FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

boccaccio
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 27 jun 2011, 18:22

Seyo_TM je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ma dobili smo kapitalca u njemu :mrgreen:
Nego dobar ti je ovaj spot Seyo,izgleda da ce nasi igraci po tom receptu u Sloveniju :( ,brate mi ko da banke nemamo,bar se tako ponasamo...mozda je to i dobro,moramo ostati skromni,sta ima da se izdizemo iznad drugih,zajedno da istom kasikom kusamo hagra :mrgreen:
Zato sam ga i postavio...jadno. Ali haj, suti, dobro je! Sa Hoticem smo gurali bus, a sad nemamo ni bus :lol:
Ma samo nek je stao rat i nek je ziva glava :mrgreen:
Rastalilo se sve jbg,jos malo pa bonovi za hranu...samo nek ne puca,dobro je ovo :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2011, 18:28

boccaccio je napisao/la:
Rastalilo se sve jbg,jos malo pa bonovi za hranu...samo nek ne puca,dobro je ovo :mrgreen:
Gazda je ko umije spiskati :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jun 2011, 18:53

Ja im pravim sendvice. Neka neko kupi sokove i tablete protiv povracanja, da im se nadje za ne daj boze. :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

kindje12
Kontakt:

Post Postao/la kindje12 » 27 jun 2011, 18:57

Uvijek se kod Amara islo svojim autima na pripreme ... sjetite se proslog mandata

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 jun 2011, 19:22

Kad Šerif igra prijateljske? Počeli su pripreme prije nas, valjda će i igrati prije nas..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 jun 2011, 19:54

jao ciganluka :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 jun 2011, 20:29

Znate šta je problem. Nije problem što pojedini ne znaju da se i u prvom Amarovom mandatu išlo na pripreme u privatnom vozilima.

Isto tako nije problem što se prigovara zašto se pare ne izvaljuju na pojačanja.

Problem je što kada bi doveli par "jakih igrača" i potrošile "grdne pare":

-tri "kvalitetna igrača" = 100.000 KM na ruke + plata od 10.000(ovo su smiješne cifre za "dobre igrače" a opet bi se za dvije godine ugovora potrošilo cca MILION MARAKA ) za igrače "sumnjive kvalitete" što i realno jesu.

Dovedeš te nekakve, ispadneš u 2 pretkolu iako si nositelj i svi ti lagano počinju da spominju familiju. Ko je kriv, manager je kriv. Sigurno se ugradio i tako te priče.

Kad bi neko pokušao da smijeni managera, "jer se očito ugradio", ti isti pljuvači ne bi mrdnuli prstom da nešto urade. A uradilo se šta su oni predlagali. I ništa. Tako bi bilo. Ne trebaju mi kašike da mi to kažu, očito je. To nas je historija naučila. Isto tako i Amar zna kako je kratak put od zvijezda do trnja. Već viđeno.

Znači, tišina, mašite ušima i grickajte košpe. Nešto vam smeta, bujrum u klub, objasnite im par stvari ili branite vaše stavove do kraja.

S tim da vaše stavove nećete braniti, bezveze pričate i zamarate ostale.
Zadnja izmjena: banovan, dana/u 27 jun 2011, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 27 jun 2011, 20:37

HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 27 jun 2011, 20:54

fasovo sam ban pa nisam bio tu samo da vam cestitam na odlicnom poslu za sehica i neka ide momak zasluzio je

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 27 jun 2011, 21:21

babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
slika

to sam baš htjeo i ja da pitam, ne vidim ga na ovom spisku za Sloveniju, uspio je za Goražde u proljetnom dijelu sezone postići 8 zgoditaka ;)

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 27 jun 2011, 21:23

U Amara majica macron 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 jun 2011, 21:27

LudLo 4 je napisao/la:U Amara majica macron 8-)
a mog'o je vala traziti broj vecu :mrgreen:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 27 jun 2011, 21:30

Haris Bešlija nije loš igrač, izuzetno je brz može pomoći.
FEDERER= KLOC

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 jun 2011, 21:32

Znaci, ipak nece u Rudar :/ (H. Beslija)
#samoRudar #zauvijek

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 jun 2011, 21:34

Iz pouzdanih izvora sam dobio informaciju da Zeljo 2.jula u 17:30 h igra prijateljsku utakmicu protiv Sturma u Grazu!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 jun 2011, 21:35

zna se to drug vec odavno..

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 jun 2011, 21:38

zlaya_tm87 je napisao/la:zna se to drug vec odavno..
Izvinjavam se onda !
Nisam stvarno znao,a inace mi je to rekao covjek koji ce prenositi tu utakmicu,jedan austrijski novinar.
Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 27 jun 2011, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Dajdža
Kontakt:

Post Postao/la Dajdža » 27 jun 2011, 21:38

sony_91 je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:HARIS BEŠLIJA BIO NA TRENINGU JEL SE PRIKLJUČIO I ON EKIPI?
slika

to sam baš htjeo i ja da pitam, ne vidim ga na ovom spisku za Sloveniju, uspio je za Goražde u proljetnom dijelu sezone postići 8 zgoditaka ;)
...bože dragi! Šta ovaj,umišljeni Amar misli i glumi,da je nekakav menager..ili nedajbože stručnjak!!!! Dokle misli živjeti na lovorikama ,babe Ivice??? Kupa se u bazenima Međugorja i čeka izviješća od Cvika,Đurbuza i njemu,potčinjenih, sitnih profiterčića...žalosno..jad i čemer!Pare stižu na konto...nikoga ne kupuju..rupe na sve strane...čeka nas još jedna bruka na ino sceni!Prepotentni menadžer u svom prepoznatljivom stilu,nipodaštava četiri momka ,koji su dva dana bili na pripremama..a sve u stilu da "to nije ono što bi Želji trebalo"...a momci nisu tražili pare za ugovor..već priliku za dokazivanje! Ko to može na dva tri treninga zadovoljiti " sarajevskog Murinja"...koji sve posmatra iz Međugorskih bazena?

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jun 2011, 21:41

Dajdža je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
slika

...bože dragi! Šta ovaj,umišljeni Amar misli i glumi,da je nekakav menager..ili nedajbože stručnjak!!!! Dokle misli živjeti na lovorikama ,babe Ivice??? Kupa se u bazenima Međugorja i čeka izviješća od Cvika,Đurbuza i njemu,potčinjenih, sitnih profiterčića...žalosno..jad i čemer!Pare stižu na konto...nikoga ne kupuju..rupe na sve strane...čeka nas još jedna bruka na ino sceni!Prepotentni menadžer u svom prepoznatljivom stilu,nipodaštava četiri momka ,koji su dva dana bili na pripremama..a sve u stilu da "to nije ono što bi Želji trebalo"...a momci nisu tražili pare za ugovor..već priliku za dokazivanje! Ko to može na dva tri treninga zadovoljiti " sarajevskog Murinja"...koji sve posmatra iz Međugorskih bazena?
a jesi napaćen to je cudo ... :cry: mene stid tvoga stida

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 27 jun 2011, 21:44

Dajdža je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
slika

Jarane tebi je za sve OSIM kriv a on je najzasluzniji za proslogodisnju titulu i za ovogodisnji kup nema veze sto ne kupuje igrace ! Stace mu kad ima svojih igraca i omlaadinaca ako ti osim nevalja nemoj ni navijati za Zelju al on je nas spasilac!!!!

Ako ko ima normalno objasnjenje otkud besljia haris na treningu neka kaze neka ne napada amara
TM87

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Maestro^^ i 13 gostiju.