Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
5:0Željoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
hoces slovima da ti napisemŽeljoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
aj bola jel fkt 5-0 pa sta je ba to19TM87 je napisao/la:hoces slovima da ti napisemŽeljoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
namjestio osim formacijuzlatandr je napisao/la:aj bola jel fkt 5-0 pa sta je ba to19TM87 je napisao/la:hoces slovima da ti napisemŽeljoman je napisao/la:znate li ozbiljno koji je rezultat
e cuj rukovodstvo nije nisa pokazalo...pa sa onim hadaljima dobro nisu izgubili i od goska...ovo pokazuje da jos treba pojacanja...a i sam amar je reko da vodi 20 igraca da bi mogli igrati na 2 gola, sto znaci da medju tih 20 ima 10 koji nezasluzuju sveti dresel-fighter je napisao/la:Ako je ovaj rezultat tačan, onda se pokazalo da ova euforija oko Želje je bila uzalud i da novo rukovodstvo i igrači nisu ništa pokazali, te da se još dosta toga treba uraditi.
Znam jarane da je kratko vrijeme da nova uprava i rukovodstvo nešto više urade. Znam da Željo sprema potpunu rekonstrukciju tima i da će većina ovih igrača napustiti Grbavicu. Nadam se da Osim zna šta radi i nadam se19TM87 je napisao/la:e cuj rukovodstvo nije nisa pokazalo...pa sa onim hadaljima dobro nisu izgubili i od goska...ovo pokazuje da jos treba pojacanja...a i sam amar je reko da vodi 20 igraca da bi mogli igrati na 2 gola, sto znaci da medju tih 20 ima 10 koji nezasluzuju sveti dresel-fighter je napisao/la:Ako je ovaj rezultat tačan, onda se pokazalo da ova euforija oko Želje je bila uzalud i da novo rukovodstvo i igrači nisu ništa pokazali, te da se još dosta toga treba uraditi.
Jest prijateljski rezultat pravo, ja mislim da su se dogovoriliSarajevoMostar je napisao/la:Ma nesekiram se ja, djelit ce ta dva kluba na kraju sezone prvo mjesto. Ovo je prijateljska a rezultat nista neznaci. Prijateljski rezultat.
ja vas ljuzde neke ne razumijem slazem se da je rezultat previsok...ali brate moj ovaj zrinjski je trebo zelju dobiti 3 razlike na grbavici kad se igralo pod reflektorima...druga stvar oni su vec duze na pripremama i uigraniji su 20 puta, opet podvlacim da je rezultat previsok a bio bi manji sigurno da je bilo vece zalaganje nasih alkoholicara i "talenata", ali ne brinem **** ce im kevu amarnime_tm87 je napisao/la:UHh jest **** hladan tuss treba jos pojacanja ovako se nemere na titulu definitvno
cuj odrasti pa vidis da je covjek u pravu....heheh19TM87 je napisao/la:odrasti...ultra@rajvosa je napisao/la:5 Komada,5 komada to je nasa nada![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 19 gostiju.