FK Slavija
- hamalainen
- Kontakt:
Re: FK Slavija
? је ? пуно тога," " ово.
Vjerovatno veza i dobri odnosi Slavija-Olimpic,postoje indicije da je g.Nijaz Gracić preporučio menadzeru iz Skoplja klub Slaviju ,,,,,kažu da je momak odličan napadač,,,,,,,Devil je napisao/la:U Slaviju dosao neki Makedonac,zaboravih mu ime,igrao za Vardar i Slaviju iz Skopja.Mislim '91 godiste,napadac.
Evo čitam danas igrao Šabotić za Slaviju protiv Sarajeva, znal tko ime istog, da nije Edvin?
Gde su ti izvestaji momci,ajmo nesta opsirnije kakva je bila Slavija.Vidim da je igrala neka boze sacuvaj postava.
Ilic,Sabotic?
Inace kazu mi ljudi da je oko 13 igraca trenutno na probi u Slaviji.
Ilic,Sabotic?

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako se radi o dosadašnjem igraču Gabele Edvinu Šabotiću dobili ste extra stopera, njega je GOŠK mislio zadržat ali on više nije htjeo dole ostatDevil je napisao/la:Gde su ti izvestaji momci,ajmo nesta opsirnije kakva je bila Slavija.Vidim da je igrala neka boze sacuvaj postava.
Ilic,Sabotic?![]()
![]()
Stoper,znaci Ilic je onda desni bek,jos da odgonetnemo ko je taj.Ma ko ce im znati treba Slaviji bar 6-7 igraca za sledecu sezonu.
Debile znas li sta o Novi Papazu,gdje je sada ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Debil siLudLo 4 je napisao/la:Debile znas li sta o Novi Papazu,gdje je sada ?

Bio je u Famosu proslu sezonu,igrao u prvoj ja mislim,cuo sam neke price da bi mogao da se vrati u Proleter iz Teslica ali ne znam sta ce biti.

p.s. Pise li on jos za Sportsport jedno vreme je pisao.

Upps. Devile *Devil je napisao/la:Debil siLudLo 4 je napisao/la:Debile znas li sta o Novi Papazu,gdje je sada ?![]()
Salim se.
![]()
![]()
Bio je u Famosu proslu sezonu,igrao u prvoj ja mislim,cuo sam neke price da bi mogao da se vrati u Proleter iz Teslica ali ne znam sta ce biti.![]()
p.s. Pise li on jos za Sportsport jedno vreme je pisao.

Znam da je igrao za Proleter a bio dobar u vasim juniorima.
Nisam znao da je pisao za ss.ba

||| FKZeljeznicar |||
Nije u mojim juniorima.LudLo 4 je napisao/la:Upps. Devile *Devil je napisao/la:Debil siLudLo 4 je napisao/la:Debile znas li sta o Novi Papazu,gdje je sada ?![]()
Salim se.
![]()
![]()
Bio je u Famosu proslu sezonu,igrao u prvoj ja mislim,cuo sam neke price da bi mogao da se vrati u Proleter iz Teslica ali ne znam sta ce biti.![]()
p.s. Pise li on jos za Sportsport jedno vreme je pisao.![]()
Znam da je igrao za Proleter a bio dobar u vasim juniorima.
Nisam znao da je pisao za ss.ba

Znam i ja,gledao sam ga nekoliko puta,vrlo dobar igrac bio,kapiten ali je imao neku tesku povredu koja ga je odvojila od terena.Bio pozivan i za reprezentaciju,cak je koliko sam cuo kada sam dosao dobio poziv od Jagodica za San Marino ali mu uprava Slavije kasno javila.

p.s
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jovanovi ... ljan/20762
Ne mogu vise da nadjem,sigurno ih ima.
- red devil88
- Kontakt:
@Devil pitao si na stranici Sarajeva za Smajica a posto su ono kite od navijaca koji ne prate omladinsku skolu i ligu ja cu ti reci momak igra poluspica jak je i ima strasan udarac (ljevica) bio je i kapiten svo vrijeme dok nije dosao Focic za trenera i onda dao kapitensku traku svom sinu. Da pomenuti Focic nije dosao i premjestio 6 igraca na druge ne priridne pozicije isti Smajic bi danas potpisao za Sarajevo. U svakom slucaju ste dobili dobrog mladog i talentovanog igraca ne brini ti nista on ce se pokazati
Sretno u predstojocoj sezoni 

Glory Glory Man United !!! 

