FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma super je to za tu 4-vorku ali treba jos pojacanja najmanje 3-4 

- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Fudbalerima Veleža na pripremama u Fojnici danas ce se priključiti i četiri povratnika u sastav rodjenih.Radi se o Elvisu Čoriću i Mustafi Kodri iz gradačačke Zvijezde te Asimu Škaljicu iz Švajcarske i Elviru Čoliću s kojima je uprava našla zajednicki jezik i koji su colic..dogovorili saradnju za narednu sezonu.
Uz provjerena imena golmana Hadžidjulbića i iskusnog Admira Kajtaza koji su vec potpisali vjernost Veležu, sa sigurnosću se može reći da ce rodjeni u narednoj sezoni imati respektabilan sastav i da je nova uprava vec počela povlačiti prave poteze.
-Nadam se da ćemo biti barem u sredini tabele. Ako se ukaže prilika, idemo prema samom vrhu. Mi planiramo u narednih par godina igrati evropske utakmice. Prije rata smo bili evropski klub, zašto ne bismo to bili ponovo? Svi smo siti borbe za opstanak, rekao je novi direktor Veleža Sedin Tanović.
-VELEZ SE POJACAO
Uz provjerena imena golmana Hadžidjulbića i iskusnog Admira Kajtaza koji su vec potpisali vjernost Veležu, sa sigurnosću se može reći da ce rodjeni u narednoj sezoni imati respektabilan sastav i da je nova uprava vec počela povlačiti prave poteze.
-Nadam se da ćemo biti barem u sredini tabele. Ako se ukaže prilika, idemo prema samom vrhu. Mi planiramo u narednih par godina igrati evropske utakmice. Prije rata smo bili evropski klub, zašto ne bismo to bili ponovo? Svi smo siti borbe za opstanak, rekao je novi direktor Veleža Sedin Tanović.

Stvarno lijepo ali kakve to veze opet ima sa Zeljom ako si to stavio radi Skaljica pa to je samo jedan igrac i to Velezov pa me ne bi ni cudilo da se vrati u Velez a s druge strane ima jedan Brazilac na istoj poziciji kao i Sklajic pa je pitanje i za kog ce se Osim odluciti.Ajdin_RA81 je napisao/la:Fudbalerima Veleža na pripremama u Fojnici danas ce se priključiti i četiri povratnika u sastav rodjenih.Radi se o Elvisu Čoriću i Mustafi Kodri iz gradačačke Zvijezde te Asimu Škaljicu iz Švajcarske i Elviru Čoliću s kojima je uprava našla zajednicki jezik i koji su colic..dogovorili saradnju za narednu sezonu.
-Nadam se da ćemo biti barem u sredini tabele. Ako se ukaže prilika, idemo prema samom vrhu. Mi planiramo u narednih par godina igrati evropske utakmice. Prije rata smo bili evropski klub, zašto ne bismo to bili ponovo? Svi smo siti borbe za opstanak, rekao je novi direktor Veleža Sedin Tanović.![]()
![]()
![]()
![]()
-VELEZ SE POJACAO
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
covjek stavio zbog Skaljica, Asim je otisao u Velez i nek mu je sa srecom.
Zeljo ce traziti druga rjesenja, ima Memisevic koji moze igrati beka, stoperi Cocalic i Mesic, jos imamo Bajica i Kerlu, tanak nam je lijevi bek, ali ako dodje Faric bit ce i to OK aBd
Zeljo ce traziti druga rjesenja, ima Memisevic koji moze igrati beka, stoperi Cocalic i Mesic, jos imamo Bajica i Kerlu, tanak nam je lijevi bek, ali ako dodje Faric bit ce i to OK aBd
Cuva Bog Zelju svog!
Danas bi Colic mogao zaigrati u prvom timu protiv Zrinjskog
Kako Skaljic moze igarti veceras za Zelju i biti u isto vrijeme u Fojnici???Ja koliko znam on je sa Zeljom i potpisace ugovor!
veceras u 20,40 ce se znat ko je istco na teren i ja mislim da sklaljic popsijue za nas al eto mogu i novnari bacat bombe 

Po nekima Amar je rekao da ima igraca koji vec imaju ugovore a slicnog profila tipa Memisevic i da bi sa njim bilo samo gomilanje igraca tako da je sve moguce...
-
- Kontakt:
Da je bio jedan od najboljih nebi dosao kod vasdrop je napisao/la:Mešanović k'o don Vito Corleone![]()
...ovaj Mešić ce biti pravo pojacanje,vrlo dobar stoper...prošle godine jedan od najboljih u dresu Cibalije.

- blueman-TM87
- Kontakt:
De nam ti reci kitarčiću mali.Mrsh odavde!!!ultra@rajvosa je napisao/la:Da je bio jedan od najboljih nebi dosao kod vasdrop je napisao/la:Mešanović k'o don Vito Corleone![]()
...ovaj Mešić ce biti pravo pojacanje,vrlo dobar stoper...prošle godine jedan od najboljih u dresu Cibalije.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
jel 100% sigurno da je u velez otisao???VB 1987 je napisao/la:Pa ko koga sada ovdje laze???
- bistrikboy
- Kontakt:
Policija nije dozvolila Manijacima da prisustvuju utakmici pod Bijelim brijegom! Bez razloga ikakvog,znaci nije bilo nikakvih problema! Samo jednostavno nisu dopustili da bus sa Manijacima prodje dalje!
A.C.A.B.
A.C.A.B.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ovo gubimo 2:0bistrikboy je napisao/la:Policija nije dozvolila Manijacima da prisustvuju utakmici pod Bijelim brijegom! Bez razloga ikakvog,znaci nije bilo nikakvih problema! Samo jednostavno nisu dopustili da bus sa Manijacima prodje dalje!
A.C.A.B.
-
- Kontakt:
5 Komada,5 komada to je nasa nada

sta? 2-0 haa
odrasti...ultra@rajvosa je napisao/la:5 Komada,5 komada to je nasa nada![]()
![]()

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
3-0
lik kaze da su to dezinformacije da gubimo 3-0 kaze da je 1-1
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
4-0
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 40 gostiju.