Bosco je napisao/la:De ukratko šta ima novo, neda mi se sve čitat, syebo mi grom kopmjuter

pa nisam imo 5 dana ni neta ni kojeg qrca.
ma sve po starom po novinama se razvlaci Gervinho,Alvarez,,Samba,Cahill...Oko Gervinha se toliko bilo usijalo da smo vec poceli pravit formacije sa njim,da bi neko postavio link u kojem se govori da uopce nismo ni pricali sa Lille-om vec samo usmeno sa Gervinhom(sto mi se ne svidja i to su fazoni ala smradalona),kasnije predsjednik Lille-a govori da ce ponuditi ugovor Gervinho ali da ga nece tjerati da ostane ukoliko dodje ponuda kakvu oni zele,koja iznosi valjda oko 12-3 miliona €...
Alvarez-svi znamo da se o njemu govorilo kao o novom ChMAKHU,dobar za rotacije jer je treba doci bez odstete,a sad kao grom iz vedra nema stizu vijesti kako je Palermo otpao a da smo mi pristali platit' njegovu odstetu(negdje se spominje 11 mil.€,a negdje 12)...Sad da li vrijedi toliko,ili ne...?
Samba-doslovno moli da mu vlasnici B'burna ne kvare srecu koju bi dobio prelaskom u Arsenal i istice da mu je ta odluka,o prelasku,dosla nakon sto je skoro svaku sezonu u klubu vodio bitku za opstanak ili eventualno za sredinu tabele u najboljem slucaju...
Cahill-sve je jasno ljudi traze 17 miliona funti pa ko voli nek' izvoli,valjda se tu jos upetljao u borbu City pa ce vjerovatno on tamo,mada dobri odnosi izmedju Coyle-a(ako je i sada trener Boltona) i Wengera bi mogli ici na korist Arsenala....
Od ostalih Chamberlain-a se vise i ne spominje,Jenkinson je nas igrac,jedino "pojacanje" od ovolikog broja imena...
Benzema izjavio da nece nigdje iz Madrida i samim tim odbacio spekulacije da ce u Juve ili kod nas...
Clichy,Cesc i Samir 90% ostaju...Man Utd. ce poslati navodno ponudu tesko 10 mil funti za Samira sto je smijesno,ako se uzme da su Younga platili 18 miliona,koji im je nepotrebniji jer imaju dosta krila,a svi znamo da su deficitirani sto se tice kreativaca...eto to bi bilo ukratko...

EDIT:jos se spominje od juce i Valencijin Mata ,mada ja mislim da on nece iz Spanije i da su njegove destinacije Real ili Barca...Eventualno City da ga privoli kao i Silvu,sto nije nemoguce jer i njima fali krilo...
Wilshere-u se sprema novi ugovor petogodisnji u kojem ce mu zbog napretka biti povecana primanja za 10 000 € i sada ce imati 60 000 bas kao i pobunjenik Nasri,koji ja mislim ce tek tada zahtijevat primanja preko 100 000€...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