Seslija potpisao produzenje ugovora,dosao Smajic,cekaju se stoperi Mihajlovic(Drina Z) ako ne ode u inostranstvo,te Nikolic(Sutjeska),Sabotic je izgleda otpao,ceka se desni bek Dusan Ilic kazu nekada dete Partizana ja ga se ne secam sada igra negde u Svicarskoj.Ceka se Muminovic koji vrlo verovatno dolazi,i radi se na dovodjenju par igraca Partizana na pozajmicu.
Sa Slavijom poceo da trenira i neki Sanel Fejzic,iz Nemacke dolazi,prema TM ima i nekih nastupa za BIH U19,i U17.
ako ostane u slaviji , dobit ce vjerujte predobrog igraca koji je igrao za vupertal i prije za kikerse.... ovo slavija ne smije propustiti, mlad i jako talentovan igrac, prvobitno je trebao potpisati sa zeljom ali se nisu dogovorili i eto sad je sa slavijom u pregovorimaDevil je napisao/la:Sa Slavijom poceo da trenira i neki Sanel Fejzic,iz Nemacke dolazi,prema TM ima i nekih nastupa za BIH U19,i U17.
i tito je volio velež :D
Ne znam,nisam ga gledao tako da ne mogu da sudim.
A izgleda da je Muminovic i zvanicno potpisao.
A izgleda da je Muminovic i zvanicno potpisao.
-
- Kontakt:
Ako je Miloš Urta (ja mislim da mu je ovo ime) prekomandovan iz juniora u seniore kako je navedeno, Slavija je "dobila" (iako ga je i ranije imala) veoma kvalitetnog stopera. Bio je kapiten u juniorima ja mislim, a još kao dijete je jedno vrijeme trenirao u Željezničaru i tamo je bio među boljim. Fizički je fino građen i zna igrati - što je najbitnije. Sve u svemu, želim sreću Slaviji i da ne ispadnu ove sezone iz lige jer Sarajevo (ja i Ist. Sarajevo vežem sa "zvaničnim" Sarajevom, meni je isto - kako sam dočekan vamo, dočekan sam i tamo, nema razlike) kao grad ili regija zaslužuje 4, ako ne i više premijerligaša. (Nadam se da će se u SAŠK ponovo početi više ulagati i da pokušaju doći do najvišeg ranga).
Off:
Nego Devile, završila je prva utakmica Željezničar - Sheriff i izgleda da sam ja bio u pravu. Rekao sam ti da Sheriff nije to ta ekipa, nema nijedan igrač tipa Zebe - da ima onaj "šmek" fudbalski, da pokuša predriblati, podvaliti loptu i slično. I vidio si poslije primljenog gola da im je svejedno - taj klub nema dušu i nema igrače koji će "propišati krv" za klub. Ima još jedna utakmica tamo, ali ako ovako bude Željo igr'o - Sheriff nema puno šansi. Lijep pozdrav i može odgovor na pp da ne spamujemo temu.
Off:
Nego Devile, završila je prva utakmica Željezničar - Sheriff i izgleda da sam ja bio u pravu. Rekao sam ti da Sheriff nije to ta ekipa, nema nijedan igrač tipa Zebe - da ima onaj "šmek" fudbalski, da pokuša predriblati, podvaliti loptu i slično. I vidio si poslije primljenog gola da im je svejedno - taj klub nema dušu i nema igrače koji će "propišati krv" za klub. Ima još jedna utakmica tamo, ali ako ovako bude Željo igr'o - Sheriff nema puno šansi. Lijep pozdrav i može odgovor na pp da ne spamujemo temu.
U mom svijetu važe moja pravila
Jeste,samo sto mu je sada primarna pozicija zadnji vezni koliko sam ja upucen,blizu je on i prosle godine bio prvog tima,cak mislim da je dao gol Podrinju u Janji u Kupu RS.Znam i to je da je trenirao sa Zeljom jedno vreme(znam i jos jednog momka koji je tamo trenirao,mozda cak i igrao prvu a sada vise ne igraTheDinoRules je napisao/la:Ako je Miloš Urta (ja mislim da mu je ovo ime) prekomandovan iz juniora u seniore kako je navedeno, Slavija je "dobila" (iako ga je i ranije imala) veoma kvalitetnog stopera. Bio je kapiten u juniorima ja mislim, a još kao dijete je jedno vrijeme trenirao u Željezničaru i tamo je bio među boljim. Fizički je fino građen i zna igrati - što je najbitnije. Sve u svemu, želim sreću Slaviji i da ne ispadnu ove sezone iz lige jer Sarajevo (ja i Ist. Sarajevo vežem sa "zvaničnim" Sarajevom, meni je isto - kako sam dočekan vamo, dočekan sam i tamo, nema razlike) kao grad ili regija zaslužuje 4, ako ne i više premijerligaša. (Nadam se da će se u SAŠK ponovo početi više ulagati i da pokušaju doći do najvišeg ranga).
Off:

