HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Rosas7
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Rosas7 » 24 jun 2011, 17:05

ŠB.TRN je napisao/la:Na Podvelezju i Vrapčićima je puno hladnije!!! :D :D :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 24 jun 2011, 18:50

oldbridge je napisao/la:ne zamjerite sta prica Rosas, znate - Mostar, celopek......... :roll: :D :D
lever podveleski,sta ti znas bola
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

plemic
Kontakt:

Post Postao/la plemic » 24 jun 2011, 19:40

ZRINJSKI: SUTRA PRVA PROZIVKA ZA PREDSTOJEĆU SEZONU

Prvom prozivkom na stadionu pod Bijelim Brijegom sutra u 18. i 30. službeno počinje nova sezona za HŠK Zrinjski. Igračka križaljka još nije u potpunosti složena, a ono što se danas zna jeste da Plemići neće pretrpjeti velike promjene u igračkom kadru kako je to bilo prethodnih sezona.

Rubrika odlasci za sada se svela na tri imena i to na Ivana Lendrića koji se vratio u matični Hajduk, na Vernesa Selimovića koji je otišao u Željezničar, a sve je izglednije da će se kapetan Mario Ivanković oprostiti od aktivnog igranja nogometa.

Što se tiče dolazaka, i tu bar za sada nema velike gužve. U klub se sa posudbe vratio Toni Šunjić, a Plemiće je pojačao još Lazar Marjanović iz Leotara. Trener Musa je najavio da će prvom timu priključiti nekoliko nogometaša iz juniorskog pogona, a kako nezvanično doznajemo klub bi se trebao pojačati sa još par nogometaša. Koji su to nogometaši nije poznato, a sve bi moglo biti jasnije na sutrašnjoj prozivci.

Zrinjski će pripreme odraditi u Mostaru i svojoj ljetnoj destinaciju na Kupresu.

samo jako momci,selimovicu hvala ti sto si sve ucinio za zrinjski koliko toliko,sretno ti bilo
necemo osjetit neki gubitak,jer nisi bio bas neki igrac
Najstariji nogometni klub u BiH
HŠKZ 1905

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 jun 2011, 20:33

Održana prva prozivka HŠK Zrinjski

Trener Slaven Musa danas je izvršio prvu prozivnu nogometaša HŠK Zrinjski za novu sezonu.

slika

Na prvoj prozici nije bilo nekih velikih iznenađenja, a od igrača pod ugovorom nisu se pojavili Popović i Kutalija čiji se dolazak očekuje sutra, odnosno u ponedjeljak. Kako nam je rekao trener Musa ovo nije konačan izgled Zrinjskog, te se očekuje dolazak još nekoliko novih nogometaša. Igračima pod ugovorom priključeni su i juniori kluba Barišić, Miličević, Arežina, Martinović, Šiljeg, Rozić, Drežnjak, Sesar i Kožulj.
Prvi dio priprema Plemići će odraditi u Mostaru, a zatim će otići na Kupres. Prvu provjeru Zrinjski će imati 02.07 u Šibeniku, a zatim će 05.07 gost Bijelog Brijega biti Osijek, a 09.07. će igrati sa Šibenikom u Mostaru.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 jun 2011, 17:08

Lazar Marjanović: Zrinjski je moj pravi potez
Sve moje ambicije su vezane za Zrinjski
slika

Lazar Marjanović novi je nogometaš Zrinjskog. U redove Plemića došao je po osobnoj želji trenera Slavena Muse, a navijačima Zrinjskog ostao je u uspomeni jer je Plemićima zabio dva pogotka u dresu Leotara. Ovim putem naš portal predstavlja novog nogometaša Zrinjskog.

Hoćeš li nam se prvo predstaviti:

Ja sam Lazar Marjanović novi nogometaš Zrinjskog, imam 21. godinu i iz Beograda sam. Igram na poziciji lijevog veznog, a alternativno mogu igrati i desnog veznog. Prve nogometne korake napravio sam u klubu Rtanj iz Boljevca, zatim sam prošao selekcije Timoka iz Zaječara, pa sam igrao u beogradskoj Lokomotivi, Sremu iz Sremske Mitrovica , Leotaru i evo sada sam u Zrinjskom.

