Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jimmy from the hood
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 jun 2011, 00:54

E kako ovo mrzim, citavu sezonu ga pljuju lik pocne igrati kao i svaki igrac u timu preporodjen Kenijem i odma zasluzuje sansu. Ma hajde ti u Argentinu pa nastavi gdje si stao.

Ljekarski Charlie Adama ce da udje u ginisovu knjigu rekorda. Cini mi se da je polovinom januara potpisao za Liverpul. :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 27 jun 2011, 09:59

Liverpool are close to completing the signing of Charlie Adam, the Blackpool midfielder, with Jonjo Shelvey moving in the opposite direction on a season-long loan. The Anfield club are also set to sign Aston Villa winger Stewart Downing.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 27 jun 2011, 10:57

ILoveLFC je napisao/la:Liverpool are close to completing the signing of Charlie Adam, the Blackpool midfielder, with Jonjo Shelvey moving in the opposite direction on a season-long loan.
Ovo bi u svakom slucaju moglo dobro ispasti, zbog Shelveya :D
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2011, 11:17

ljudio cuo sam da bi adam do kraja sedmice trebao potpisati za liverpool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 jun 2011, 11:35

fera je napisao/la:ljudio cuo sam da bi adam do kraja sedmice trebao potpisati za liverpool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Adam potpisuje u utorak ili srijedu.

Što bi sada bilo dobro dovesti Erika Lamelu iz Rivera za male pare :)
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 27 jun 2011, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2011, 11:42

Rizah je napisao/la:
fera je napisao/la:ljudio cuo sam da bi adam do kraja sedmice trebao potpisati za liverpool :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Adam potpisuje u utorak ili srijedu.
najkasnije do kraja sedmice :P
ocigledno da je nasim adam najvaznija meta jer dok se oni dogovore sa onim oystonom svi ostali igraci koji nam trebaju biti prioritet ce da nađu nove klubove... al nema veze mi cemo do kraja prelaznog roka il eventualno krajem januara narede godine da dovedemo adama xD
Zadnja izmjena: fera, dana/u 27 jun 2011, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 27 jun 2011, 11:44

Adam će potpisati ove godine nadam se :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 11:49

Dok Liverpool trazi Adame i Downinge,Arsenal im ispred nosa pokupi Matu.Barem tako pise danasnji Daily Mail.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 jun 2011, 11:52

Ne znam da li ste slušali Rory Smithov intervju, ali on objašnjava da je sada KIngu prioritet ostrvski igrači koji igraju već u EPL, odnosno igrači kojima nije potrebno vrijeme da se prilagođavaju da bi se u što kraćem periodu obezbjedila LP.

Sve je to uredu za Meirelesa, ali npr. njemu samom je bilo potrebno više od tri mjeseca da proradi. Ako budemo čekali tako svako naše pojačanje da proradi, nema nas nigdje. Opet bi bili nakon 15 utamica na minus 10 bodova od LP. Vjerujem da to niko ne želi.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 jun 2011, 11:52

Boga pitaj jesmo li mi uopšte zainteresovani za Matu.

Ok, spominje se u kontekstu sa nama, ali je očigledno da je Downing prioritet, koji će, btw, koštati otprilike isto koliko i Mata. 8-)

Sve više me počinje nervirati kupovina jedino otočkih igrača, te po mogućnosti, iz francuske lige...
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 11:55

Bertrand je napisao/la:Boga pitaj jesmo li mi uopšte zainteresovani za Matu.

Ok, spominje se u kontekstu sa nama, ali je očigledno da je Downing prioritet, koji će, btw, koštati otprilike isto koliko i Mata. 8-)

Sve više me počinje nervirati kupovina jedino otočkih igrača, te po mogućnosti, iz francuske lige...
Puno se najavljivalo od ovog prelaznog roka,ali kako prolazi vrijeme sve sam vise skeptican.Imam osjecaj da ce i sljedece sezone biti borba za 4 mjesto.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2011, 11:56

Rizah je napisao/la:Ne znam da li ste slušali Rory Smithov intervju, ali on objašnjava da je sada KIngu prioritet ostrvski igrači koji igraju već u EPL, odnosno igrači kojima nije potrebno vrijeme da se prilagođavaju da bi se u što kraćem periodu obezbjedila LP.

Sve je to uredu za Meirelesa, ali npr. njemu samom je bilo potrebno više od tri mjeseca da proradi. Ako budemo čekali tako svako naše pojačanje da proradi, nema nas nigdje. Opet bi bili nakon 15 utamica na minus 10 bodova od LP. Vjerujem da to niko ne želi.
ma gledao sam to ali ne znam koliko je to bas pametno... meni se ne sviđa kod nas vec godinama sto se ide iz krajnosti u krajnost... prvo se pretjerivalo sa francuzima pa sa spancima e sada kako stvari stoje su britanci na redu. od te tri varijante meni je najdraza ova treca al svejedno mislim da ne treba pretjerivati jer nije EPL cijeli svijet i moze se dovesto 1-2 igraca iz drugih liga pa Suarezu je trebalo 30ak sekundi da se prilagodi....

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 27 jun 2011, 11:57

bimbrlica je napisao/la: Puno se najavljivalo od ovog prelaznog roka,ali kako prolazi vrijeme sve sam vise skeptican.Imam osjecaj da ce i sljedece sezone biti borba za 4 mjesto.
Pa kako god okreneš, i sa velikim pojačanjima, ili sa solidnim pojačanjima, biće borba za 4. mjesto. Nemoj mi reći da ti očekuješ borbu za prvo mjesto?

