FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kolko sam upratio, dosao j klub u pranji Irfa,a pa presica kasni, pa Plisek nije dosao na presicudzenan01 je napisao/la:Vi sa stranice ne znate jeste li došli ili pošli ....
Prvo napišete došao Plišek u pratnji Redžepagiča, a onda kasni i nije uopšte došao

Cuva Bog Zelju svog!
čovjek je tu, ali ne prisustvuje pressu kao zvanično lice (nije s one strane stola). to i piše u tekstu, samo treba malo bolje pročitati.
Večeras je zakazana sjednica upravnog odbora i napokon je vrijeme da se jednom za sva vremena je.be majka milosna . i prljaci i baljku i svima ostalim

P.S. Došao je Plišek na press, ali i on sav u čudu gleda i ne vjeruje .

P.S. Došao je Plišek na press, ali i on sav u čudu gleda i ne vjeruje .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Samo kad skonta covjek Prljaca ima muda ko Robin Hudd kad smije ovako da za.j.ebaje nas navijace...dobar je pravo lik

- Megamon
- Kontakt:
Ma Plisek je uklubu.Problem pravi prljaca(direktor kluba).Sada zahebavaju posao.Lafo Redzepagic ne moze biti u upravi jer je menadjer.A covjek zamrz'o svoju licencumirzza je napisao/la:Kolko sam upratio, dosao j klub u pranji Irfa,a pa presica kasni, pa Plisek nije dosao na presicudzenan01 je napisao/la:Vi sa stranice ne znate jeste li došli ili pošli ....
Prvo napišete došao Plišek u pratnji Redžepagiča, a onda kasni i nije uopšte došao

Posljednji trzaji
Prljaca umri !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
najavljuju se ostavke.
uskoro na portalu...
uskoro na portalu...
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Pa **** te u glavu punu gela,mora li nas uvijek neki kreten zajebavati

Oj Admine sto hoces da me srce spuca

Oj Admine sto hoces da me srce spuca

---Skinhedi oko mene skankuju...
- Megamon
- Kontakt:
koga.Nemoj samo reci Rizvanovica,Redzepagica...admin je napisao/la:najavljuju se ostavke.
uskoro na portalu...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cirkus Kolumbia se nastavlja
Hmmm....zamrzao licencu...nesto mi to nije spomenuo,a i malo je nelogicno da covjek sa svojih dvadesetak sticenika kojima je direktan menager zamrzne svoju licencu,da ne mislis da ce nekome drugom sve to sto je dosad stvarao preputiti da vodi ili prica umjesto njega zbog toga sto je postao clan uprave kluba f.k sarajevo ili ce mozda Edina Džeku prepustiti samom sebi..vrlo lako bi to neko mogao iskoristiti....Megamon je napisao/la:Ma Plisek je uklubu.Problem pravi prljaca(direktor kluba).Sada zahebavaju posao.Lafo Redzepagic ne moze biti u upravi jer je menadjer.A covjek zamrz'o svoju licencumirzza je napisao/la:Kolko sam upratio, dosao j klub u pranji Irfa,a pa presica kasni, pa Plisek nije dosao na presicudzenan01 je napisao/la:Vi sa stranice ne znate jeste li došli ili pošli ....
Prvo napišete došao Plišek u pratnji Redžepagiča, a onda kasni i nije uopšte došao![]()
Posljednji trzaji
Prljaca umri !
Irfan je jak covjek u fudbalskim vodama i ima jak lobi iza sebe samo je pitanje koliko ima zivaca za sve ovo,jer mu sve ovo vise manje ne treba..covjek se trudi da na najbolji moguci nacin postigne nesto kako za f,k sarajevo tako naravno i za sebe ali izgleda to nekome ne odgovara jer nece imati upliva u mogucim tokovima novca zato je i sva ova frka..!!!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ma nek idu svi samo na ostavite RedzepagicaMegamon je napisao/la:koga.Nemoj samo reci Rizvanovica,Redzepagica...admin je napisao/la:najavljuju se ostavke.
uskoro na portalu...

- Megamon
- Kontakt:
Daj admine reci ko je najavio ostavke,koji qrac me bezveze upali 

-
- Kontakt:
pa covjek ima menadzersku firmu svoju i ljude koji rade za njega tako da je zamrzno licencu.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Kod nas nikad nije dosadno. Ali da je pozitivno, nego... 

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Megamon je napisao/la:Daj admine reci ko je najavio ostavke,koji qrac me bezveze upali
E to je ono o cemu sam maloprije pricao....mislim da je Irfanu puko film...
- Megamon
- Kontakt:
a yeboga hljeb Rizvanovic i Redzepagic najavili ostavke

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Agresivno,organizovano i smisljeno se krenulo svim silama da se opstruira rad i plan Redzepagica i zdravog dijela UO...
Ako se poklekne ode sve helac

Ako se poklekne ode sve helac

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Oj majko moja,nek nam je bog na pomociMegamon je napisao/la:a yeboga hljeb Rizvanovic i Redzepagic najavili ostavke![]()
![]()
![]()
![]()

DaJ ba možel' se kako prići tim ljudima ( irfanu ) i reči mu da smo uz njega da ni pod kojim slučajem ne daje ostavku jer ako je da opet se bagra vraća. Vidiš da to namjerno rade mamu im ....

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.