Igrao si prošlu sezonu u Premijer ligi BiH, pa možeš li ovdašnju ligu usporediti sa onom iz Srbije?

Premijer liga BiH je dobra za mlade nogometaše, ima puno jakih utakmica, a u poređenju sa ligom Srbije

mogu reći da se tamo igra malo kvalitetnije, ali razlike se mogu mjeriti u nijansama.
Evo si u Zrinjskom, a tražio te i aktualni prvak Borac. Što je to prevagnulo da se odlučiš za Mostar i Zrinjski?

Pregovore je vodio moj menadžer, ja sam se uključio tek u završnicu. Vjerovao sam svom menadžeru koji je rekao da je Zrinjski za mene bolja opcija i ja se nadam da sam dolaskom ovamo povukao pravi potez. Ambicije Zrinjskog su se poklopile sa mojim, ljudi iz Zrinjskog su se pokazali dosta korektni i profesionalni, i tu sam na obostrano zadovoljstvo.

Ti si bio čak i osobna želja trenera Muse?

I to je prevagnulo na stranu Zrinjskog, a ja ću se maksimalno truditi da opravdam njegovo povjerenje i da dokažem da je bio u pravu kada je insistirao na mome dolasku.

Ovdje si tek par dana, pa kako ti to sve izgleda?

Prvi utisci su veoma pozitivni, ekipa je veoma mlada, svi su me dobro prihvatili i atmosfera je odlična.

Došao si u jedan veliki klub koji ima odlične navijače. Što znaš o Ultrasima?

Vidio sam ih i čuo na dvije utakmice, a o njima sam čuo samo riječi hvale. Svi bi željeli da imaju tako vjerne navijače, i oni su svakako jedan od faktora što sam došao u Zrinjski.

Na koliko si potpisao ugovor sa Zrinjskim?

Ugovor sam potpisao na tri godine.

Kakve su tvoje osobne ambicije?

Sve moje ambicije su vezane za Zrinjski za sada. Sada mi je važno da se dobro spremim i da odigram dobru sezonu za Zrinjski, o nekoj dalekoj budućnosti ne razmišljam.

Realno koliko može ova ekipa Zrinjskog u narednom prvenstvu?

Ambicije su velike, prioritet je plasman u Europu, ali ako nam se ukaže šansa za osvajanje prvenstva mi je nećemo ispustiti.

Imaš li djevojku pošto će to sigurno zanimati naše čitateljice?

Imam djevojku.

Nešto za kraj?

Nadam se da ću opravdati očekivanja i u svakoj utakmicu borit ću maksimalno da zadobijem povjerenje navijača .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 jun 2011, 09:30

Vidim Chevrot u Zrinjskom na probi..hm..cuo sam dobre stvari za njega, ali kod nas nikad nije dobio priliku..nisam ga ni gledao..vidjet cemo oce li se dokazat
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 28 jun 2011, 11:40

Kevin je napisao/la:Vidim Chevrot u Zrinjskom na probi..hm..cuo sam dobre stvari za njega, ali kod nas nikad nije dobio priliku..nisam ga ni gledao..vidjet cemo oce li se dokazat
koju poziciju igra?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 jun 2011, 11:47

Kevin je napisao/la:Vidim Chevrot u Zrinjskom na probi..hm..cuo sam dobre stvari za njega, ali kod nas nikad nije dobio priliku..nisam ga ni gledao..vidjet cemo oce li se dokazat
Ja sam ga gledao nekoliko puta i mislim da je stvarno dobar igrac, ili mu se potrefila forma + borbenost u ta dva puta, al je isao za svakom loptom. Ne znam zasto nije dobio pravu priliku, mozda natrpanost na krilnim pozicijama, neki drugi faktori, al naoko ima smisla za nogomet.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 jun 2011, 11:47

magic je napisao/la:
koju poziciju igra?
ofenzivni veznjak u obrani na desno strani lijeve stative

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 28 jun 2011, 11:52

Zrinja lagano postaje filijala Širokog :), svi igrači iz ŠB-a koji se ne nametnu tu idu dole i iskoriste prigodu, što je odlično ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jun 2011, 12:14

