovdje ikad bio u Firenzu?? How is it there?
[youtube][/youtube]

Ocekuje te odlicno iskustvo, ako je sudeci po Baronovoj ispovijesti :lol:

P.S. Super Mario je potpisao za Napoli koliko sam ja upratio.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 29 jun 2011, 17:52

Jel moguce da ce Fiorentina Cercia uvalit Cityu za 7 miliona eura ??? :o :o :o

Brao Corvino majstore.Cuj 7 miliona ? Ok,odigro je dobro zavrsnicu prvenstva,al 7 miliona :o :lol:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 jun 2011, 17:56

Interista di cuore je napisao/la:Jel moguce da ce Fiorentina Cercia uvalit Cityu za 7 miliona eura ??? :o :o :o

Brao Corvino majstore.Cuj 7 miliona ? Ok,odigro je dobro zavrsnicu prvenstva,al 7 miliona :o :lol:
svidja mi se Cerci, al City je City, ko da oni gledaju cijenu na racunu, njima je bitno da im se igrac svidja, pare nisu problem, cuj pare da budu problem :shock: :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 jun 2011, 17:57

Mont0 je napisao/la:
Ako mislis na Santanu, nije jos uvek potpisao, ali je sve sredjeno. ;)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 29 jun 2011, 18:03

MaGiCa je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
Ako mislis na Santanu, nije jos uvek potpisao, ali je sve sredjeno. ;)
Onda ce potpisati :D

Korvino je medo teski.,..ne znam sta je majstorstvo u prodavanju jednog od najboljih igraca iz drugog dijela sezone, za 7 miliona, a samo godinu prije ga platio 4.5 miliona, :)

Izgleda da ce se debeli medo rijesiti i Freya..ovo mi sve sluti na to da braca DV zele da prodaju ovo sto je ostalo, uberu koju kintu i prodaju klub nekome. A interesanata je vec bilo, u vidu nekih egipatskih mocnika :D Valjda ce biti i u buducnosti.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 29 jun 2011, 23:53

Izgleda da je brazilac Romulo potpisao za Fiorentinu.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 12 jul 2011, 10:54

izgleda da bi vam mogo doci Diego
http://www.football-italia.net/jul12c.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I cito sam za Aquilanija da je i on na put fiorentine
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 16 jul 2011, 23:03

Ovo pisanje novinara za Aquilanija je konstantno,šta će biti od svega vidjeće se. Ovu pozajmicu u Juveu je odradio kvalitetno,ipak stiče se utisak da Juve ima prečih želja ili bar potrebnijih,ma koliko to čudno zvučalo.
Što se nas tiče,nadam se da će Mihajlović dobro ukomponovati sastav i dati maksimalnu podršku igračima,uz naravno dozu sreće prije svega kada se radi o povredama koje su nas u astronomskim količinama pratile tokom prethodne sezone.Nadam se da će i Viole pružit podršku za jedan novi početak,u kom je osnovni cilj naravno izaći u Evropu,znači biti 6 na kraju.

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 jul 2011, 23:05

melanholicar je napisao/la:Ovo pisanje novinara za Aquilanija je konstantno,šta će biti od svega vidjeće se. Ovu pozajmicu u Juveu je odradio kvalitetno,ipak stiče se utisak da Juve ima prečih želja ili bar potrebnijih,ma koliko to čudno zvučalo.
Što se nas tiče,nadam se da će Mihajlović dobro ukomponovati sastav i dati maksimalnu podršku igračima,uz naravno dozu sreće prije svega kada se radi o povredama koje su nas u astronomskim količinama pratile tokom prethodne sezone.Nadam se da će i Viole pružit podršku za jedan novi početak,u kom je osnovni cilj naravno izaći u Evropu,znači biti 6 na kraju.
otkud ti čovječe nije te bilo 100 godina
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 16 jul 2011, 23:08

moj muxmania

Naletim i ja ponekad,jbg nema se vremena,kuća preživljavanje,preživljavanje posao,posao preživljavanje,preživljavanje preživljavanje posao,pa kad dodje opet kuća. ;)

Već ima li kakvih novosti u Italiji,osim ove kupovine Rome,žalosnih pokušaja Juvea da dovede zvijezde,očajnih izjava Moratia,destruktivnosti u redovima Udinezea,optimističnosti u srcu Juga ITalije,Napulja?

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 jul 2011, 23:11

Jedini koje treba liferovati iz kluba su braca DV, medjed Korvino i Mihajlovic. Gdje ces bolan izjaviti da ti ne treba Frey? Moras li biti malouman za to? Bezbeli da moras. Dali su D'Agoa za DZ, otici ce Montolivo, otici ce El Loco, otici ce Gila, a koga smo doveli? Totalno sam razocaran i Korvinom i Mihajlovicem, za bracu sam znao da su se zasitili projekta "Fiorentina".

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 16 jul 2011, 23:17

Monto tako ti je to,posle sjajnog uspjeha na celu sa Prandelijem,posle toliko mladih igrača koje smo na pravi put izveli,posle onih sjajnih partija,ali i nepravde protiv Bayerna neki misle da imaju pravo uništavati sveto ime Fiorenze.
Slažem se da je Riccardo na izlaznim vratima,pokušaće neko džepove napunit, :twisted: ,a zar je i potrebno pričati o veličini kakva je Sebastien Frey.
Iskren da budem sve manje krivim Sinišu,sve više ove čelnike i jadnike koji kako i ti sam reče žele dići ruke,kao da se radi o šakama koje su pune karata kineskog proizvodjača xui weng,a ne o šakama koje drže svetinju zvanu Fiorentina. :twisted:

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 jul 2011, 23:25

Ma nisam siguran da ce Montolivo ici, ali isto tako nisam siguran da ce produziti ugovor, sto znaci da slijedece ljeto ide. Danas su mu navijaci na treningu pjevali i bukvalno ga molili da ostane u Fiorentini. Boga pitaj sta ce tu biti..prelazni rok jos uvijek se nije zahuktao dovoljno.. :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2011, 23:55

Mont0 je napisao/la:Ma nisam siguran da ce Montolivo ici, ali isto tako nisam siguran da ce produziti ugovor, sto znaci da slijedece ljeto ide. Danas su mu navijaci na treningu pjevali i bukvalno ga molili da ostane u Fiorentini. Boga pitaj sta ce tu biti..prelazni rok jos uvijek se nije zahuktao dovoljno.. :D
KOME SU BRE NAVIJACI PEVALI????!!!! Izvizdali njega i onog drugog .Jbali im sve na gomilu,navijaci haos napravili,a ti ladno napisao "pevali mu navijaci" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 17 jul 2011, 00:07

melanholicar je napisao/la:moj muxmania

Naletim i ja ponekad,jbg nema se vremena,kuća preživljavanje,preživljavanje posao,posao preživljavanje,preživljavanje preživljavanje posao,pa kad dodje opet kuća. ;)

Već ima li kakvih novosti u Italiji,osim ove kupovine Rome,žalosnih pokušaja Juvea da dovede zvijezde,očajnih izjava Moratia,destruktivnosti u redovima Udinezea,optimističnosti u srcu Juga ITalije,Napulja?
veći si preživljivač od Bera Grillsa ;)

ima novo kako nema, Napoli pravi šampionsku ekipu ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.