Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 27 jun 2011, 18:55

----------------------------------------Szczsesny(Fabianski)--------------------------------------------
Sagna(Eboue,Jenkinson)----Cahill(Djourou,Sebastien)----Vermaelen(Samba,Koscielny)-----Clichy(Gibbs)

---------------------------------------------Song(Ramsey)----------------------------------------------

--------------------------------------Cesc(Rosicky)------Willshire(Diaby)-----------------------------

Nasri(Walcott,Chamberlaine)----------------------------------------------------------------------------Mata(Arshavin)

-----------------------------------------------RvP(Gervinho,Chamack,Vela)-----------------------------

Hm....nije loše. :D
Mada mislim da će se u ovu sezonu ući sa formacijom 4-4-2 :Szczesny-Sagna,Cahill/Samba,Vermaelen,Clichy-Nasri,Cesc,Song,Mata(?)-Gervinho,RvP. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 27 jun 2011, 20:52

Arnelinho je napisao/la:Mada mislim da će se u ovu sezonu ući sa formacijom 4-4-2
Cisto sumnjam.Sanse za tim su minimalne.
Sto se odbrane tice, nema sanse da dodju i Samba i Cahill. Jedan je sasvim dovoljan.
U sredini Ramsey i Diaby mjenjaju pozicije. Dakle, Diaby je Songov back-up, Aaron to nikako ne moze biti. Mada se ja iskreno nadam da ce u sredini doci neko pojacanje, jer sredina sa Rosickim i Diabyem izgleda zastrasujuce.
Gervinho ce biti koristen na boku. U centru napada ce se naci samo ako i RvP i Chamakh budu povrijedjeni.

Iskreno, ne znam koga da ocekujem od transfera s obzirom da smo do sada vec potpisivali i Gervinha i Chamberlainea i Sambu, a evo sada Matu i Cahilla. Da bi na kraju culi da ni za jednoga nismo ni ponudu poslali. :roll:
Nadam se da cemo barem do kraja sedmice saznati da li Nasri, Cesc i Clichy ostaju. :roll:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jun 2011, 21:14

CollegeGunner je napisao/la: Nadam se da cemo barem do kraja sedmice saznati da li Nasri, Cesc i Clichy ostaju. :roll:
Mislim da se ovo več zna, samo se čeka da igrači dođu s odmora pa da se i to objavi. Razmuiješ, svi oni su na odmorima kao i Wenger al se več zna da svi oni ostaju ( bar se nadam ) :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jun 2011, 21:37

Diaby je preofanzivan za DMF-a. A Gervinho se ubio za napada. Zašto mislim da će igrati napadača? Jer je Wenger i Titija pretvorio u (i to kakvog) napadača. A u ono navrata što sam ga gled'o (Gervinho) dosta je bolji kao napadač, jer je hladnokrvan pri postizanju golova i jako snalažljiv momak.Puno je iskorisniji na toj poziciji.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 27 jun 2011, 22:09

Arnelinho je napisao/la:Diaby je preofanzivan za DMF-a. A Gervinho se ubio za napada. Zašto mislim da će igrati napadača? Jer je Wenger i Titija pretvorio u (i to kakvog) napadača. A u ono navrata što sam ga gled'o (Gervinho) dosta je bolji kao napadač, jer je hladnokrvan pri postizanju golova i jako snalažljiv momak.Puno je iskorisniji na toj poziciji.
Ako je Diaby preofanziva sta je onda Ramsey?! :roll: Wenger je vec ranije koristio Diaby kao zamjenu za Songa, a ocekujem da ce to raditi i slijedece sezone.
Gervinho se puno bolje snalazi na boku. Brz i dinamican, a tako hladnokrvan kao sto ti mislis i nije. Zapravo je zavrsnica jedna od njegovih slabijih strana.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 jun 2011, 22:13

Chelsea_CBH je napisao/la:Topnici, oprostite mi za sve uvrede koje sam iznio na račun najuspješnijeg londonskog kluba na ovoj temi.
Sta se ustvari s tobom desava, pa na svim temama se samo izvinjavas?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jun 2011, 22:25

CollegeGunner je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Diaby je preofanzivan za DMF-a. A Gervinho se ubio za napada. Zašto mislim da će igrati napadača? Jer je Wenger i Titija pretvorio u (i to kakvog) napadača. A u ono navrata što sam ga gled'o (Gervinho) dosta je bolji kao napadač, jer je hladnokrvan pri postizanju golova i jako snalažljiv momak.Puno je iskorisniji na toj poziciji.
Ako je Diaby preofanziva sta je onda Ramsey?! :roll: Wenger je vec ranije koristio Diaby kao zamjenu za Songa, a ocekujem da ce to raditi i slijedece sezone.
Gervinho se puno bolje snalazi na boku. Brz i dinamican, a tako hladnokrvan kao sto ti mislis i nije. Zapravo je zavrsnica jedna od njegovih slabijih strana.
Ramsey je motoričan.