Jao debilnih novinara majko mila, umjesto da sa likom pricaju iskljucivo nogometnim jezikom, da ga na taj nacin malo poblize upoznaju, doticni ga pita imas li curu, zanimat ce nase citateljice :S :S :S :S Je_bo majku gdje ja zivim...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 jun 2011, 13:50

ljutinar je napisao/la:Zrinja lagano postaje filijala Širokog :), svi igrači iz ŠB-a koji se ne nametnu tu idu dole i iskoriste prigodu, što je odlično ;)
neka neka

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 28 jun 2011, 13:58

Čitam u novinama,onaj njihov mladi igrač Barišić,valjda se nije dogovorio oko nekih uvjeta,plaće sa Zrinjskim,kaže volio bi otići u neki ambiciozni klub,a da nije daleko,npr Široki Brijeg,hmm trebalo bi uzet tog momka...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 28 jun 2011, 14:03

[quote="Titova-Juga"]Jao debilnih novinara majko mila, umjesto da sa likom pricaju iskljucivo nogometnim jezikom, da ga na taj nacin malo poblize upoznaju, doticni ga pita imas li curu, zanimat ce nase citateljice :S :S :S :S Je_bo majku gdje ja zivim...[/quote]

nije ga pitao jeli ozbiljna veza ;)

da se citateljke djaba ne nadaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jun 2011, 14:26

gavran je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Jao debilnih novinara majko mila, umjesto da sa likom pricaju iskljucivo nogometnim jezikom, da ga na taj nacin malo poblize upoznaju, doticni ga pita imas li curu, zanimat ce nase citateljice :S :S :S :S Je_bo majku gdje ja zivim...

nije ga pitao jeli ozbiljna veza ;)

da se citateljke djaba ne nadaju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kretenizam oca mi :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 jun 2011, 14:59

HŠK Zrinjski: Danas provjera sa NK Bigeste, argentinac Chevort na probi

Danas sa početkom u 18 i 30 na stadionu pod Bijelim Brijegom pripremnu utakmicu odigrat će HŠK Zrinjski i NK Bigeste iz Ljubuškog.
slika

Ovu utakmicu će odigrati kombinirani sastav Zrinjskog, a danas će se momčadi priključiti i argentinac Maximilian Chevrot koji će se pokušati nametnuti stručnom stožeru HŠK Zrinjski. Na jučerašnjem treningu pojavio se i Kutalia, tako da su sada na okupu svi nogometaši koji imaju ugovor sa HŠK Zrinjski.
Riječ je o veznom nogometašu koji nije uspio izboriti mjesto u NK Široki, a kako neslužbeno doznajemo riječ je o dosta kvalitetnom nogometašu koji na Pecari nije dobio pravu šansu.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 jun 2011, 16:32

Dabar je napisao/la:Čitam u novinama,onaj njihov mladi igrač Barišić,valjda se nije dogovorio oko nekih uvjeta,plaće sa Zrinjskim,kaže volio bi otići u neki ambiciozni klub,a da nije daleko,npr Široki Brijeg,hmm trebalo bi uzet tog momka...
ima ih četvorica što oće u Široki ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 jun 2011, 16:34

Kevin je napisao/la:
Dabar je napisao/la:Čitam u novinama,onaj njihov mladi igrač Barišić,valjda se nije dogovorio oko nekih uvjeta,plaće sa Zrinjskim,kaže volio bi otići u neki ambiciozni klub,a da nije daleko,npr Široki Brijeg,hmm trebalo bi uzet tog momka...
ima ih četvorica što oće u Široki ;)
barisic je stroj najbolji strijelac juniora,igra za hrvatsku u-19,ima jos godinu juniorskog staza,nasa uprava otezala nikako da mu ponudi ugovor,koji kreteni

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 28 jun 2011, 17:21

Uprava mu je dala ugovor na 5 godina,i stari mu nije prihvatio,ocito misli da je vec mesi...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 jun 2011, 20:42

magic je napisao/la:Uprava mu je dala ugovor na 5 godina,i stari mu nije prihvatio,ocito misli da je vec mesi...
stari mu je serator ,mali bi dobivo priliku u prvom timu sa nepunih 18god. to nigdje ne bi mogao dobiti

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.