Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Arnelinho
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Arnelinho » 27 jun 2011, 19:06

mighty_reds je napisao/la:dobili ogromne pare za transfere i potrošit ćemo ih na otočke igrače:njih trojicu najviše :mrgreen:

gledam evo ako se kontamo riješiti Colea,Koncheskog,Jonesa i Darbya to su četvorica HG igrača koji su bili registrovani za prošlu sezonu.Ukoliko oni odu imat ćemo iduću situaciju sa HG igračima:

Gerrard,Carroll,Henderson,Carragher,Kelly,Johnson i Spearing što znači da mora doći bar još jedan Englez kojeg bi registrovali za iduću sezonu.
Flanagan? :?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 jun 2011, 22:12

Arnelinho je napisao/la:
mighty_reds je napisao/la:dobili ogromne pare za transfere i potrošit ćemo ih na otočke igrače:njih trojicu najviše :mrgreen:

gledam evo ako se kontamo riješiti Colea,Koncheskog,Jonesa i Darbya to su četvorica HG igrača koji su bili registrovani za prošlu sezonu.Ukoliko oni odu imat ćemo iduću situaciju sa HG igračima:

Gerrard,Carroll,Henderson,Carragher,Kelly,Johnson i Spearing što znači da mora doći bar još jedan Englez kojeg bi registrovali za iduću sezonu.
Flanagan? :?
on se ne mora registrovati, samo stariji od 21 godine se moraju

ne moramo prijaviti 8 engleza, mozemo i 7, s tim da onda najvise mozemo 24 igraca registrovati
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 27 jun 2011, 23:02

Dovest cemo mi Adama, Downinga. :D
Vidim, Arsenal se ukljucio u utrku za Matu a zele zadrzati Clichy. Odlicno nas je krenulo :?

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 27 jun 2011, 23:32

Mi njima "prepustimo" Matu a oni nama prodaju Clichy-a ... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2011, 23:45

ljudi ne znam jeste li culi ali i sutra nam adam potpisuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a mozda i downing.
You are someone else I am still right here

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 27 jun 2011, 23:51

fera je napisao/la:ljudi ne znam jeste li culi ali i sutra nam adam potpisuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a mozda i downing.
Da, da u naredna 24h i ja sam tako cuo... :mrgreen: :mrgreen:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jun 2011, 00:35

"Clichy has rejected #AFCs suggestion, made last season, to extend his contract beyond next season and wants to move to #LFC" - The Times.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 28 jun 2011, 00:35

Carlo je napisao/la:"Clichy has rejected #AFCs suggestion, made last season, to extend his contract beyond next season and wants to move to #LFC" - The Times.
Daj Bože da je istina ovo :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 28 jun 2011, 00:47

Han!$;Lfc je napisao/la:
Carlo je napisao/la:"Clichy has rejected #AFCs suggestion, made last season, to extend his contract beyond next season and wants to move to #LFC" - The Times.
Daj Bože da je istina ovo :)
Izgleda Wickham ode u Sunderland. Možda to znači da Ngog neće potpisati za njih? :roll:

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Li ... 53463.html
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 01:26

King Kenny je napisao/la:Mi njima "prepustimo" Matu a oni nama prodaju Clichy-a ... :D
Ovako se dogovorimo, vi nama (Arsenalu) kupite Matu, a mi vama prodamo Clichya, dil? :D

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 28 jun 2011, 01:30

Arnelinho je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Mi njima "prepustimo" Matu a oni nama prodaju Clichy-a ... :D
Ovako se dogovorimo, vi nama (Arsenalu) kupite Matu, a mi vama prodamo Clichya, dil? :D
Ma i Mata i Clichy zele u Liverpool sad je pitanje koga King zeli dovesti jer sad kad imamo pare svi jedva cekaju da dodju ;)

Chelsi izgleda zelil da angazuje nasu dugogodisnju metu Ardu Turana, zar nije bolje dati 20 miliona za Ardu nego za Downinga?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jun 2011, 01:31