A Gervinho...
Nije baš WC ,al' je na dobrom putu da to postane.Samo pogledaj podatak da je dao 15 golova.Večinom sa krila., Dovoljan je ,valjda , da možemo pričati o nj. hladnokrvnosti.

Ubjedjen sam da na boku nema šta ponuditi u odnosu na njegove kvalitete napadača.On je jako snalažljiv. Hm...dva igrača sam cijenio po tome, Denis i Šuker, on je upravo njihove snalažljivosti sorta, a pri tome je brz i ima dug korak.

Razlog više da će biti napadač je i taj da smo puni wingera,a sa napadačima oskudijevamo (od Falcaa nema ništa,Benzeme isto,Hulk takodje,Gameiro isto,Defoe ,samo medijska hajka itd.)

Ode Nicklas, Vela nije kvalitet trećeg napadača (logičnije mi je da bude krilo). A Gervinho je momak koji treba prostor (ne za završnicu, već za svoju nepredvidljivost).
ackeey je napisao/la: Sta se ustvari s tobom desava, pa na svim temama se samo izvinjavas?
Izgleda neDJe izgubio n'aku opkladu. :mrgreen:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 jun 2011, 22:27

ackeey je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:Topnici, oprostite mi za sve uvrede koje sam iznio na račun najuspješnijeg londonskog kluba na ovoj temi.
Konacno popio lijekove... :lol:

Kako bi bilo dobro vratiti se u stare dane,dane INVINCIBLES-a i igrat' neku vrstu 4-4-1-1 samo nemamo sad igraca za to...Jer ni RVP ni Gervinho(?) nisu pravi napadaci...treba nam jedan vjest,brz napadac,kako bi nam igrac tipa Darrena Bent-a sjeo k'o budali samar...Onda babo iza njega kao nekad Bergkamp Henry-u/Wright-u... :cry: ali ovo ce naravno ostati samo za ljubitelje managera i sanjare(kao ja)... :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jun 2011, 22:31

Arsenalisation je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
Konacno popio lijekove... :lol:

Kako bi bilo dobro vratiti se u stare dane,dane INVINCIBLES-a i igrat' neku vrstu 4-4-1-1 samo nemamo sad igraca za to...Jer ni RVP ni Gervinho(?) nisu pravi napadaci...treba nam jedan vjest,brz napadac,kako bi nam igrac tipa Darrena Bent-a sjeo k'o budali samar...Onda babo iza njega kao nekad Bergkamp Henry-u/Wright-u... :cry: ali ovo ce naravno ostati samo za ljubitelje managera i sanjare(kao ja)... :mrgreen:
To ti i govorim...RvP iza Gervinha. ;)
Vidjet ćeš. :)

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 27 jun 2011, 22:34

@Arnelinho
Ramsey nece biti DM i Gervinho nece biti CF u slijedecoj sezoni u to sam skoro pa 100% siguran. Ako zelis mozemo i neku opkladu sklopiti? :mrgreen:
Doduse, Gervinho jos nije ni clan Arsenala. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 27 jun 2011, 22:53

CollegeGunner je napisao/la:@Arnelinho
Ramsey nece biti DM i Gervinho nece biti CF u slijedecoj sezoni u to sam skoro pa 100% siguran. Ako zelis mozemo i neku opkladu sklopiti? :mrgreen:
Za Ramseya ne mogu garantovat, jer neće biti starter (može ući i namjesto krila, ako se tokom meča povrijedi i ti ćeš me uFatiti na fintu) :mrgreen: A za Gervinha, ako dodje,pucaj? Kak'u opkladu? :mrgreen:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 jun 2011, 23:00

De ukratko šta ima novo, neda mi se sve čitat, syebo mi grom kopmjuter :lol: :lol: pa nisam imo 5 dana ni neta ni kojeg qrca.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 27 jun 2011, 23:01

Arnelinho je napisao/la:
Za Ramseya ne mogu garantovat, jer neće biti starter (može ući i namjesto krila, ako se tokom meča povrijedi i ti ćeš me uFatiti na fintu) :mrgreen: A za Gervinha, ako dodje,pucaj? Kak'u opkladu? :mrgreen:
Iskreno, nemam neku ideju. :mrgreen:
Mozda da neko od neutralnih predlozi(Bosco,GunnerS,Faraon)? :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 jun 2011, 23:16

