Pa nije da sam iz Fojnice.jesi li ti gledao ijedan trening,da vidis kako se radi i kako se krv pisa...po meni ovo su jedne od najboljih priprema,bar po onome sto sam ja mogao vidjeti...a ti vjeciti pesimista,iz dana u dan,ccccccccccc...

Ne sumnjam ja da Dzeno radi najbolje kako zna, ali to nije dovoljno.
Jedno su treninzi, drugo takmicarska forma, trece je cinjenica da ne znamo ni sa kojim cemo igracima nastupati, racunajuci eventualno ove povratnike i pojacanja kao pridoslice, to odmah znaci da je bar njih 4-5 fulilo ove "pripreme", a tretiraju se kao glavni igraci, cetvrto - dolazak novog trenera koji za to vrijeme ne moze ni upoznati ekipu kako treba, a tek nesto vise.. itd...
Nisam pesimista, ja sam samo realan, sanse su nam male ili bolje reci nikakve s obzirom na sve navedeno.Lijepo je sto sta vi optimisticni, ali...
1. nemaju pobjede u evropi
2. zadnji put su bili preije 10tak god
3. gube od mnogo slabijih timova
4. sada su bili u rangu dogane i ostalih kad smo ih izvlacili
5. mi smo za njih barsa
6. nemaju navijace
7. igraju na plasticnoj travi, znaci na zemljanoj nemaju blage
8. igrali smo protiv mnogo jacih ekipa i niko nas nije razvalio
9. jadna im majka
Nasa liga je q, dovoljno je samo to reci. A ova nasa ekipa nije ni priblizna onoj od prije dvije sezone, ne znam zasto kao parametar mjerenje uzimate nase ranije rezultate, jer to uopce nema veze sa ovom nasom ekipom, vecini njih bi to bili prvi evropski natupi...
vidjeli smo Borac sa onim drugoligasima iz Svicarske..jbg....amateri

Eto, da nam ne kvarim raspolozenje, necu vise na ovaj nacin pisati. I ja se nadam i svome klubu zelim sve najbolje, samo pokusavam objektivno sagledati stvari.