Ljekarski Charlie Adama ce da udje u ginisovu knjigu rekorda. Cini mi se da je polovinom januara potpisao za Liverpul.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ovo bi u svakom slucaju moglo dobro ispasti, zbog ShelveyaILoveLFC je napisao/la:Liverpool are close to completing the signing of Charlie Adam, the Blackpool midfielder, with Jonjo Shelvey moving in the opposite direction on a season-long loan.
Adam potpisuje u utorak ili srijedu.fera je napisao/la:ljudio cuo sam da bi adam do kraja sedmice trebao potpisati za liverpool![]()
![]()
najkasnije do kraja sedmiceRizah je napisao/la:Adam potpisuje u utorak ili srijedu.fera je napisao/la:ljudio cuo sam da bi adam do kraja sedmice trebao potpisati za liverpool![]()
![]()
Puno se najavljivalo od ovog prelaznog roka,ali kako prolazi vrijeme sve sam vise skeptican.Imam osjecaj da ce i sljedece sezone biti borba za 4 mjesto.Bertrand je napisao/la:Boga pitaj jesmo li mi uopšte zainteresovani za Matu.
Ok, spominje se u kontekstu sa nama, ali je očigledno da je Downing prioritet, koji će, btw, koštati otprilike isto koliko i Mata.![]()
Sve više me počinje nervirati kupovina jedino otočkih igrača, te po mogućnosti, iz francuske lige...
ma gledao sam to ali ne znam koliko je to bas pametno... meni se ne sviđa kod nas vec godinama sto se ide iz krajnosti u krajnost... prvo se pretjerivalo sa francuzima pa sa spancima e sada kako stvari stoje su britanci na redu. od te tri varijante meni je najdraza ova treca al svejedno mislim da ne treba pretjerivati jer nije EPL cijeli svijet i moze se dovesto 1-2 igraca iz drugih liga pa Suarezu je trebalo 30ak sekundi da se prilagodi....Rizah je napisao/la:Ne znam da li ste slušali Rory Smithov intervju, ali on objašnjava da je sada KIngu prioritet ostrvski igrači koji igraju već u EPL, odnosno igrači kojima nije potrebno vrijeme da se prilagođavaju da bi se u što kraćem periodu obezbjedila LP.
Sve je to uredu za Meirelesa, ali npr. njemu samom je bilo potrebno više od tri mjeseca da proradi. Ako budemo čekali tako svako naše pojačanje da proradi, nema nas nigdje. Opet bi bili nakon 15 utamica na minus 10 bodova od LP. Vjerujem da to niko ne želi.
Pa kako god okreneš, i sa velikim pojačanjima, ili sa solidnim pojačanjima, biće borba za 4. mjesto. Nemoj mi reći da ti očekuješ borbu za prvo mjesto?bimbrlica je napisao/la: Puno se najavljivalo od ovog prelaznog roka,ali kako prolazi vrijeme sve sam vise skeptican.Imam osjecaj da ce i sljedece sezone biti borba za 4 mjesto.
ma ne ocekujem borbu za prvo mjesto,ali realno ako nastavimo sa ovakvim pojacanjima bit ce tesko i do tog 4 mjesta...Bertrand je napisao/la:Pa kako god okreneš, i sa velikim pojačanjima, ili sa solidnim pojačanjima, biće borba za 4. mjesto. Nemoj mi reći da ti očekuješ borbu za prvo mjesto?bimbrlica je napisao/la: Puno se najavljivalo od ovog prelaznog roka,ali kako prolazi vrijeme sve sam vise skeptican.Imam osjecaj da ce i sljedece sezone biti borba za 4 mjesto.
U vezi Downinga, nešto se pouzdam u sjajan instinkt Kennya, za dovođenje lijevih krila. Pogodio je sa Barnesom, pogodio je sa Houghtonom, ako prepoznaje nešto u Stewartu, zašto ne?
a tesko je ne znati da je adam ljevakRizah je napisao/la:Suarez nije sa ove planete u tome je problem. Da su sva naša pojačanja kao Surez to bi bilo najbolje![]()
Opet, ne znam koliko znate, ali Adam je fudbaler koji igra lijevom nogom, a mi takvog do danas nismo imali. Imamo vezne igrače koji se znaju koristiti samo desnom nogom.
Sjećam se vremena kada su nam od 11 igrača 7 bili ljevaci, u vrijeme Beniteza. Neka Adama, treba nam, ali bi najbolja kombinacija bila kada bi Meireles ostao zajedno sa njim a prodali se Poulsen i Aqua.
Ne znam koliko King prati ostale lige, ali Aquilanija bi mogli prodati Anzhiju barem za 20 miliona![]()
Smiješno mi opet se povezujemo sa Boudebuzom a čovjek je na odmoru do naredne sedmice, otišao je malo u Alžir. Baš tamo pregovara sa nama
Dobrodošao na našu temu, ostani aktivanismar2215 je napisao/la:Novi sam na ovoj temi pa evo da napišem i neku svoju analizu
Mislim da je ispravna politika dovođenje igrača iz PL zbog prilagođavanja, posebno mislim na krilne igrače. Suarez je zaista fenomen i jedan od rijetkih primjera, a možda i jedini. Igrač takvog tipa jako teško se privikava na engleski stil. Dosta ranije se startuje, štoperi izlaze i pritišću znalce, skoro svaka ekipa igra sa nekim razbijačem koji je najdestruktivniji za te "špance"...
Upravo sam shvatio da će ovaj post biti veliki pa da ovdje ne tupim ko ima vremena i želje nek pročita ovdje:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 0#p1155220
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.