A za ovo drugo,jos je rano,voleo bih i ja to ali nisam i dalje optimista.

-
- Kontakt:
Ako misliš na Ljubišu Berjana, ja mislim da je on lijevi bek bio i da sad trenira o OFK-u, tako sam ja čuo. Igrao je u Želji prvu ja mislim do negdje kadeta i onda je otišao ..Devil je napisao/la:Jeste,samo sto mu je sada primarna pozicija zadnji vezni koliko sam ja upucen,blizu je on i prosle godine bio prvog tima,cak mislim da je dao gol Podrinju u Janji u Kupu RS.Znam i to je da je trenirao sa Zeljom jedno vreme(znam i jos jednog momka koji je tamo trenirao,mozda cak i igrao prvu a sada vise ne igraTheDinoRules je napisao/la:Ako je Miloš Urta (ja mislim da mu je ovo ime) prekomandovan iz juniora u seniore kako je navedeno, Slavija je "dobila" (iako ga je i ranije imala) veoma kvalitetnog stopera. Bio je kapiten u juniorima ja mislim, a još kao dijete je jedno vrijeme trenirao u Željezničaru i tamo je bio među boljim. Fizički je fino građen i zna igrati - što je najbitnije. Sve u svemu, želim sreću Slaviji i da ne ispadnu ove sezone iz lige jer Sarajevo (ja i Ist. Sarajevo vežem sa "zvaničnim" Sarajevom, meni je isto - kako sam dočekan vamo, dočekan sam i tamo, nema razlike) kao grad ili regija zaslužuje 4, ako ne i više premijerligaša. (Nadam se da će se u SAŠK ponovo početi više ulagati i da pokušaju doći do najvišeg ranga).
Off:
Nego Devile, završila je prva utakmica Željezničar - Sheriff i izgleda da sam ja bio u pravu. Rekao sam ti da Sheriff nije to ta ekipa, nema nijedan igrač tipa Zebe - da ima onaj "šmek" fudbalski, da pokuša predriblati, podvaliti loptu i slično. I vidio si poslije primljenog gola da im je svejedno - taj klub nema dušu i nema igrače koji će "propišati krv" za klub. Ima još jedna utakmica tamo, ali ako ovako bude Željo igr'o - Sheriff nema puno šansi. Lijep pozdrav i može odgovor na pp da ne spamujemo temu.)
A za ovo drugo,jos je rano,voleo bih i ja to ali nisam i dalje optimista.
U mom svijetu važe moja pravila
Novi Pazar-Slavija 5-0,utakmica odigrana jucer 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
u kojem je sastavu slavija odigrala ?? ako moze ta informacija
i tito je volio velež :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.