Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ljudi pomažite, može li link za download Crack od Dirt 3 ? meni izbriše ovaj anitivirus SKIDROW kaže ima virus ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Našao sam link za Crack Dirt 3 tako da mi ne treba i radi
Ovo mi je prva igra koja mi radi što sam skidao preko torrenta do sada je ovo 1/2.
Nego recite mi vi kakav je GTA IV ? Meni se lično dopada iako nisam nikad igrao i da li se isplati skidati ?
I pitanje Quaresmi da li je normalna instalacija za onaj GTA IV što si postavio u jednom postu maloprije, da li si ti skidao i da li štopa malo na Windows 7 ?

Nego recite mi vi kakav je GTA IV ? Meni se lično dopada iako nisam nikad igrao i da li se isplati skidati ?
I pitanje Quaresmi da li je normalna instalacija za onaj GTA IV što si postavio u jednom postu maloprije, da li si ti skidao i da li štopa malo na Windows 7 ?

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Arsenalisation
- Kontakt:
Igra 100000000x bolja od prethodne...Ponos Torina je napisao/la:Virtual Tenis isti kao i prethodnih godina,za mene razocarenje ali opet nisam ocekivao neke izmjene...

Samo jos nekoliko stvari zamjeram tacnije 2. Za prvu ne znam koji je fazon,ali je veoma cudan i glup

2.stvar je mal izbor igraca svega 11 ja mislim u muskoj i 9 u zenskoj(?),nema Serene,Soderlinga,Tsonge...Eh sad do sad nisam nalazio da postoji patch za importovanje nekih igraca,mada nije nemoguce...A sto se tice onog prvog problema,ako bude do same igrice vjerovatno ce se brzo naci neki update koji ce fixirati problem...UZIVAJTE...!!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
-
Haj nek neko postavi download link za virtual tenis bilo koji, ovaj link sa predhodne str ne radi, bio bih vam jako zahvalan 

http://www.rlslog.net/virtua-tennis-4-skidrow/#commentsKladiJonicar je napisao/la:Haj nek neko postavi download link za virtual tenis bilo koji, ovaj link sa predhodne str ne radi, bio bih vam jako zahvalan
Na ovoj stranici, odmah ispod slike Andya Roddicka, imaš dva linka za skidanje, od samog autora teksta. A onda, dolje u komentarima, imaš brdo download linkova od strane običnih gostiju.
Izaberi šta ćeš (inače, najčešće je u dva, ili tri parta), skini, instaliraj, i uživaj!
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ljudi kako da snimim dokle sam došao u World Tour..... Na početku mi nudi da se prijavim nešto Sign in ili Continue without saving.....
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gta 4 ce raditi, sve sto trebas za igricu "bezprijekorna rada" ti treba dobar quad core procesor, tj procesor s minimalno 4 jezgra i neku prosjecnu graficku, i min 1 gb rama, preporuceno 2 gb ramaHan!$;Lfc je napisao/la:Našao sam link za Crack Dirt 3 tako da mi ne treba i radiOvo mi je prva igra koja mi radi što sam skidao preko torrenta do sada je ovo 1/2.
gta 4 je neoptimizovan za PC, tako ako ti ne bude najbolje isao, ne brini se nije do tebe, al mislim da ima patcheva koji ispravlaju to
- Arsenalisation
- Kontakt:
Procitaj gore moj post...Samo odigras u cugu jednu sezonu koja krece od Azije i zavrsava u New Yorku,i onda dodje tvoja slika i pise nesto ...i on iako nije bio najbolji sada ide da se spremi za narednu sezonu i da bude no.1...-u tom smislu nesto...Ja sam presao jednu sezonu i to mi se pojavilo...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi kako da snimim dokle sam došao u World Tour..... Na početku mi nudi da se prijavim nešto Sign in ili Continue without saving.....
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da li se to igrati na PC-u? moze li kako bez gamepada, jer upravo mi je otisao Xboxov
- Ponos Torina
- Kontakt:
Moras napraviti wondows live Akaunt offline da bi mogao memorisati...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi kako da snimim dokle sam došao u World Tour..... Na početku mi nudi da se prijavim nešto Sign in ili Continue without saving.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A gdje da nabavim ovaj 'product key', što mi traži nešto poslije?Ponos Torina je napisao/la:Moras napraviti wondows live Akaunt offline da bi mogao memorisati...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi kako da snimim dokle sam došao u World Tour..... Na početku mi nudi da se prijavim nešto Sign in ili Continue without saving.....
EDIT: Sve sam shvatio, i sad je napokon uredu. Hvala!
Greatness dies
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Daj i meni pojasni pls oko ovog Product keya.....
Ma ne trebaš uopšte ići na način da se uloguješ, već ima jedan dio u kojem ti nešto pojašnjava, neki dugi tekst, mislim oko toga da li prihvataš uslove.. i spustiš se do kraja teksta, i ima neki linkovan dio, i pritisneš to, i on te uloguje kao offline, koliko sam shvatio.
Uglavnom, kasnije mi kaže da igricu automatski spašava, tako da pretpostavljam da je to, to.
Uglavnom, kasnije mi kaže da igricu automatski spašava, tako da pretpostavljam da je to, to.
Greatness dies
Kako da ubrzam da skinem nešta preko torrenta, ovo mi ide pre sporo
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Koji su minimalni zahtjevi za Virtua tennis 4?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa kazem ti lijepo, i opet cu, valjda necu vise, kad trazis torrent, provjeri Seederse i Lecherse, ovo ga prvog treba da bude sto vise, a ovog drugog sto manje, i ako opet ti spor download, mozda zato sto surfas internetom, ako ne surfas, onda je do tebe, ako hoces vecu brzinu kupi si novi bolji skuplji net paket i dobit ces vecu brzinu, ne mozes ti sad napucavati brzinu, kad ti je provider ogranicio na trenutnuHan!$;Lfc je napisao/la:Kako da ubrzam da skinem nešta preko torrenta, ovo mi ide pre sporo
Da fino sam vidio šta si napisao, ali ja kad nađem onda je to uvjek obrnuto (da ima sedersa manje a lechersa više), ali zato svima skoro radi dok na nekim gdje vidim da ima više sedersa a manje lechersa ne radi nikom.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa kazem ti lijepo, i opet cu, valjda necu vise, kad trazis torrent, provjeri Seederse i Lecherse, ovo ga prvog treba da bude sto vise, a ovog drugog sto manje, i ako opet ti spor download, mozda zato sto surfas internetom, ako ne surfas, onda je do tebe, ako hoces vecu brzinu kupi si novi bolji skuplji net paket i dobit ces vecu brzinu, ne mozes ti sad napucavati brzinu, kad ti je provider ogranicio na trenutnuHan!$;Lfc je napisao/la:Kako da ubrzam da skinem nešta preko torrenta, ovo mi ide pre sporo
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bertrand je napisao/la:Ma ne trebaš uopšte ići na način da se uloguješ, već ima jedan dio u kojem ti nešto pojašnjava, neki dugi tekst, mislim oko toga da li prihvataš uslove.. i spustiš se do kraja teksta, i ima neki linkovan dio, i pritisneš to, i on te uloguje kao offline, koliko sam shvatio.
E kralju hvala ti puno.....

