RK Bosna

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 11:48

Barcelona, Zagreb, Kadetten, Chambery, Bosna , kvalifikant br. 2...vidi grupe C , sto nas u nju ne smjestise

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 28 jun 2011, 11:58

HZ_ilidzaa je napisao/la:Barcelona, Zagreb, Kadetten, Chambery, Bosna , kvalifikant br. 2...vidi grupe C , sto nas u nju ne smjestise
Sigurno je da je i ova grupa prolazna ali opet treba biti realan i reci da su sve ekipe za klasu jace od nase Bosne jos recimo kad jedan kvalifikant bude ekipa iz Spanije ili Njemacke onda su nam sanse znatno smanjene ali treba igrati i na terenu pokazati da li su jaci od nasih...

Ali imam neke informacije da ce Bosna biti barem 2x jaca u odnosu na proslu sezonu jer u klub dolazi par novih bogatih likova...
Sto znaci da ce i Pipe imam veci budzet za dovodjenje igraca...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 jun 2011, 11:59

Sasvim solidna grupa i cekamo kvalifikanta iz ove grupe

GROUP 2
1. IK Sävehof
2. Dinamo Minsk
3. aon Fivers
4. Besiktas JK
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 28 jun 2011, 12:02

admirone je napisao/la:Sasvim solidna grupa i cekamo kvalifikanta iz ove grupe

GROUP 2
1. IK Sävehof
2. Dinamo Minsk
3. aon Fivers
4. Besiktas JK

Jel istina da je ovo grupa 2 kvalifikanata jer igraju i timovi iz Spanije i Njemacke neke kvalifikacije...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 28 jun 2011, 12:05

Bosna - Barcelona to Boze 8-) 8-) 8-) 8-) :D

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 28 jun 2011, 12:07

@Arogantni
Istina je, imas na stranici EHF-a .
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 jun 2011, 12:27

Bice fino vidjeti najveci rukometni klub na svijetu u Sarajevu 8-) zna se prve dvije pozicije idu Barci i Zagrebu,sa ostalim timovima da se nadigravati ... pogotovo kada smo domacini .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 jun 2011, 12:30

aha, barem cemo dvoranu napunit :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 12:33

Kakav je ovaj Kadetten ?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 jun 2011, 12:48

Solidna grupa i konacno Barca. :)
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakav je ovaj Kadetten ?
Dobar :mrgreen:

Igrali 1/8 finala i ispali od Montpelliera. a prvu tekmu su ih cak i dobili 4-5 razlike.

Igrali su i s nama prije 2-3 sezone u 1/4 finalu Kupa kupova i izbacili nas. To je bilo jedno od najvecih razocarenja za mene, katastrofalana utakmica u Sarajevu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2011, 13:55

Izuzetno zanimljiva grupa,moglo se i bolje proci ali sta je tu je,bar ce gledaoci za koje se nadam da ce ih ovaj put ipak doci vise moci uzivati u izvedbama svetskih rukomtasa.
Bosna bi se ovde trebala boriti za trece mesto sa Chamberyem i Kadettenom,kvalifikant koji god da bude Bosna bi ga trebala dobiti,a iz ovih kvalifikacija najbolje bi bilo dobiti Besiktas jer je on u ovoj grupi najslabi,ali otom potom.

Ja jos samo mogu da pozelim Bosni da dostojno kao i svake godine predstavi BIH u evropi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 jun 2011, 14:44

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kakav je ovaj Kadetten ?
Ne znam da l' su pojačali igrački kadar u odnosu na prethodnu godinu, al' imaju novu dvoranu. Novca im ne nedostaje i sigurno je da to nije nimalo naivna ekipa. Inače u Schaffhausenu i jeste rukomet najpopularniji, tako da...

Ono što je dobro za Bosnu je što ovo nije grupa smrti. Nije nemoguća misija proći grupu, te se iskreno nadam da će se to i dogoditi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 jun 2011, 14:53

Oj grupe pa jel moglo teže :shock:

Barselona prvi favorit čitave LP i ove grupe tako da se protiv njih nema šta tražiti ,realno je očekivati poraze u oba susreta sa po desetak razlike .
Zagreb drugi favorit ,sigurno neće podcjeniti Bosnu kao prošle sezone tako da i sa njima se nema šta tražiti
E sad Chambery gledao sam ih nekoliko puta i igraju sjajno veoma kvalitetna ekipa koja je napatila i jače protivnike od Bosne na svom terenu ,glavni igrači su naš Bašić i onaj mali Barachet i njih dvojica vode glavnu riječ u ekipi ,još tu ima nekoliko dobrih igrača ,i biće teško tamo ne vjerujem da mogu dobiti ,ali u Sarajevu treba napasti svim silama i vjerovatno se može do pobjede .Iako ponavljam francuzi su jako nezgodna ekipa .