Bosco je napisao/la:De ukratko šta ima novo, neda mi se sve čitat, syebo mi grom kopmjuter :lol: :lol: pa nisam imo 5 dana ni neta ni kojeg qrca.
Nista,samo znam da je neko Šabi ostetio auto.A sto se Arsenala tice nista novo :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 jun 2011, 23:19

Ona mraka Gervinho još nije potpisala ? :lol:

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 27 jun 2011, 23:23

Bosco je napisao/la:De ukratko šta ima novo, neda mi se sve čitat, syebo mi grom kopmjuter :lol: :lol: pa nisam imo 5 dana ni neta ni kojeg qrca.
ma sve po starom po novinama se razvlaci Gervinho,Alvarez,,Samba,Cahill...Oko Gervinha se toliko bilo usijalo da smo vec poceli pravit formacije sa njim,da bi neko postavio link u kojem se govori da uopce nismo ni pricali sa Lille-om vec samo usmeno sa Gervinhom(sto mi se ne svidja i to su fazoni ala smradalona),kasnije predsjednik Lille-a govori da ce ponuditi ugovor Gervinho ali da ga nece tjerati da ostane ukoliko dodje ponuda kakvu oni zele,koja iznosi valjda oko 12-3 miliona €...

Alvarez-svi znamo da se o njemu govorilo kao o novom ChMAKHU,dobar za rotacije jer je treba doci bez odstete,a sad kao grom iz vedra nema stizu vijesti kako je Palermo otpao a da smo mi pristali platit' njegovu odstetu(negdje se spominje 11 mil.€,a negdje 12)...Sad da li vrijedi toliko,ili ne...? :roll:

Samba-doslovno moli da mu vlasnici B'burna ne kvare srecu koju bi dobio prelaskom u Arsenal i istice da mu je ta odluka,o prelasku,dosla nakon sto je skoro svaku sezonu u klubu vodio bitku za opstanak ili eventualno za sredinu tabele u najboljem slucaju...

Cahill-sve je jasno ljudi traze 17 miliona funti pa ko voli nek' izvoli,valjda se tu jos upetljao u borbu City pa ce vjerovatno on tamo,mada dobri odnosi izmedju Coyle-a(ako je i sada trener Boltona) i Wengera bi mogli ici na korist Arsenala....

Od ostalih Chamberlain-a se vise i ne spominje,Jenkinson je nas igrac,jedino "pojacanje" od ovolikog broja imena...
Benzema izjavio da nece nigdje iz Madrida i samim tim odbacio spekulacije da ce u Juve ili kod nas...

Clichy,Cesc i Samir 90% ostaju...Man Utd. ce poslati navodno ponudu tesko 10 mil funti za Samira sto je smijesno,ako se uzme da su Younga platili 18 miliona,koji im je nepotrebniji jer imaju dosta krila,a svi znamo da su deficitirani sto se tice kreativaca...eto to bi bilo ukratko... :roll:
EDIT:jos se spominje od juce i Valencijin Mata ,mada ja mislim da on nece iz Spanije i da su njegove destinacije Real ili Barca...Eventualno City da ga privoli kao i Silvu,sto nije nemoguce jer i njima fali krilo...

Wilshere-u se sprema novi ugovor petogodisnji u kojem ce mu zbog napretka biti povecana primanja za 10 000 € i sada ce imati 60 000 bas kao i pobunjenik Nasri,koji ja mislim ce tek tada zahtijevat primanja preko 100 000€...
Zadnja izmjena: Arsenalisation, dana/u 27 jun 2011, 23:30, ukupno mijenjano 4 puta.
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 27 jun 2011, 23:24

Bosco je napisao/la:Ona mraka Gervinho još nije potpisala ? :lol:
Sad je aktuelan Juan Mata, kakav Gervinho. :mrgreen:

Nego, hajde ljudi u sta da se Arnelinho i ja kladimo? :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 jun 2011, 23:25

CollegeGunner je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Iskreno, nemam neku ideju. :mrgreen:
Mozda da neko od neutralnih predlozi(Bosco,GunnerS,Faraon)? :mrgreen:
Ja stavim prst između vas dvojici i pokušajte ga pljunut :D hehe

Ma kakvi, neće Gervinho igrat u napadu. On ti je isti Theo, ono krilo ofanzivno :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 27 jun 2011, 23:27

Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 jun 2011, 23:32

Faraon iz Visokog je napisao/la:Avatar Totenshita 1 sedmicu :D
Mali ne seri, to je isto da nosiš gov-no na avataru sedmicu.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.