Arnelinho je napisao/la:
U Arsenal vise niko nece da dodje,dosta vam Gervinho za ovu sezonu ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 01:55

Ponos Torina je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
U Arsenal vise niko nece da dodje,dosta vam Gervinho za ovu sezonu ;)
I to je taman. Ne mora niko ni doći, ja vjerujem da će ono dvadesetoro djece što Wenger ima u obdaništu dostojno odigrati sl. sezonu.
Uostalom, na njih najviše i računam. ;) Myaichi,JET,Henry,Miguel...svi su kvalitetom dorasli EPL (i LP, ako hoćeš, jer neki već imaju iskustva :lol: ).
A što se L'poola tiče...hm... kritična situacija , tipično bosanska, od euforije do pada u depresiju. :D
Iskreno, puno bolje bi bilo da se ovaj tim sačuva (plus 1-2 mladja) uz max. jedno do dvoje medju prinovama, nego li da se nanova sastavlja ekipa. Solidan broj igrača imate...kvalitetom niko ne odskače. ;)

L. bek Insua (msm da ga niste prodali, tako?), na krilo nabacit ekog omladinca i još dovesti jednog i onda samo uigravati ekipu. Vi ste prinudjeni primijeniti Arsene Wengere model, htjeli -ne htjeli, al' dugoročno to donosi korist ,a i sami govorite da se ne nadate tituli, tako da ...poželjno bi bilo :D

Što se Clichya tiče on ostaje, skoro pa 100%.
A Mata, hm...svejedno mi je za Matu. Ja želim Willshira da gledam, pa ako on neće imat mjesta radi Mate, eto vam ga. ;)
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 28 jun 2011, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jun 2011, 01:59

Clichy je igrac Liverpool-a 100% to ces se uvjeriti crlo brzo,a sto se Arsenala tice raspad sistema ;) Rijetko koji igrac zeli ostati u klubu,Fabregas ce otici sigurno ono mazanje ociju javnosti i cjenkanje nece jos dugo trajati ;)

Matta bi trebao biti nas abd 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 02:03

Ponos Torina je napisao/la:Clichy je igrac Liverpool-a 100% to ces se uvjeriti crlo brzo,a sto se Arsenala tice raspad sistema ;) Rijetko koji igrac zeli ostati u klubu,Fabregas ce otici sigurno ono mazanje ociju javnosti i cjenkanje nece jos dugo trajati ;)

Matta bi trebao biti nas abd 8-)
Juventusov? :mrgreen:
Pa ne'a veze što je raspad sistema. I dalje igramo najljepši nogomet na otoku i dalje imamo najmladju ekipu u ligi i i dalje ćemo biti medju prva četri. Men' sasvim dovoljno.

Samo ne znam zašto bi Clichy otiš'o u L'pool? To je isto da zamjenim ženu za prostitutku. (Ništa loše u vezi L'poola ne aludiram, al' dodje tako :D Da zamjenim nekog ko je uz mene svakog trena i odem sa nekom tam, za koju ne znam ni sa kol'ko Jih je spavala). :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 jun 2011, 02:20

Glupo poredjenje al eto....

Clichy se zasitio Arsenala i politike koju vodi Wenger mislim da je svima pun K. od njegovih sranja zato ce svi jaci igraci i otici iz kluba,zapamti sta sam ti rekao,Wenger stedi li stedi al je sada nahebao i to bas..Lijepo je dovoditi talente i imati mladu ekipu ali to nemoze trajati vjecno,Arsenal nikad vise nece imati ekipu kao nekada(Henry,Viera,Campbell,Adams itd... svi oni majstori....)

da negusim dalje temu...Sjedi,cekaj i uvjeri se na sta ce Arsenal liciti sledecu sezonu(nebi ja volio da ispadnu iz konkurencije,lijepo je uvijek imati jake timove oko sebe,uz jaku konkurenciju,prvenstvo je dosta bolje i ljepse za gledati)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 jun 2011, 02:27

@Torino, sreća pa se tebe ne pita nego se Wenger pita ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jun 2011, 02:45

Ponos Torina je napisao/la:Glupo poredjenje al eto....

