FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KB-TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KB-TM87 » 27 jun 2011, 13:34

Jel 100°% u 18:30 ? Imate slike od mene sa treninga :mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 jun 2011, 13:39

Kao sto sam rekao onom momku nekidan koji je rekao da iz pouzdanog izvora zna da Djilas dolazi posle Sheriffa,tesko da ce Djilas u Zelju,stigla je potvrda,potpisao za neki klub u Azerbejdzanu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 jun 2011, 13:41

TeaM87 je napisao/la:
mirzza je napisao/la:znaci za sada

Karic
Markovic-Nyema-Bogi-Stanic

Svraka-Perica
Beslija-Zeba-Visca

Adilovic

na serifa, imamo jos Savica, Colica, spiceve, Benju Colica.

Sta je sa Gancevom?
Sumnjam da ce Svraka i Stanceski zajedno igrat', Amar uvijek stavlja jednog visokog zadnjeg veznog, jer su niski skoro svi u veznom redu: Zeba, Višća, Svraka, pa sad i Stanceski, a i Bešlija nije nesta posebno visok, zato mislim da ce igrat Savić sa Stanceskim ili Svrakom :roll:
To si u pravu, ali sada trazi brzi protok lopte, pa cemo vidjeti.
Cuva Bog Zelju svog!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 27 jun 2011, 13:46

Savić je dobio povišicu na dosadašnji ugovor, tako da mislim da na njega Amar računa na njega ozbiljnije nego prošle sezone

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jun 2011, 14:05

pile87 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Baby je napisao/la:Kad bi doveli ova tri igrača pojačali bi se dovoljno:
1. Denis Mujkić 27 godina - cijena 400.000 € - slobodan igrač
2. Sulejman Smajić 26 godina - cijena 400.000 € - traži raskid ugovora
3. Velibor Đurić 29 godina - cijena 250.000 € - slobodan igrač
uh ova tri igraca bi nam extra dosla,sve su to dobri i provjereni igraci..e sad koliko smo sposobni da ih dovedemo ostaje da se vidi...
A sto ce nam Djuric igra isto sto i Zeba placati dva igraca njihove "kvalitete" a nemati lijevog beka je malo blesavo i mislim da si Brko to ne bi dopustio...Za jednog Smajica bi trebalo biti mjesta u ekipi mislim da bi se nanovo ovdje dokazao, Mujkic je dobar golman ali opet ne vjerujem da cemo imati toliko golmana u ekipi...
Mi sada nemamo ni jednog golmana pa ti vidi,za mene Karic nije rjesenje bar ne ono ozbiljno.Ne znam,mi ocigledno stagniramo a mogli smo,mozda i trebali,ovu ligu poklopiti nakon one titule.Jbga vidjecemo kako ce ekipa izgledati do PL.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 27 jun 2011, 14:13

Jel sutra promocija dresova?

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 27 jun 2011, 14:14

aziz je napisao/la:Jel sutra promocija dresova?
Jeste, i biće objavljeno u kojim će se terminima prodavati i po kojim cijenama
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 27 jun 2011, 14:18

KB-TM87 je napisao/la:
aziz je napisao/la:Jel sutra promocija dresova?
Jeste, i biće objavljeno u kojim će se terminima prodavati i po kojim cijenama
jupiiiiii :D :D

