Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Ljudi može li neko nešto više reći o nekom Lekiću što igra u MSL,igra na poziciji špica,strašno dobar,jel uopšte Srbin,jedan od ključnih igrača svog tima?
LARISSA RIQUELME!
Da nije nesretni Dejan otis'o tamo?28TAGOE je napisao/la:Ljudi može li neko nešto više reći o nekom Lekiću što igra u MSL,igra na poziciji špica,strašno dobar,jel uopšte Srbin,jedan od ključnih igrača svog tima?

Salim se radi se o Rajku Lekicu,nije nas Danac je ima nekoliko nastupa za tamosnju selekciju,a bgm i da je nas ne bi bio neko pojacanje,jedan prosecan napadac,bolje bi ipak bilo zovnuti Dejana.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Zvaćemo i Dejana jednog dana za univerzitetsku
A što se ovog Danca tiče šta mu ga znam ne pratim MLS,a na ovoj tekmi što sam ja gledao čovjek ga dade,nekoliko dobrih šuteva postavljanja,pa reko jel moguće da ga ja skužih onako slučajno,a da Pižonito ima fobiju od amerikanitosa..

A što se ovog Danca tiče šta mu ga znam ne pratim MLS,a na ovoj tekmi što sam ja gledao čovjek ga dade,nekoliko dobrih šuteva postavljanja,pa reko jel moguće da ga ja skužih onako slučajno,a da Pižonito ima fobiju od amerikanitosa..

LARISSA RIQUELME!
" $!
' те ? & пораза $ & " о & $,ето " " " ? " у $,' ' " $ повјерење " ",а тај " хара & ? $ " ? " ?. " ? " $ " се не " " ? ?!
" ЈЕ $!
' те ? & пораза $ & " о & $,ето " " " ? " у $,' ' " $ повјерење " ",а тај " хара & ? $ " ? " ?. " ? " $ " се не " " ? ?!

" ЈЕ $!
- kamiondzija
- Kontakt:
$ ' ? " " - ? онај ? " " " " ? за сезону " нас у ? "?
$ % " " ?,$ у " су ? & & " $ је ' " " " у $ 30 $.
% се " " ја ' ? " " % поготову " ? ? & " & " ? јесу.$ ' & % - " ? & су ова / " " је $ " & " на ? се не " ? " " на основу " $ оцјена ".
$ % " " ?,$ у " су ? & & " $ је ' " " " у $ 30 $.
% се " " ја ' ? " " % поготову " ? ? & " & " ? јесу.$ ' & % - " ? & су ова / " " је $ " & " на ? се не " ? " " на основу " $ оцјена ".
Gol Stankovica jeste proglasen najboljim u Ligi Sampiona za proslu sezonu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
' $ је његов ? " $ & се " ?,$ ' ",? " " ' ствар у $ - " у " на " га је $ ' $,сјајна ?.Tribalian je napisao/la:Gol Stankovica jeste proglasen najboljim u Ligi Sampiona za proslu sezonu.
Covek doktorirao davanje golova sa pola terenapeksinna2 je napisao/la:' $ је његов ? " $ & се " ?,$ ' ",? " " ' ствар у $ - " у " на " га је $ ' $,сјајна ?.Tribalian je napisao/la:Gol Stankovica jeste proglasen najboljim u Ligi Sampiona za proslu sezonu.

Što se naših internacionalaca tiče,Tomović po svemu sudeći dogovorio sa Djenovom da ostane u Lećeu. Milijaš na transfer listi.
LARISSA RIQUELME!
- republika+srpska
- Kontakt:
" $ " ".
% ? ¥ " $," га не " ? ' $ ' " " / " $ " на ? ".
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
Znam to za Zigica.Traze ga Rasing,Everton i Malaga.Al on ce 99% u Rasing,jer Hektor Kuper insistira na njegovom dovodjenju.republika+srpska je napisao/la:" $ " ".
Ja bi volio više da ode u bogatu Malagu,tamo bi vjerovatno izborio Evropu,još bi igrao sa meni dragim Buonanoteom.
No svejedno u Rasingu je puno uradio i mislim da bi mu bilo lakše izborit mjesto u timu,nego u Malagi koja ima realno bolje napadače.

No svejedno u Rasingu je puno uradio i mislim da bi mu bilo lakše izborit mjesto u timu,nego u Malagi koja ima realno bolje napadače.
LARISSA RIQUELME!
' " & $ " " " " ?,$ " 95%. ' је " а " у $ је " " ? га ". $ % је ? $ то су паре,& " " " ' $,' $ ' " ' $ & " 20% ' ? $ ",? то " ?.
- drinin vuk
- Kontakt:
" " постаје ?
% се " " " " ? $ - у " А " ',% ' $ $ не реагују ? & - & странаца & ' $.
А ? " пређе у ?," $ права ? &.

% се " " " " ? $ - у " А " ',% ' $ $ не реагују ? & - & странаца & ' $.

А ? " пређе у ?," $ права ? &.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- republika+srpska
- Kontakt:
Онај " " ? " у $?!
% се ? " $ се $ - & на ' са " " " " $ " све оне % / на ?.
Ту су ' " & " сеје
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
ту " сунце ? греје
ту је ' ? ?
ту је ' ? &!
Brate ne znam gde je otisao Saric,on je rodjen u Sarajevu,ali je prihvatio da igra za Dance i ko ga j**e....republika+srpska je napisao/la:Онај " " ? " у $?!
- drinin vuk
- Kontakt:
" јесте " у $,? је ? ",?,& за ".
% се ? " " " ' у " $,$ је % " " $ - ?.
% се ? " " " ' у " $,$ је % " " $ - ?.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Nikola Lukic,ima 18 godina,igra za Lokomotivu iz Plovdiva.Trazili su ga i MU i Chelsea.volim_srpsku je napisao/la:& % $ $ $,' $ се ? " $ у ?.
Da je cudo od deteta i nije,da je talenat jeste,o njemu sam ja proletos pisao,velika greska sto je pusten iz Partizana da ode u Lokomotivu,ali opet da je neki vanserijski igrac i nije,ne znam sta je Wenger tako epohalno video da bi jako zeleo,npr.mnogo veci talenat od njega pokazuju i Ozegovic i Markovic.volim_srpsku je napisao/la:& % $ $ $,' $ се ? " $ у ?.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- zvornicki klan
- Kontakt:
Ево " у " праве ? % се " $ у ".
" " " ја $ је супротно,$ " " не $ & ?,? " $ " " ово оно.....

" " " ја $ је супротно,$ " " не $ & ?,? " $ " " ово оно.....
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.