Ostale lige

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

jacky09
Kontakt:

Re: Ostale evropske lige

Post Postao/la jacky09 » 26 jun 2011, 22:33

drinin vuk je napisao/la:

Ево ја управо $,' " $ је то " &.% то &,па $ ? су & $ су је. " ' " пар $ на " у ? $ на ?,? на " ?," $ $ га ',? $ "' је ствар - ? "",$ ¥" $ ' % $ ?",овај ?,$ " ? га %,$ ?,& ? устајања " " $ " &.Не ' $ је " $ ? " ? ",& је старац & & & не ? то," - те ' " ? $ $ " & " & ? $.То је та ".
Ne mogu vjerovati da ovo čitam na ozbiljnom forumu. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 26 jun 2011, 22:36

jacky09 je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:

Ево ја управо $,' " $ је то " &.% то &,па $ ? су & $ су је. " ' " пар $ на " у ? $ на ?,? на " ?," $ $ га ',? $ "' је ствар - ? "",$ ¥" $ ' % $ ?",овај ?,$ " ? га %,$ ?,& ? устајања " " $ " &.Не ' $ је " $ ? " ? ",& је старац & & & не ? то," - те ' " ? $ $ " & " & ? $.То је та ".
Ne mogu vjerovati da ovo čitam na ozbiljnom forumu. :lol:

Не $ % не " ' "?
$ је " $ $ / $ " ".А & " " на & ' је $,% & " везе са ' $ је у " ? % $.
$ " ? " " у ? ? ? " ? " у & " $ ?,- $ " " " $ ? % % " $ ? & су ? " ? " & (?).& $ не $ " ' ¥,? $. ' ? % тог ¥ $ " " ? " " то " на & ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jun 2011, 22:59

Neka, neka. :D

Nadam se da će ovo natjerati čelnike lige da razmisle o promjeni sistema natjecanja.
Hayley <3

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 26 jun 2011, 23:01

Evo potvrdjeno je da je jedan navijac Rivera poginuo unutar stadiona. Nazalost mislim da je to tek pocetak :?

Edit: I evo potvrdjeno je isto da su navijaci provalili u muzej kluba i sve zivo porusili :lol: Idioti

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 26 jun 2011, 23:49

od dvojca river/boca uvijek mi je nekako boca bila draza. ovo je bilo neizbjezno za river, grcaju u ogromnim dugovima(preko €15 mio.) i imaju nazalost skroz nesposobnog predsjednika. sve ove scene tamo iz juzne amerike je dokaz da oni vole nogomet vise nego iko drugi na ovoj planeti, oni bukvalno zive i umiru za svoje klubove. europa je smjesna usporedeno s njima u tom segmentu..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 jun 2011, 01:02

ma ovdje ce haos biti

meni je zao nevjerovatno, ali sta je, tu je

ovakav velikan, znaci ostajemo bez najveceg svjetskog derbija
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 27 jun 2011, 04:09

jacky09 je napisao/la:Evo sve ali od kad je Argentina u Europi?
Primedba na mestu,ali treba razumeti ljude,jer nemamo temu koja bi obuhvatala prvenstvo Argentine,Brazila...mozda i MSL USA ako nekog zanima i to . :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 27 jun 2011, 12:35

Tribalian je napisao/la:
Primedba na mestu,ali treba razumeti ljude,jer nemamo temu koja bi obuhvatala prvenstvo Argentine,Brazila...mozda i MSL USA ako nekog zanima i to . :)
treba napravit temu za to!!!
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 27 jun 2011, 19:04

maminho je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
treba napravit temu za to!!!
Ma nije potrebna nova tema, ionako ih ima previse, ne moze se covjek vise snaci...
Po meni, samo bi trebalo iz ovog sadasnjeg naziva izbaciti rijec "evropske" i onda ne bi dolazilo do zabuna.
Ionako gotovo svaka jaca liga ima svoju temu, pa se u ovoj i nema bas mnogo pisati.
Joint_fc

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jul 2011, 14:30

slika

Urusio se krov od stadiona Twentea ,dvoje ljudi poginulo :|
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 07 jul 2011, 14:57

Gdje si pročitao da je 2 ljudi poginulo? Piše da je desetak osoba ostalo zarobljeno ispod krova..
...što je više lome to je volim jače...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 07:20

juznjak> je napisao/la:slika

Urusio se krov od stadiona Twentea ,dvoje ljudi poginulo :|
Mislim da sam gledao u nekoj emisiji vezanoj za Tvente ako se ne varam,da oni u sklopu tribine imaju tzv. klub navijaca tj. prostorije svoje kao i neki bar i bilijar salu,e sad ako je to ta tribina tesko njima,ko zna koliko je ljudi bilo tu.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 jul 2011, 12:17

Za bilijar salu i bar sam bio u pravu da postoje tu,ali su na drugoj tribini.Inace malopre videh,1 covek je poginuo (radnik na rekonstrukciji tribine) a 13 je povredjeno.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 jul 2011, 04:39

