Moderator/ica: Padovan
Fakat sam se nasao uvrijedjen ovim postom. Ja u protekloj sezoni samo jednu tekmu nisam odigrao a i nju smo probali (ja i schweini) jedno 40-50 puta ali jednostavno nije moglo iz tehnickih problema pa smo odlucili da nikome ne idu bodovi.jasko_juve je napisao/la:po meni aktivni igraci :
1.Toxicity
2.Samir_tm87
3.S-Y-L-A-R
4.caNYOn
5.apocalyps
6.Cospy89
7.jasko_juve
8.RiNo
9.muhovic
10.dziza_23 ( al treba vidit sta je s njim jer ga nema dugo ni na forumu ni na msn-u )
11.DAVID VILLA 7'
12.juventus 0244
13.Goalgetter
14.Stipe_djhasko
15.Cilic LFC
16.Barca u srcu
17.Anderson 8
18.Funjai ili karaon
Ubacit :Unforgotten ( ako bude htio biti aktivan,ipak je pobjednik prve sezone) i Retry jer je stalno tu..
eto od mene,moj prijedlog je znaci engleska liga,da se igra istim danima ko i prosle dvije,znaci aktivni smo dosad bili i odsad cemo..ha ja..ko zavrsi na kraju sezone prvi pobijedio je i et..jel posteno???
i mislim da bi mi svi koji ucestvujemo u ovoj ligi ( znaci aktivni ) na kraju sezone ko pobijedi da mu se nesto pokloni il nesto tako..moj prijedlog je da to bude u vidu kredita na mobilni..znaci ko pobijedi dobije od svakog ucesnika lige na kraju po 0.50 KM kredita..simbolicno !!![]()
![]()
![]()
E nek si mene stavio na listu !!! Nisam odavno bio na forumu ni ja ali me racunajte za sledecu ligu i to u akivnim igracimajasko_juve je napisao/la:jbg ovo je samo prijedlog bio a vjeruj da sam vas zaboravio stavit..opet kazem ima igraca kojih vise nema na forumu..dziza i anderson..npr..al opet cemo to skontat u sredini narednog mjeseca..
'ocu i ja da igram..nisam ja kriv sto ranije nisam usao u ligu!jasko_juve je napisao/la:po meni aktivni igraci :
1.Toxicity
2.Samir_tm87
3.S-Y-L-A-R
4.caNYOn
5.apocalyps
6.Cospy89
7.jasko_juve
8.RiNo
9.muhovic
10.dziza_23 ( al treba vidit sta je s njim jer ga nema dugo ni na forumu ni na msn-u )
11.DAVID VILLA 7'
12.juventus 0244
13.Goalgetter
14.Stipe_djhasko
15.Cilic LFC
16.Barca u srcu
17.Anderson 8
18.Funjai ili karaon
Ubacit :Unforgotten ( ako bude htio biti aktivan,ipak je pobjednik prve sezone) i Retry jer je stalno tu..
eto od mene,moj prijedlog je znaci engleska liga,da se igra istim danima ko i prosle dvije,znaci aktivni smo dosad bili i odsad cemo..ha ja..ko zavrsi na kraju sezone prvi pobijedio je i et..jel posteno???
i mislim da bi mi svi koji ucestvujemo u ovoj ligi ( znaci aktivni ) na kraju sezone ko pobijedi da mu se nesto pokloni il nesto tako..moj prijedlog je da to bude u vidu kredita na mobilni..znaci ko pobijedi dobije od svakog ucesnika lige na kraju po 0.50 KM kredita..simbolicno !!![]()
![]()
![]()
Ma ljutit će se kako god okreneš. Jer nije zanimljivo npr. braniti se 10 minuta protiv Uniteda ili neke približno kvalitetne ekipe, a nije zanimljivo ni igrati sa "aarrrgh no luck Celticom" protiv Villareala...juventus 0244 je napisao/la: Ja nisam za ovaj prijedlog iz prostog razloga, jer bi se nakon dvije sedmice desilo da igraci napustaju ligu, jer su dobili Stoke npr. , a to nam nije cilj, ja mislim da je bolje da svi dobiju podjednake ekipe, pa će tek onda doći do izražaja kvalitet! Ali naravno ovo je samo moje misljenje i ovaj prijedlog ce ici na glasanje!
Taj prvi prijedlog uredu, dok ovaj drugi za kup, kup će se igrati samo jedan igraće se iz prve i druge lige, to je već odredjeno!Cospy89 je napisao/la:Da to je moj prijedlog s tim da igramo dva kupa: FA i Carling al naravno da odradimo to koliko ima klubova u premier ligi toliko igraca aa za drugu ligu mozemo staviti drugu ligu kao npr. njemacku ili jos bolje nizozemsku ligu jer to je super jer je i onako to druga liga) sto se tice igraca mislim !!!
po nekoliko postova mislim da se do sad ljudi slazu s mojim prijedlogom i Jasko je rekao DA!!! znaci meni ne smeta ako dobijem blackpool ili sta ti ja znam a neko manchester !!!
Hvala na prijedlogu, ali mi imamo svoj prijedlog (savez), Cospy je ponudi svoj prijedlog, na vama je da ponudite druge prijedlog, a mi znamo kako ćemo to izvesti, jer nema potrebe bezveze da se zapetljavamoRiNo je napisao/la:Ma ljutit će se kako god okreneš. Jer nije zanimljivo npr. braniti se 10 minuta protiv Uniteda ili neke približno kvalitetne ekipe, a nije zanimljivo ni igrati sa "aarrrgh no luck Celticom" protiv Villareala...juventus 0244 je napisao/la: Ja nisam za ovaj prijedlog iz prostog razloga, jer bi se nakon dvije sedmice desilo da igraci napustaju ligu, jer su dobili Stoke npr. , a to nam nije cilj, ja mislim da je bolje da svi dobiju podjednake ekipe, pa će tek onda doći do izražaja kvalitet! Ali naravno ovo je samo moje misljenje i ovaj prijedlog ce ici na glasanje!
Što se tiče izbora klubova odnosno lige možete u anketu staviti 3 opcije (4. samo radi reda)
1. Savez bira klubove, koji će kasnije biti dodjeljeni igračim putem drafta.
2. Igrači glasenjem biraju neku od lige petice, a kasnije putem drafta dobiju klub iz te lige.
3. Savez iz svake lige uzme najbolje klubove i napravi neku vrstu TOP LIGE, a igrači putem drafta dobiju klub.
4. Igrači biraju klubove
jasko_juve je napisao/la:ljudi dragi Stoke je zemlja jaka ekipa..vjerujte Jaski![]()
![]()
Slazem se sa ovimGoalgetter je napisao/la:Ja nisam za taj prijedlog, jer ce jedan nastupati Manchesterom, a drugi Swanseom, pa kada vlasnika Swansea dobro natrpaju u prvih 3 kola, neki igraci ce sigurno odustati. Po meni, je najbolje da izaberemo 20 ravnomjernih klubova i igramo. Ali eto, tamo u nedjleju cemo postaviti anketu, pa neka odluci vecina.. Sad dalje predlazite ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.