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jun 2011, 14:20

bistrikboy je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la: uh ova tri igraca bi nam extra dosla,sve su to dobri i provjereni igraci..e sad koliko smo sposobni da ih dovedemo ostaje da se vidi...
A sto ce nam Djuric igra isto sto i Zeba placati dva igraca njihove "kvalitete" a nemati lijevog beka je malo blesavo i mislim da si Brko to ne bi dopustio...Za jednog Smajica bi trebalo biti mjesta u ekipi mislim da bi se nanovo ovdje dokazao, Mujkic je dobar golman ali opet ne vjerujem da cemo imati toliko golmana u ekipi...
Mi sada nemamo ni jednog golmana pa ti vidi,za mene Karic nije rjesenje bar ne ono ozbiljno.Ne znam,mi ocigledno stagniramo a mogli smo,mozda i trebali,ovu ligu poklopiti nakon one titule.Jbga vidjecemo kako ce ekipa izgledati do PL.
trenutno po meni, ono sto sam vidio u utakmici olimpic sarajevo, onaj mali bukvic ima prednost u odnosu na karica(ukoliko ostanemo samo na njima dvojici), a ukoliko dodje novi golman, naravno ocekuje se da ce biti bolji od ove dvojcie i zauzeti jedinicu, i posto smo se vjerovatno pomirili sa ispadanjem iz evrope, do 6 augusta probati zavrsiti smajica, lijevog beka i po mogucnosti jedan stoper jaci od bogija, i to bi bilo doovoljno za evropu naredne godine, a o tituli je jos rano pricati
Za zivot cijeli!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jun 2011, 14:29

Titula se u ovoj smjesnoj ligi moze lako uzeti ako imas gram vise kvaliteta.Recimo da ce Smajic zavrsiti to sa papirima i doci.Onda nam fali i dalje lijevi bek i vezni koji ce prenijeti loptu.Imamo tu Stanceskog koji haman i nije igrao zbog povrede pa se mora dokazati.Beka lijevog nemamo nikako Stana se evo zrtvuje bezveze na toj poziciji i od mene ce imati vazda podrsku jer momak se trudi ali jbga ne zna to igrati,a nije nam pod moranje da on to igra.Imamo novac da dovede solidnog beka ne znam sta cekamo.Istina je nasi su halalili Sheriff istog dana kad je izvucen zbog toga je i prodan najbolji igrac,za kojeg opet nemamo nikakvu zamjenu,ne znam nisam nesto presretan do sada,jer nismo ni jaciji ni slabiji,stagniramo a to nam ne treba!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 27 jun 2011, 14:37

bistrikboy je napisao/la:Titula se u ovoj smjesnoj ligi moze lako uzeti ako imas gram vise kvaliteta.Recimo da ce Smajic zavrsiti to sa papirima i doci.Onda nam fali i dalje lijevi bek i vezni koji ce prenijeti loptu.Imamo tu Stanceskog koji haman i nije igrao zbog povrede pa se mora dokazati.Beka lijevog nemamo nikako Stana se evo zrtvuje bezveze na toj poziciji i od mene ce imati vazda podrsku jer momak se trudi ali jbga ne zna to igrati,a nije nam pod moranje da on to igra.Imamo novac da dovede solidnog beka ne znam sta cekamo.Istina je nasi su halalili Sheriff istog dana kad je izvucen zbog toga je i prodan najbolji igrac,za kojeg opet nemamo nikakvu zamjenu,ne znam nisam nesto presretan do sada,jer nismo ni jaciji ni slabiji,stagniramo a to nam ne treba!
a mi bi smo sa ta tri nova igraca, vjerovatno imali taj gram vise kvaliteta u odnosu na ostale konkurente
a sto se perice tice treba njemu dati priliku da pokaze sta zna ili u najgorem slucaju ne zna, sad kad pripreme odradi i na kraju krajeva, trenutno nemamo boljeg od njega na toj poziciji
sad za sad je lijevi bek pod moranjem da se dovede, jer ga nemamo trenutno u ekipi, smajic nije toliko, jer na njegovoj poziciji imamo igraca, yebiga nisu kvalitetni ko on(ovo pisem prema njegovim igrama u zrinjskom, jer veze nemam kakav je bio u belgiji :mrgreen: ), ali imamo igarce koji tu mogu igrati i iznijeti jednu finu sezonu koju cemo zaciniti nadam se jos jednom titulom u narednom periodu :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 27 jun 2011, 14:47

4-5 ekipa je za sad tu negdje u 5 deka po kvalitetu za vrh, e sad hoce li do pocetka lige neko nabavit taj gram kvaliteta viska ostaje da se vidi

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 27 jun 2011, 14:51

Moja neka logika je ako nije potpisao onaj lijevi bek što je bio na probi, da bi razlog za to trebao biti možda da stručni štab ima u planu nekoga drugoga. Ali, opet me brine ona Amarova izjava ' Imamo Stanića na beku ' .

