Bobića gledam evo dvije sezone, ove godine vjerovao ti meni ili ne protiv Krajišnika mu protivnički golman dao gol i to u Konjicu, i to na kraju košta Igman ispadanja, momak je krajnje nesiguran i nije za Premijer ligeMostaracVelezovac je napisao/la:Brato, Bobica sam gledao par puta prije par godina. Tada si mogao vidjeti talentiranog golmana ali mladog i nesigurnog u sebe. Mislim da je njemu samo trebalo utakmica i vjezbe i da stekne tu rutinu da vjeruje u sebe. Mislim da ce on biti solidan golman.sony_91 je napisao/la:Bobić vam može samo poslužiti kao rezerva, nikako kao prvi golmanMostaracVelezovac je napisao/la:http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti
Adnan Bobic (golman) potpisao sa Velezom do juna 2013.
Senedin Ostrakovic se usmeno dogovorio s Velezom - potpis se ocekuje ovih dana.
Muamer Hero iz Lokomotive potpisao za Velez do 2014.
Stabilizacija braco i sestre... stabilizacija.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pohvale sa moje strane po prvi puta upravi za ove potpisane ugovore, ali Bobic kao golman je i suvise nesiguran (ono sto sam ga ja imao prilike gledati) da bih branio boje ovog kluba u premijer ligi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
pa ljudi nece on biti prvi golman, prvi je Ostrakovic 

-
- Kontakt:
A ti si sigurno golman Omladinca koji je trebao doci vamo na probu i sad zugas na Bobica, ti ces iz mionice gledati utakmice u konjicu jel??'... Drzi se ti Mionice:.. n emoze ekipa ispast zbog golmana, sto ne kazes kako je protiv bosne iz visokog branio ili kaknja??'
Sutra prozivka
Fudbaleri Veleža sutra startaju sa pripremama za sljedeću sezonu. Prozivka fudbalera obavit će se u utorak u 18.00 sati na stadionu Vrapčićima. Stručni štab će igračima predstaviti plan priprema za narednu sezonu.
Fudbaleri Veleža sutra startaju sa pripremama za sljedeću sezonu. Prozivka fudbalera obavit će se u utorak u 18.00 sati na stadionu Vrapčićima. Stručni štab će igračima predstaviti plan priprema za narednu sezonu.
Rekao sam da se necu vise javljat da pisem i izgleda da ce biti tako ali mi samo jedno nije jasno a to je,kako neki pojedinci koji pisu o Velezu,kazu da vole Velez,blate ljude u klubu koji rade normalan posao,koji potpisuju ugovore na 2 i vise godina,koji ne daju raznim mesetarima da hodaju oko kluba i rade svasta,da se dovode polovni igraci i ta s.ranja?Mene kao navijaca to boli i nama bi svima bilo najvaznije da nam interes kluba bude na prvom mijestu ali je u nas sve naopako i imam osjecaj da je vecina ovdje ili menageri ili bi volili da jesu i da mogu sa Velezom sta hoce.Ja niti imam ikakve veze sa Tanovicem ni bilo kim nego dodjem iza gola i moje je da dam podrsku a za ostalo nisam zaduzen i zbog ovoga ne zelim vise da pisem na ovom forumu jer ne mogu vjerovat kako se neki kletu u Velez a jedva bi docekali da ga zajebu,da nabace neku klopku i takve stvari
Velez je vjecan a svi smo mi prolazni pa zeljeli Velezu dobro ili zlo
Velez je vjecan a svi smo mi prolazni pa zeljeli Velezu dobro ili zlo

- Crveni_1922
gollum je napisao/la:Lijepo je vidjeti napredak u Veležu, i da se napokon potpisuju ugovori duži od jedne godine. Spominje se da su pred potpisom Zlatko Mikić i Milorad Ilišković iz HNK Orašje.
Ovaj Milorad je pravo dobar golman...evo gledam ovaj video koji traje oko 6 minuta i covjek nije ni jedan gol primio!!