Jacky argentina nije u evropi ali je najevropskija juznoamericka zemlja.argentinci su najcesce italijanskog porijekla dakle kombinacija spanske divljine I italijanskog temperamenta.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 09 jul 2011, 23:59

Da li ko prati ukrajinu i njihovu ligu? Ja sam gledao sad ovaj super kup ,tj. prvo poluvrijeme i tu su mi rudari dosta bolji bili nego Dinamo,iako je završilo 1:2,na kraju je bilo 1:3 za kijev..Šahtar je uradio dobar transfer-rok i doveo Dentinja i Alana Patrika,ovaj prvi već par sezona igra odlično u brazilu,Alan je mlada nada...i nekog napadača domaćeg su doveli.

Dinamo osim Arune iz Monaka nije koliko znam još nikog doveo,a prošle sezone su pofino ostali iza glavnog rivala.

Dnipar je isto puno ulagao,biće zanimljivo vidjeti koliko mogu.
it's football day

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 10 jul 2011, 20:11

Baboon je napisao/la:Da li ko prati ukrajinu i njihovu ligu? Ja sam gledao sad ovaj super kup ,tj. prvo poluvrijeme i tu su mi rudari dosta bolji bili nego Dinamo,iako je završilo 1:2,na kraju je bilo 1:3 za kijev..Šahtar je uradio dobar transfer-rok i doveo Dentinja i Alana Patrika,ovaj prvi već par sezona igra odlično u brazilu,Alan je mlada nada...i nekog napadača domaćeg su doveli.

Dinamo osim Arune iz Monaka nije koliko znam još nikog doveo,a prošle sezone su pofino ostali iza glavnog rivala.

Dnipar je isto puno ulagao,biće zanimljivo vidjeti koliko mogu.
Pratim ja, al' samo utakmice Shakhtara, ostali ne znaju igrat lijep nogomet :D

U otvaranju sezone, ukrajinski sampion i osvajac kupa, momcad Shakthtara iz Donjecka je pobijedila ekipu Obolona iz Kyeva, rezultatom 4:0. Na solidno popunjenoj Dornbas Areni, domacin je kontrolisao utakmicu od samog pocetka. Momcad gostiju je bila stisnuta na svoju polovicu i nisu se uspjeli nikako osloboditi pritiska koji su nametnuli domaci nogometasi.
Shakhtar je utakmicu krenuo u formaciji 4/2/3/1, a igrali su: Rybka, Srna, Rakistsky, Chyzov, Gai, Hubsman, Fernandinho, Texeira, Douglas Costa, Willian i Seleznov.
Vodeci pogodak na mecu postigao je Seleznov, nakon odlicnog prodora i dodavanja Fernandinha, koji se nakon dugo vremena vratio u momcad iz Donjecka i pokazao o kakvom se nogometasu radi. Mora se priznati da je mnogo nedostajao na sredini terena ovoj momcadi u prosloj sezoni, koju je cijelu propustio zbog teske povrede.
U drugom poluvremenu stari lisac na klupi 'Rudara' uvodi Dentinha, Luiza Adriana i Armenca Mikhtaryana.
I zamislite, ta trojica nogometasa koje je uveo u igru postizu pogotke za svoju momcad...
Posebno bih ovdej istakao ovog novog Brazilca u momcadi Dentinha, stvarno sjajan nogometas. Stata sto ne udje jedan udarac na ubacivanje Srne sa desne strane, koje je ovaj pokusao skaricama realizirati.
Mora se priznati da ova momcad Shakhtara igra jedan od najljepsih nogometa trenutno u svijetu. Takva lakoca kojom igraju ovi Brzilci u momcadi je nevjerovatna. Koliko li je Ahmetov platio brazilskom savezu da mu ne vode ove njegove majstore sa reprezentacijom na Copu :) , jer mora se priznati da za vecinu njih sigurno ima mjesta u selekciji Brazila...
Joint_fc

blazer
Kontakt:

Post Postao/la blazer » 10 jul 2011, 22:15

Dynamo Kiev-Metalist Harkiv 1-1 (Ševčenko 18 / Cleiton Xavier 4)
"Kakav danak neiskustvu..."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jul 2011, 13:38

Imal zainteresovanih da otvorimo temu brazilska Serie A???

Ako neko prati...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jul 2011, 13:51

sarajlija89 je napisao/la:Imal zainteresovanih da otvorimo temu brazilska Serie A???

Ako neko prati...
Ne znam mislim da je bolje ovu temu preimenovati,jer svakako se i ovde jedva nesta pise,pogotovo sada kada su otvorene HNL i JSL teme.Znaci samo izbaciti ovo evropske iz naslova.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 11 jul 2011, 13:55

Pa ok, nek @monolog ili neko od nadleznih preimenuje u "Ostale lige" ili "Fudbal u svijetu" :lol: ..ili neki adekvatan naziv :P

Moze i tako.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.