Clichy se zasitio Arsenala i politike koju vodi Wenger mislim da je svima pun K. od njegovih sranja zato ce svi jaci igraci i otici iz kluba,zapamti sta sam ti rekao,Wenger stedi li stedi al je sada nahebao i to bas..Lijepo je dovoditi talente i imati mladu ekipu ali to nemoze trajati vjecno,Arsenal nikad vise nece imati ekipu kao nekada(Henry,Viera,Campbell,Adams itd... svi oni majstori....)

da negusim dalje temu...Sjedi,cekaj i uvjeri se na sta ce Arsenal liciti sledecu sezonu(nebi ja volio da ispadnu iz konkurencije,lijepo je uvijek imati jake timove oko sebe,uz jaku konkurenciju,prvenstvo je dosta bolje i ljepse za gledati)
Hm..a L'pool će mu ponuditi borbu za titulu? Ili ,pak ,borbu za 4 mjesto? :? Da se razumijemo, u obje momčadi bi bio standardan. Ali u čemu je ta prednost L'poola? U dovodjenju skupih pojačanja? Henderson,Adam itd, to nisu superkvalitetna imena, kakva recimo slijeću u City ili Barcu,Real,Chelsea, već prosjek ,kojeg Arsenal ima. Arsenal i bez dovodjenja igrača ima tim jači od L'poola sa (ovakvim) pojačanjima, to je činjenica,zar nije?
Činjenica je isto da je Arsenal stalno u vrhu, što za L'pool ne možemo garantovati, eto tu je Arsenalova tzv. komparativna prednost.

Drugi bitan element zbog kojeg smatram da će Clichy ostati je veza izmedju Clichya i Wengera, koja je jednostavno roditeljska. Wenger ga takoreći odgojio (u nogometnom smislu), Wengr mu i vjerov'o, Wenger ga učinio jednim od boljih igrača na toj poziciji u svijetu (zato takvo poredjenje).

I najzad treća stvar: Niko ko je otišao od Wengera se nije pretjerano usrećio.A Wenger uvijek izbaci nekog mladića koji može nadoknaditi nekog ko je otišao, tako i ovaj put, siguran sam. Viera-Cesc,Flamini-Song,Djourou-Toure itd. da ne nabrajam, tako da ja ne vidim zašto bi se Arsenal rasp'o. Sl. sezona je Willshirova i Ramseyova(pa i Bartleyova,koji je bio na posudbi u Glazgovu,što nije mala stvar).Oni će se ustalit u ekipi, pa onda vjerovatno JET,Frimpong i Miguel.Tako da nema zime... ;)

Ovo je realnost, druge stvari su zabluda, da se ne lažemo.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 28 jun 2011, 09:03

Pitam se kada bi klub trebao početi prodavati igrače koji se moraju prodavati? (Znamo ih svi napamet, pa ih neću nabrajati)

Mislim, logika bi bila 'što prije, to bolje', al' sve mi ovo liči na kasni august, te će onda biti frke oko ponuđene cijene, i završiće, naprimjer, ostankom Poulsena još najmanje pet mjeseci.

Za mene bi idealno bilo sve riješiti do negdje polovine augusta. Dakle, probati dovesti ono Kenny želi, ako ne, onda pronaći neko drugo rješenje, te prodati i posuditi sve ono što sljedeće sezone neće imati mjesta u klubu.

I sad malo detaljnije pogledam, i vidim da su u klubu još uvijek El Zhar, Degen i Insua. Hajd' ovaj zadnji i donekle, al' ova dvojica... ima ovdje dosta posla za uraditi.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 28 jun 2011, 10:57

Ako moze odgovor na pitanje,
Zasto Adamov lijecnicki traje ovoliko dugo??

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.