Kadeten je isto nezgodan ekipa ,nisam ih gledao u posljednje vrijeme ali znam da su opasni ,jer Švicarci u posljednje vrijeme štrašno puno ulažu u rukomet i rade na njegovoj popularizaciji ,kakav im je trenutno igrački kadar ne znam ,ali mislim da Bosna ima šansi protiv njih i da se može osvetiti za poraz iz prethodni sezona .
Bosna kad bi donjela jednu pobjedu ili bod sa strane mislim da bi sigurno prošla dalje ,uz domaće pobjede protiv konkurenata za 4 mjesto

Sa ovogt turnira ja očekujem da dalje prođe švedski Savenhof ,ipak znamo šta su Švedi u svjetu rukometa ,iako ni ovi austrijanci nisu bez šansi i oni u posljednje vrijeme puno ulažu ,ali ko god da prođe mislim da je Bosna favorit protiv njih ,jer nemaju nekih jakih imena ,sve su to mlađi igrači ,tako da se u ovim mečevima treba tražiti čitav plijen .A zaboravio sam ovaj Minsk uh i oni su zajebani sigurno ,ali su meni nepoznanica pa ćemo vidjeti ko će proći.

Neki moj poredak ove grupe
1Barca
2Zagreb
3Chambrey
4.Bosna ,Kadeten ,će voditi veliku borbu za ovo mjesto iako ni Chambery ne odmiče toliko puno kvalitetom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jun 2011, 15:14

Mislis mi i Chambery cemo voditi bitku za 4 mjesto .

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 28 jun 2011, 17:38

Čuj nije moglo gore, pa šta bi da si k'o trećeg dobio Ciudad Real ili Kiel... na prve dvije pozicije svakako ne možemo pucati ko god da je tamo, a sada imamo šansu da pucamo čak i na treću poziciju. Naravno, Kadetten je ipak kvalitetniji tim od Bosne, Chambery takođe, ali ne kao Kadetten, no protiv njih se može igrati i mogu se očekivati neke pobjede. Što se tiče ovog zadnjeg, sreća je što smo dobili nekog iz ovih lakših kvalifikacija, tako da ko god doće biće moguće igrati sa njima. Dakle, po meni ovdje imamo četiri ekipe za dvije pozicije. Barca je prva, a Zagreb drugi, u to nema nikakve sumnje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Ikos

Post Postao/la Ikos » 28 jun 2011, 17:47

legenda reala je napisao/la:Oj grupe pa jel moglo teže :shock:

Barselona prvi favorit čitave LP i ove grupe tako da se protiv njih nema šta tražiti ,realno je očekivati poraze u oba susreta sa po desetak razlike .
Zagreb drugi favorit ,sigurno neće podcjeniti Bosnu kao prošle sezone tako da i sa njima se nema šta tražiti
E sad Chambery gledao sam ih nekoliko puta i igraju sjajno veoma kvalitetna ekipa koja je napatila i jače protivnike od Bosne na svom terenu ,glavni igrači su naš Bašić i onaj mali Barachet i njih dvojica vode glavnu riječ u ekipi ,još tu ima nekoliko dobrih igrača ,i biće teško tamo ne vjerujem da mogu dobiti ,ali u Sarajevu treba napasti svim silama i vjerovatno se može do pobjede .Iako ponavljam francuzi su jako nezgodna ekipa .

Kadeten je isto nezgodan ekipa ,nisam ih gledao u posljednje vrijeme ali znam da su opasni ,jer Švicarci u posljednje vrijeme štrašno puno ulažu u rukomet i rade na njegovoj popularizaciji ,kakav im je trenutno igrački kadar ne znam ,ali mislim da Bosna ima šansi protiv njih i da se može osvetiti za poraz iz prethodni sezona .
Bosna kad bi donjela jednu pobjedu ili bod sa strane mislim da bi sigurno prošla dalje ,uz domaće pobjede protiv konkurenata za 4 mjesto

Sa ovogt turnira ja očekujem da dalje prođe švedski Savenhof ,ipak znamo šta su Švedi u svjetu rukometa ,iako ni ovi austrijanci nisu bez šansi i oni u posljednje vrijeme puno ulažu ,ali ko god da prođe mislim da je Bosna favorit protiv njih ,jer nemaju nekih jakih imena ,sve su to mlađi igrači ,tako da se u ovim mečevima treba tražiti čitav plijen .A zaboravio sam ovaj Minsk uh i oni su zajebani sigurno ,ali su meni nepoznanica pa ćemo vidjeti ko će proći.