U vezi Downinga, nešto se pouzdam u sjajan instinkt Kennya, za dovođenje lijevih krila. Pogodio je sa Barnesom, pogodio je sa Houghtonom, ako prepoznaje nešto u Stewartu, zašto ne?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 jun 2011, 12:02

Suarez nije sa ove planete u tome je problem. Da su sva naša pojačanja kao Surez to bi bilo najbolje :D

Opet, ne znam koliko znate, ali Adam je fudbaler koji igra lijevom nogom, a mi takvog do danas nismo imali. Imamo vezne igrače koji se znaju koristiti samo desnom nogom.

Sjećam se vremena kada su nam od 11 igrača 7 bili ljevaci, u vrijeme Beniteza. Neka Adama, treba nam, ali bi najbolja kombinacija bila kada bi Meireles ostao zajedno sa njim a prodali se Poulsen i Aqua.

Ne znam koliko King prati ostale lige, ali Aquilanija bi mogli prodati Anzhiju barem za 20 miliona :lol:

Smiješno mi opet se povezujemo sa Boudebuzom a čovjek je na odmoru do naredne sedmice, otišao je malo u Alžir. Baš tamo pregovara sa nama :lol:

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 27 jun 2011, 12:58

Bertrand je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la: Puno se najavljivalo od ovog prelaznog roka,ali kako prolazi vrijeme sve sam vise skeptican.Imam osjecaj da ce i sljedece sezone biti borba za 4 mjesto.
Pa kako god okreneš, i sa velikim pojačanjima, ili sa solidnim pojačanjima, biće borba za 4. mjesto. Nemoj mi reći da ti očekuješ borbu za prvo mjesto?

U vezi Downinga, nešto se pouzdam u sjajan instinkt Kennya, za dovođenje lijevih krila. Pogodio je sa Barnesom, pogodio je sa Houghtonom, ako prepoznaje nešto u Stewartu, zašto ne?
ma ne ocekujem borbu za prvo mjesto,ali realno ako nastavimo sa ovakvim pojacanjima bit ce tesko i do tog 4 mjesta...

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 27 jun 2011, 13:01

dobili ogromne pare za transfere i potrošit ćemo ih na otočke igrače:njih trojicu najviše :mrgreen:

gledam evo ako se kontamo riješiti Colea,Koncheskog,Jonesa i Darbya to su četvorica HG igrača koji su bili registrovani za prošlu sezonu.Ukoliko oni odu imat ćemo iduću situaciju sa HG igračima:

Gerrard,Carroll,Henderson,Carragher,Kelly,Johnson i Spearing što znači da mora doći bar još jedan Englez kojeg bi registrovali za iduću sezonu.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2011, 13:15

Rizah je napisao/la:Suarez nije sa ove planete u tome je problem. Da su sva naša pojačanja kao Surez to bi bilo najbolje :D

Opet, ne znam koliko znate, ali Adam je fudbaler koji igra lijevom nogom, a mi takvog do danas nismo imali. Imamo vezne igrače koji se znaju koristiti samo desnom nogom.

Sjećam se vremena kada su nam od 11 igrača 7 bili ljevaci, u vrijeme Beniteza. Neka Adama, treba nam, ali bi najbolja kombinacija bila kada bi Meireles ostao zajedno sa njim a prodali se Poulsen i Aqua.

Ne znam koliko King prati ostale lige, ali Aquilanija bi mogli prodati Anzhiju barem za 20 miliona :lol:

Smiješno mi opet se povezujemo sa Boudebuzom a čovjek je na odmoru do naredne sedmice, otišao je malo u Alžir. Baš tamo pregovara sa nama :lol:
a tesko je ne znati da je adam ljevak :D mislim ako pogledas jednu njegovu utakmicu to je i vise nego ocigledno.

a ovaj alzirac je cini mi se neki dan rekao da nece mijenjati sredinu ovo ljeto.

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 27 jun 2011, 17:41

Moja isprika za sve uvrede i gluposti koje sam pisao na račun najtrofejnijeg europskog kluba iz Engleske. Sorry.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

ismar2215
Kontakt:

Post Postao/la ismar2215 » 27 jun 2011, 18:14

Novi sam na ovoj temi pa evo da napišem i neku svoju analizu

Mislim da je ispravna politika dovođenje igrača iz PL zbog prilagođavanja, posebno mislim na krilne igrače. Suarez je zaista fenomen i jedan od rijetkih primjera, a možda i jedini. Igrač takvog tipa jako teško se privikava na engleski stil. Dosta ranije se startuje, štoperi izlaze i pritišću znalce, skoro svaka ekipa igra sa nekim razbijačem koji je najdestruktivniji za te "špance"...
Upravo sam shvatio da će ovaj post biti veliki pa da ovdje ne tupim ko ima vremena i želje nek pročita ovdje:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 0#p1155220

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 jun 2011, 18:54

ismar2215 je napisao/la:Novi sam na ovoj temi pa evo da napišem i neku svoju analizu

Mislim da je ispravna politika dovođenje igrača iz PL zbog prilagođavanja, posebno mislim na krilne igrače. Suarez je zaista fenomen i jedan od rijetkih primjera, a možda i jedini. Igrač takvog tipa jako teško se privikava na engleski stil. Dosta ranije se startuje, štoperi izlaze i pritišću znalce, skoro svaka ekipa igra sa nekim razbijačem koji je najdestruktivniji za te "špance"...
Upravo sam shvatio da će ovaj post biti veliki pa da ovdje ne tupim ko ima vremena i želje nek pročita ovdje:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 0#p1155220
Dobrodošao na našu temu, ostani aktivan :D
Odlična ti je kolumna ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.