[youtube][/youtube]
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Ilišković je golman Orašja, a ne Omladinca, uglavnom samo kažem da Bobić nema kvaliteta za Velež, a to ćete vidjeti i sami.pepe_signori je napisao/la:A ti si sigurno golman Omladinca koji je trebao doci vamo na probu i sad zugas na Bobica, ti ces iz mionice gledati utakmice u konjicu jel??'... Drzi se ti Mionice:.. n emoze ekipa ispast zbog golmana, sto ne kazes kako je protiv bosne iz visokog branio ili kaknja??'
A gledao sam ga na sljedećim utakmicama: Gradina 2-2 Igman, Igman 0-2 Krajišnik, Orašje 4-0 Igman, Igman 2-0 Omladinac.
Bobic je prosao citav omladinski pogon Veleza,branio vec za prvi tim u vrijeme kad smo se vracali u Premijer ligu i mislim da je praksa,ko nije za Velez nece igrat,zavrsena a imamo mislim dva izuzetno mlada i kvalitetna golmana tako da je na njima da rade i da se boresony_91 je napisao/la:Ilišković je golman Orašja, a ne Omladinca, uglavnom samo kažem da Bobić nema kvaliteta za Velež, a to ćete vidjeti i sami.pepe_signori je napisao/la:A ti si sigurno golman Omladinca koji je trebao doci vamo na probu i sad zugas na Bobica, ti ces iz mionice gledati utakmice u konjicu jel??'... Drzi se ti Mionice:.. n emoze ekipa ispast zbog golmana, sto ne kazes kako je protiv bosne iz visokog branio ili kaknja??'
A gledao sam ga na sljedećim utakmicama: Gradina 2-2 Igman, Igman 0-2 Krajišnik, Orašje 4-0 Igman, Igman 2-0 Omladinac.
zanima me ako iko zna, šta će biti sa stadionom, hoće li biti daljih radova tokom ljeta, kada ekipa ode na pripreme izvan grada?
-
- Kontakt:
Kakav je ovaj golman Hadziđulbić...??? Jel neka taraba ili .. ? 

Nećete pogriješiti ako ga dovedete, što stariji to bolji...samosarajvo je napisao/la:Kakav je ovaj golman Hadziđulbić...??? Jel neka taraba ili .. ?
-
- Kontakt:
upravo sam saznao da je golman emir hadžidzulbic novi clan sarajeva....
steta izgubismo extra golmana:-(
emire hvala ti za sve sto si ucinio za nas velez!!!!!!
sretno
sretno
- Titova-Juga
- Kontakt:
A i Emir se seta nesto u zadnje vrijeme malo u Velez malo vani... Daj covjece odluci se.
A sto se njega kao golmana tice, Sarajevo je dobilo PREJAKO pojacanje!
Jedina mana su mu prekidi, nekada zna letiti u prazno.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Da je barem otisao vani...Titova-Juga je napisao/la:A i Emir se seta nesto u zadnje vrijeme malo u Velez malo vani... Daj covjece odluci se.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
pa njemu je 35 godina ! Gdje leti vise ! 

Sarajevo je dobilo dobrog golmana ali mislim da ni Ostrakovic nije puno losiji od njega.Jedino je iskustvo na Hadzijinoj strani ali sto se tice kvalitete,tu su negdje i mislim da je dobro sto Velez ima dva relativno mlada golmana i liku Ostrakovica i Bobica.Cuo sam da se spominje Ceric da ce doci,Gancev je otisao jer sam citao u novinama i zna li iko spominju li se jos kakva potencijalna pojacanjaPirke je napisao/la:Da je barem otisao vani...Titova-Juga je napisao/la:A i Emir se seta nesto u zadnje vrijeme malo u Velez malo vani... Daj covjece odluci se.
malo postajem i sebi i vama dosadan, ali me zanima da li će se ovoga ljeta išta raditi na stadionu, osim uređenja terena? toliko...
Ma ne moze nista preko noci.Mi bi i pravili i stadion,i dovodili igrace i jos bi stabilizovali klub u novcanom smislu.Je li mislis da je Velez za to odmah spreman?Mislim da nema smisla trazit skoro sve u isto vrijeme.Nama je vazno da se radi u klubu,da se klub pomalo stabilizuje,da pocinjemo licit na klub nakon rasula prosle godine.Nama je sad vazna stabilizacija,pa igracki kadar za iducu sezonu jer pripreme pocinju danas,tako sam procitao,a trebala bi ekipa krenut u Francusku sredino jula a sto se mene tice,nek se sa stadionom pocne polako pa neka traje i par godina ali da Velez dobije normalan stadion,uslovan ako se vec nema namjeru pravit u SjevernomAlemC85 je napisao/la:malo postajem i sebi i vama dosadan, ali me zanima da li će se ovoga ljeta išta raditi na stadionu, osim uređenja terena? toliko...
-
- Kontakt:
Hadzija je zakon!VELEZDOGROBA je napisao/la:upravo sam saznao da je golman emir hadžidzulbic novi clan sarajeva....
sretno
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.