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2011, 14:57

Admiral_TM87 je napisao/la:4-5 ekipa je za sad tu negdje u 5 deka po kvalitetu za vrh, e sad hoce li do pocetka lige neko nabavit taj gram kvaliteta viska ostaje da se vidi
Vjerujem da hoce slicno kao i svake godine budu bar dvije takve ekipe neke manje ozbiljne ekipe i znaju odustati od gomilanja igraca kada vide da vec postoje ozbiljni konkurenti za evropu.Drugi su uvijek tu prisutni nekad u manjoj a nekad u vecoj mjeri tipa siroki.Jedni najavljuju titule i kad je najave mirno spavaj tipa celik i sarajevo i naravno uvijek ima razocarenje ekipa jedna za koju se misli da ce biti jaka a ono bude totalni promasaj sto je ove godine bio slucaj sa zrinjskim.Postoje i ekipe koje nemaju kvalitet ali sto batinama sto borbenoscu izvojevaju opstanak tipa travnik.Nama je bitno da budemo jedna od te dvije ekipe koje bi trebale biti u vrhu a za to nam trebaju kvaliteni igraci na mjestima gdje skripi a svi mi znamo gdje je to a kamoli da nezna strucni stab.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 jun 2011, 15:37

realno Zeljo nas je zasad sve iznevjerio..nije doveo adekvatna pojacanja sto znaci da se vec u startu oprostio od Evrope a u domacoj ligi ce se boriti za vrh,pa ako izborimo Evropu opet cemo moliti Boga da iz nje ispadnemo prije nego smo i poceli igrati utakmice...nama fali jedno 3-4 pojacanja,ali pojacanja u pravom smislu te rijeci..to mogu biti Smajic,Jese,Djuric,Mujkic..i neki dobar lijevi bek....realno doveli smo 3 igraca koja su za nas ligu ok,nista posebno ali sigurno da ce nam biti od koristi,ali tu nema pojacanja kvaliteta Zebe,Visce..koji jednim potezom rjesavaju utakmicu.. Karic ne moze biti prvi golman,udebljao se frajer,nije branio 2 godine kako treba..navijaci traze rezultat a aventualni debakl protiv Serifa znacio bi i oprostaj veceg broja publike od Grbavice za narednu sezonu...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 jun 2011, 15:40

Sta je sa Bekicem iz Slobode, jel moze on igrati lijevog beka?

Danas procitah da je slobodan igrac.
Cuva Bog Zelju svog!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2011, 15:47

mirzza je napisao/la:Sta je sa Bekicem iz Slobode, jel moze on igrati lijevog beka?

Danas procitah da je slobodan igrac.
De stavi link ako ti nije tesko.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 27 jun 2011, 15:48

Ma dovest će i tog lijevog beka.Pa sad su u Međugorju bili igrači na probi za tu poziciju i nisu zadovoljili,znči da traže igrača za tu poziciju.Hajde nek mi neko kaže da u našoj ligi imaju 2 lijeva beka koji bi nama bili pojačanje.Sabura malo.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 27 jun 2011, 15:59

babilonTM je napisao/la:Ma dovest će i tog lijevog beka.Pa sad su u Međugorju bili igrači na probi za tu poziciju i nisu zadovoljili,znči da traže igrača za tu poziciju.Hajde nek mi neko kaže da u našoj ligi imaju 2 lijeva beka koji bi nama bili pojačanje.Sabura malo.
Pa evo mali Bekic, a sta je sa onim Mackicem iz Borca, jel ziv lik? Ili Merzic iz Ceske, nije los bek :)
Cuva Bog Zelju svog!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 jun 2011, 16:05

18 i 30 trening mada ne garantujem da je info 100% tacna...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 24 gosta.