Neki moj poredak ove grupe
1Barca
2Zagreb
3Chambrey
4.Bosna ,Kadeten ,će voditi veliku borbu za ovo mjesto iako ni Chambery ne odmiče toliko puno kvalitetom
Moglo je mnogo gore, pogledaj grupu B i grupu D, najbolja je ova sa HSV-om. A mi cemo definitivno voditi bitku sa Francuzima, Safhauzen je veoma jaka ekipa i tesko mozemo nesto sa njima da trazimo. Naravno ako se pojacamo kakvim kvalitetnijim igracima u sta sumnjam mozda i mozemo ponoviti uspjeh od ove godine.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 28 jun 2011, 17:51

Bosna uz 3-4 vrhunska pojacanja moze uci u borbu za 4 mjesto,sto da ne....imamo dobrog trenera,dosta dobrih mladih igraca,ali fali nam nekoliko iskusnih i provjerenih pojacanja kako bi u LP nesto napravili,kao i u regionalnoj ligi...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 28 jun 2011, 17:52

bosnas_ je napisao/la:Bosna uz 3-4 vrhunska pojacanja moze uci u borbu za 4 mjesto,sto da ne....imamo dobrog trenera,dosta dobrih mladih igraca,ali fali nam nekoliko iskusnih i provjerenih pojacanja kako bi u LP nesto napravili,kao i u regionalnoj ligi...
Imal kakvih najava ko bi nas mogao pojačati? Šuška li se išta?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

D-mol
Kontakt:

Post Postao/la D-mol » 28 jun 2011, 18:44

VanBasten je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Bosna uz 3-4 vrhunska pojacanja moze uci u borbu za 4 mjesto,sto da ne....imamo dobrog trenera,dosta dobrih mladih igraca,ali fali nam nekoliko iskusnih i provjerenih pojacanja kako bi u LP nesto napravili,kao i u regionalnoj ligi...
Imal kakvih najava ko bi nas mogao pojačati? Šuška li se išta?
suska se ko je otisao sve, ali ko je dosao to je sve muka tisina... :(
Horde Zla

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 jun 2011, 20:47

Prolazak grupe prvenstveno će zavisiti od budžeta.Najave su da bi trebao biti za jednu lijepu svotu veći nego prošle godine.Treba 3-4 pojačanja tipa Marjanac.Inače Barselona će biti značajno slabija nego prošle godine zbog kresanja budžeta.ZAgreb će biti na istom nivou.Odlaskom Patraila u Lemgo Kadetten je postao prosječan tim.On je po meni bio bar pola tima.Björgvin Pall Gustavsson je uz Patraila često donosio pobjede.Otišao je u Magdeburg i Kadetten nije ni priblizzno jak kako ga neki predstavljaju.To je sad tim sa kojim se može igrati bez problema.Chambery je tim kojeg Bosna sigurno može dobiti u Sarajevu jer je domaćinska ekipa koja jako teško osvaja bodove na strani.Što se kvalifikanta tiče Dinamo Minsk će proći dalje jer je najbolji tim.Prošle godine su igrali odlično i samo ih je jedan bod dijelio od prolaska grupe sa već spomenutim Kadettenom.Ponovo ponavljam sve će zavisiti od budžeta, a ne treba zaboraviti i Regionalnu ligu koja će biti interesantna sponzorima.Ja sam zadovoljan jer je moglo puno gore da prođe.Ovu dušebrižnici (imeime) koji godinama čekaju krah Bosne i raduju se svakom težem žrijebu poručujem da izađu na svijetlo jer je tama zavladala njihovim srcima.Meni je bolesno da neko želi neuspjeh kluba koji dolazi iz njegove zemlje pa makar se on zvao i RK Bosna.Mrze nas zato što smo najbolji.Šošoni i ovaj put će te se razočarati.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.