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Tek sam sad vidio ovaj post, ma htio sam da snimim dokle sam stigao pa da nastavim kasnije.....Arsenalisation je napisao/la:Procitaj gore moj post...Samo odigras u cugu jednu sezonu koja krece od Azije i zavrsava u New Yorku,i onda dodje tvoja slika i pise nesto ...i on iako nije bio najbolji sada ide da se spremi za narednu sezonu i da bude no.1...-u tom smislu nesto...Ja sam presao jednu sezonu i to mi se pojavilo...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ljudi kako da snimim dokle sam došao u World Tour..... Na početku mi nudi da se prijavim nešto Sign in ili Continue without saving.....
Edit: Čekaj kako sad snima????? Jel autosave nakon određenog vremena ili šta?????

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ma pusti te komentare, to su oni sto ne znaju nista, pa samo spamaju bezveze... da ne radi nebi bilo vise seedersa neg lechersaHan!$;Lfc je napisao/la:Da fino sam vidio šta si napisao, ali ja kad nađem onda je to uvjek obrnuto (da ima sedersa manje a lechersa više), ali zato svima skoro radi dok na nekim gdje vidim da ima više sedersa a manje lechersa ne radi nikom.QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa kazem ti lijepo, i opet cu, valjda necu vise, kad trazis torrent, provjeri Seederse i Lecherse, ovo ga prvog treba da bude sto vise, a ovog drugog sto manje, i ako opet ti spor download, mozda zato sto surfas internetom, ako ne surfas, onda je do tebe, ako hoces vecu brzinu kupi si novi bolji skuplji net paket i dobit ces vecu brzinu, ne mozes ti sad napucavati brzinu, kad ti je provider ogranicio na trenutnuHan!$;Lfc je napisao/la:Kako da ubrzam da skinem nešta preko torrenta, ovo mi ide pre sporo

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, jurisicduska, MElloo, Saurman, VensanKasel i 24 gosta.